keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kaunotar ja hirviö

Olen ollut julkea tyyppi ja jättänyt postaamatta. Toivottavasti teillä vielä henki pihisee, vaikka olettekin jääneet paitsi ihanaisista postauksistani. Se on varmasti rankkaa ja ymmärrän teidän tuntevanne itsenne petetyiksi arvon lukijat. Ei mutta asiahan on niin, etten mä rupea mitään anteeksi pyytelemään, vaan jatkat tästä niinkuin ennenkin. Julmaa!

Eilen pyörin taas Uinon kanssa "mestoilla" (:D), tässä pieni kuvasaldo kyseiseltä reissulta.

Ensin odottelin tyttöä Kolmen sepän patsaalla ja juttelin joidenkin miesten kanssa. Samalla tietysti tekstasin Uinolle, että tämän täytyy tulla äkkiä pelastamaan mut tilanteesta.
Ei sillä, ettenkö tykkäisi puhua tuntemattomille.
Se englannin puhuminen nyt vaan on sitä mitä se on. "Aim fain, hau aar juu?" "Täts nais tu hiör".Seuralaiseni saavuttua menimme kaupoille ja naurettiin mm hienolle, käytännölliselle sulkasormukselle (-not) ja etsittiin Uinoskaliinille huivia! Muutaman ei-niin positiivisen lörppähuivien ulkomuotoa koskevan kommentin jälkeen menimme mitäs muutakaan kuin syömään. Ja siitä se alamäki sitten lähti.
Raflanuija (piti sanoa muija, mutta toi on sopivampi) päätti nakata meikäläisen lautaselle puolet vähemmän kamaa kuin Uinolle. Tässä kärjistetty esimerkki siitä, kuinka kauniita ihmisiä palvellaan paremmin kuin alkkiksen näkösiä quasimodoja jolta eilen näytin hyvin pitkälti. Elämä kohtelee rajusti!

Kattokaa nyt ton annosta! Ihan kukkurallaan.. Toisin kuin erään.

Täytyy sanoa, että nämä pörröpallopinnit oli kyllä hienoin juttu pitkään aikaan. Seuralaiseni oli samaa mieltä.

Pörröpinnien aiheuttaman järkytyksen jälkeen menimme Stockalle ihastelemaan laukkuja ja järkyttymään niiden hinnoista. Haloo, mä tilasin aitoa nahkaa olevan laukun noin 50e hintaan. Onpas ollut järkyttävä päivä taas.

Meinasin sanoa olevani ylpeä itsestäni koska en ostanut mitään, mutta eipäs nuolasta ennen kuin tipahtaa. Melkein huijasin, sillä..

Sormukset 11,90 - H&M Trend. Koska mulla on tapana kulkea kaupassa silmät kiinni ja olla näkemättä hienoimpia juttuja bongasi Uino tämän mulle. <3 Hyvä, että bongasi! Oli muuten viimeinen S-koon kappale koko pääkaupunkiseudulla.

Huomenna pitää käydä Vantaalla (!) selvittämässä tullisotku ja siinä se iltapäivä ja ilta oikeastaan meneekin. Alunperin suunnitelmissa oli käydä kaverin kanssa Kanuunassa, mutta tullijutut alkoivat vaivaamaan niin kovasti, että haluan selvittää sen homman pikimmiten. Toivottavasti reissusta ei tule turha, vaan saan tullista jotain mukaankin.. ;-) Salaperäistä, eikö vain.

-Ansku

15 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Pääpostissakin on tulli :)

Hassua kun toisella balleriinat ja toisella saappaat :D Oon ehdottomasti balleriinatyttöjä vielä tähänkin aikaan. Saappaita ehtii kyllä pitää sitten joskus hamassa talvessa tai loskassa :D

pelokas kirjoitti...

missä tää kyseinen kaivarin kanuuna sijaitsee?:D tai siis joo luultavammin kaivarissa, mutta tarkempi osoite ois mukava... JA ootko tilannu Ebaysta esim. merkki laukkuja, kun itselläni on ns. pelko sen suhteen, että sieltä tulisi parhaassa tapauksessa jtn feikkiä:D joten pienet neuvot olisivat mukavat...

AnsQ kirjoitti...

Erica: Juu mä tiedän, mutta jostain syystä se meni Vantaalle :o Me mennään sinne suuntaan muutenkin huomenna, niin napataan samalla se paketti messiin :)

pelokas: Voi kumpa osaisinkin auttaa! Mä en ole tilannut Ebaysta vielä paljoa ja huomenna haen tullista ensimmäisen sieltä tilaamani laukun, joten en osaa sanoa yhtään mitään. Ja merkkilaukkuja tuskin tulen ikinä tilaamaankaan :p
Sen verran voin sanoa, että kyllä Ebay on tosi luotettava. Tietty kannattaa katsoa sen myyjän saamat palautteet, että miten positiivista on saanu. Kyllä niissä oikeissa merkkituotteissa aina kerrotaan tuotteen aitoudesta ja kuvistakin sen näkee, jos on jotain aitousleimoja vai mitä ne nyt on.

Kalliimpia laukkuja ostaessa tulee vaan tullimaksua yms enemmän, kannattaa kysellä ja ottaa niistä selvää enemmänkin jos meinaat rohkaistua ja tilata merkkilaukkua- tai no, ylipäätään mitään. :)

AnsQ kirjoitti...

Erica: Niin ja vielä, että joo, mustakin näytti hassulta. Onneksi Ainokin vaihtoi ostamansa töppöset jalkaan tuon kuvan ottamisen jälkeen :p

Anonyymi kirjoitti...

pelokas: kvg

Babe Jane kirjoitti...

great pictures and the Michael Kors bags are just beautiful!

Jennifer kirjoitti...

haastetta mun blogissa sulle :D!

Janika kirjoitti...

ihanat nuo sun hapsu inkkarikengät! tosi kivat :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Ostitko ton stockmannin laukun?

Laura kirjoitti...

noi ruuat näyttää niin hyviltä, omnmonmnomonomnomno!

http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi saappaat on ?aivan ihanat !

tanisha kirjoitti...

mikä kauppa on toi mis Uinol on noi (ihanat:DD) karvapallopinnit tai mitkä lie?XD
oon bytheway uus lukija:DXD

AnsQ kirjoitti...

Babe Jane: Thanks a lot. Yep, it really is! Cant help it :>

Jennifer: Huisiii!:D käyn zekkailee

Janika: Kiitoskiiitoos :-)

Anonyymi: Luitkohan nyt tekstiä? :D

Laura: Ne oli!

Anonyymi: Nellystä ostin viime talvena :) Kiitoskii!

tanisha: Aijjaa! Kiva kuulla :--) Kuva onpi KappAhlista.

Anonyymi kirjoitti...

hauska ku kaks korkkarihullua samassa kuvassa - molemmat ilman korkkareita :D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Hahah niinpä! Mietin itse samaa :p Outo tilanne