torstai 22. syyskuuta 2011

Uudet kengät vol. 113

Dididdittidii!

Sitten muutama kuva Perkkaa-Ikea-Koorauta- reissulta. Ai että kun rautakaupat on kivoja. Ja yks kysymys. Kuinka kärsivältä alkoholistilta ei-kärsivä alkoholia kohtuudella (ei kuvaushetkellä vaikutuksen alaisena) käyttävä ihminen voi näyttää?Tilasin yhden mukinakin :D Ikeasta saa mitä tilaa.

Miksi musta tuntuu, että K-Raudan myyjät pitää meikäläistä tyhmänä. "Joo tota kun mää tarviin semmosta keppiä..Siis sitä tankoa eli niinku siis sellasta metallista tankoa". Ihan tolleen normaalisti kysyin.
Myyjä näyttää hölmistyneeltä ja kysyy, että ai vaaterekin tankoa vai. Joo! Miten se tiesi?
Ihan niinkuin siinä K-kauppa mainoksessa, jossa kauppias hoitaa homman ja kuulee asiakkaan ajatukset. Joo meillä on nääs tänään tarjouksessa...

Teille on muuten kohta tarjouksessa mun huutisjuttuja, kunhan saan lisäiltyä niitä internetin ihmeelliseen maailmaan, sivustolle nimeltä huuto.net. Siellä sitten huutelette kivasti, vai mitä. :-)

-Ansku

26 kommenttia:

AnsQ kirjoitti...

JÄÄTÄVÄ KALJU :-D Uhh

Hanna kirjoitti...

Kivat popot!

Anonyymi kirjoitti...

Noi kengät on täydelliset!

thewhiteshirtgirl kirjoitti...

iihanat kengät <3

J-E kirjoitti...

Voooi, kyllähän noilla kävelismenemään!! ihanat <3

-Epa

Anonyymi kirjoitti...

noi kengät on niiiiiiiiiiin ihanat! mutta näyttä hurjalta kun seisot niillä noissa portaissa missä on noita reikiä, eikö korko menny sieltä välistä vai olitko taitava? :D

muutenkin älyttömän kiva asu :)

AnsQ kirjoitti...

Hanna: Kiitos :--)

Anonyymi: No mutta kiitos sullekin :>

thewhiteshirtgirl: Täänks! :)

J-E: Hehah kiitos :>

Anonyymi: Kiitos. :) Olin taitava! :D Kävelin vaan päkiöillä enkä painanu kantaa alas. Tossa oli toi kaide, niin meni helposti

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikänen olet? ja kuinka monta senttiä on sinun korkeimmissa korkokengissä? oot tosi upea ja oon jääny koukkuun blogiisi.. et saa anteeksi :) eikö sulla mene ikinä jalat kipiäksi ku kävelet korkkareilla, mulla menee n.puolen tunnin sisällä niin kipeäksi etten pysty kävellä enään metriäkään ja se on kamalaa. En haluais aina kantaa lättäpohjasia matkassa. Kuinka totutella jalat korkokenkiin? kiitos jos vastaat:)

Anonyymi kirjoitti...

Tarviiks aina valittaa sitä kui rumalta/alkoholistilta/hirviöltä näytät kuvissa. Asia ei kuitenkaan näin ole, sillä olet todella kaunis nuori nainen. Nuo puheet saavat anatvat vain todella epävarman kuvan itsestäsi..

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Mä olen JO 22! Hui :D Voi kiitos kauheesti kehuista! <3 Hmm no korkeimmissa on ehkä 14,5 cm, mutta on niissa paljon platoakin.

Mulla ei ihan oikeesti ole muuta vinkkejä, kuin että kannattaa ostaa ensimmäiseksi n. 4cm korot, joissa on hyvä lesti. Esim kirpparilta löytää Gabor merkin kenkiä (ite ainakin löysin aikoinaan), jotka on vähän niinkuin sellasia söpöjä mummokorkkareita :> Heh.
Tosta kipeytymisestä en osaa sanoa, koska mulla ei ole ikinä tulleet jalat kovin kipeiksi korkkareissa. Edes alussa. Kai se riippuu ihmisestä tuleeko vai ei..

Mutta siis. Kipeytymiseen auttaa ainakin vähän geelipohjallinen päkiän alla ja sellaset tukipohjalliset. Kysy suutarilta, sillä on kaikkia krumeluureja mitä voi laittaa kenkiin :)

Totutella voi kai ihan vaan käyttämällä niitä korkkareita. Hyviä korkkareita, ei huonoja. Niissäkin kun on paljon eroa. Kokeile! Muttajuuu, kiitos vielä kommentista, toivottavasti vastauksestani oli edes vähän apua :--)!

Anonyymi: Aina? :p Kirjotahan wikipediaan sana "sarkasmi".

tanisha kirjoitti...

ihanat kengät!<3 voisitko joskus tehä videoo?:D kirjotat muuten ihan sika hyvinXD

ssuv- kirjoitti...

oi löysin sun blogin just ja jäin koukkuun! haha :D hei mistä nuo kengät on, rakastuin niihin! :)

Jenni kirjoitti...

Ooi miten ihanat noi kengät! :)<333

Anonyymi kirjoitti...

lata linkkiä huuto.net

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkä sä olet ja mikä sun kengän numero on? ja mitä mieltä sä oot et, voiks pitkät ihmiset käyttää korkkareita? mulla on meinaa ongelma :D mä oon 171 cm pitkä ja haluisin käyttää korkkareita, mut oon sit jotenki hirveen pitkä :(

Jenna kirjoitti...

Noi kengät on tosi kivat :) !

Anonyymi kirjoitti...

mite sun korkkari ei jääny noitten portatten väliin tai siis korko.

AnsQ kirjoitti...

tanisha: Kiitoss :-) Ei mulla ole kameraa, jolla voi ottaa videota valitettavasti

AnsQ kirjoitti...

ssuv: Aai haha, kiitos kai! :D Tilasin ne Ebaysta :-)

Jenni: Hii, kiitti! :--)

Anonyymi: En ehtinytkään laittaa niitä vielä sinne! Kun meillä on vielä tosi hidas netti (ei olla saatu kunnon nettiä tänne vielä) niin siinä menis aikaa tosi paljon :s Enköhän alkuviikosta saa pistettyä

Anonyymi: Kengän numero? :D Yleensä 37, joskus 38. Tietty voi! Musta on ihan älytöntä ajatella, ettei voisi? Siis miksei voisi? Tietysti voi ja sehän on hienoa jos on pitkä!
Mä olen n 162cm :)

Jenna: Kiitti :>

Anonyymi: heh, enhän mä tietenkään painanu tossa sitä korkoa maahan, vaan kävelin pelkästään päkiöillä eli "varpaillaan" :-)

Minna kirjoitti...

Mistä noi kengät on! ihanat!

-Hanna- kirjoitti...

Siis älyttömän hienot kengät!
Kivat kun on ruskeet, mut muutenki upeet.
Miul aina jotenki kengät tuppaa olee mustia...

Raquel C. kirjoitti...

I love your blog !

Maybe we can follow each other ? =)


http://itsluckynumberseven.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät! :) Ja oot muutenkin tosi nätti!

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi kengät on? :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: No voi kiitosta :--)

Kengät on Ebaysta, edelleen. :D

Tiia kirjoitti...

Mielettömän kivat nuo kengät :)