keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Dogi

Itoja! Palailin juuri kaverilta takaisin sotkuiseen kotiini, jota koristaa likaiset astiat ja roskat. Ai että. Niillä mennään mitä on ja siivotaan sitten kun ehditään. Paha vaan, että aina on kiire (nii vissii).
Heidillä on aina paikat yhtä hyvässä järjestyksessä, en tajua? Joku laittoi eilen kommentin "miten riittää aikaa käydä kaupungilla, kun käyt töissäkin". Jokseenkin hämmentävä kysymys. Samalla tavalla voisin ihmetellä, että miten jollain riittää aikaa siivoamiseen. Miten jollain riittää aika??? :D
Käytiin kämpässä ihmettelyn lisäksi myös kirpparilla, josta löysin vaikka mitä eli liikaa juttuja.
Pari neuletta, pari paitaa, haalarin yms, mutta niistä lisää huomenna, kunhan saan otettua kuvat.

Tapasin yhden ihanan pojankin siellä. Sitä kutsuttiin Obelixiksi. <3 Tämä kaveri ei edes kerjää, vaikka mussutat keksiä sen vieressä. Älytön tyyppi! Kyllä minä ainaskin kerjäisin.

Kävin Obin kanssa lenkillä. Jep - kaatosateessa. Ilman sateenvarjoa. Oli melkein yhtä siistiä, kuin mennä lintsin mustekalassa "ILMAN KÄSIII"!
 

Mites toi mun kampauspöytä. Oikeesti. Heidillä mikään paikka ei - voisin sanoa - ikinä ole ollut tämmösessä kunnossa. Se nainen varmasti mittaa, että jokainen tavara pöydällä on oikeessa kulmassa.
Pitänee ostaa sille viivotin ja vatupassi seuraavia syntymäpäiviä varten.

Huomenna sitä vois yrittää palata normaaliin päiväjärjestykseen eli perus päivän asu - hommeleihin. Vai mitäsmitäs, maistuuko ne sellaiset vai onko mokomat ihan pebasta?

-Ansku

4 kommenttia:

Uino kirjoitti...

oi ihana koti tolla <3 mä tahon joskus tulla käymään teillä ja katella sun vaatekasoja ja likäpyykkejä! (en oikeesti noit likäpyykkejä..)

AnsQ kirjoitti...

Uino: No oliko ees! Tekis mieli jäähä sinne asumaan :D Mä vähän kelasinki että meinaatko oikeesti kopeloida pyykkejäki :D Juu tule vain, pitää vaan ensin muuttaa, siivota ja rikastua, että voi tehdä kodista hienon niin ettei sulla silimmät hajjoo!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot hirmu kaunis! :) Mun mielestä sussa on paljon samaa näköö tän tytön kanssa: http://littlebitvain.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

Olispa mullakin noin söpöt posket ja ruskeet silmät :-) Kiitos nyt, vaikka en olekaan ihan samaa mieltä. Hehep :p