tiistai 13. syyskuuta 2011

Viikonlopun asua

Hurjaakin hurjempi päivä takana! Taas tavaroiden roudailua Lauttikseen ja ties minne. Teemu jäi kiinni limunjuomisesta ratissa ja siitä se ajatus sitten lähti. Handsfree-pullo. Pitänee suunnata patentti- ja rekisterihallituksen sivuille... Joojoo, nyt asiaan (jos mulla nyt ikinä sellasta on) ja yhtä viikonloppuista asua, jossa keikistelin pelottavan näköisenä konttien keskellä.

Siinähän se noita-akkeli taas virnistelee


Mä oon muuten ylättävän tyytyväinen siihen meidän asuntoon nyt jälleennäkemisen jälkeen. Ensivaikutelma siitä oli aika pee-aska, mutta kyllä mä hitaasti mutta varmasti lämpeän. Syynä siihen lienee omien tavaroiden sijoittelu ympäriinsä. Kyllähän se vaatesekamelska mieltä lämmittää ja saa vaikka bajamajan kokosen huushollin näyttämään omalta kämpältä. Seuraavana muutto raksatyömiesten konttiin.


Jatkan vielä hetken pakkailua, luen blogit (jos uskallan mennä blogloviniin ja huomata että siellä on 389 lukematonta päivitystä) ja menen kuorsaamaan. Kerrankin ei ole kiire nukkumaan, kun sain yllättäen pari päivää vapaata! Huomenna nään ihkubeibe-Uinoa ja mennään ehkä vähän kirppistelemään, ken tietää.
Torstaina on virallinen muuttopäivä, enkä tiedä milloin saadaan netti sinne uuteen kämppään. Aika paha! Kamalaa, jos siinä kestää useampi päivä. Jos niin, en kyllä rupee.

-Ansku

18 kommenttia:

Nadja kirjoitti...

Oioi mä RAKASTAN noita kenkiä!!! Naminami! Laitathan sit kuvia kämpästä? :)

AnsQ kirjoitti...

Nadja: No mutta kiitosta. Noissa on muuten koron takaosassa sellanen metallijuttu mikä ei näy kuvissa, tajusin just! höh. Juu mää laitan. Ei se mikään "UPEEE!!" ole, mutta asuuhan siinä :--)

iines kirjoitti...

MOI! en kerkee vastaa noihin kaikkiin kommiin ennen töitä, mut se ristikoru on sikahalpa, 7,50 muistaakseni! tai 7,90! jos niitä enää on ku se on syksyn kamppis-kuvissa mallilla :)

Anna kirjoitti...

Ihana asua A!!<3 Mukavaa päivää ja tsemiä!:)

Elisa kirjoitti...

Hei voitko laittaa ainapäivän asu postauksessa kengistä kuvat?:)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä olisit jos mää poikana rupeisin pitää tällasta blogii misä päivänasut ja näin :D

AnsQ kirjoitti...

iines: Juu ymmärrän. Kiitti vastauksesta! :-)

AnsQ kirjoitti...

Anna: Hihii kiitos ja samoin!!<3 8>

Elisa: Enkös mä yleensä laita? :D Tietääkseni. Voiha se olla että joskus unohtuu :p

Anonyymi: No tokkiinsa se olis hyvä juttu!

Mirette kirjoitti...

Toi sun paituli on tosi kiva :) ja asu kokonaisuudessaan tietty!

AnsQ kirjoitti...

Mirette: Voi kiitos ! :-))

Anonyymi kirjoitti...

Justiinsa herätty ja heti dataamassa. Mieletön väsymys ja se ei tiedä hyvää, että huomena on perjantai...

Anonyymi kirjoitti...

Luin koko sun blogin läpi ja eipä oo tullu surkeempaa vähän aikaa vastaan :D koko sun olemuksesta saa mieleen enemmänkin jonku 13v ja et ees osaa ottaa kritiikkiä vastaan vaan yrität aikoo päätäs vastauksessa :D kasva hei vähän ;)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Nohnoh, relaa huomenna :-)

Anonyymi: Heh, kiitos parhaasta kommentista aikoihin ;> Ja minkähän ikäisiä siellä ollaan? Kauheesti aikon tässä koko ajan, huomaatko :D:D
Luit sitten kumminkin ihan koko blogin läpi, vaikka tää on läpeensä paska? :D Mielenkiintosta kerrassaan.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tätä tarkoitin -.- katso naurettavaa vastaustasi :D kriikkiin voi vastata esim "ok, kiva kuulla" eikä yrittää vittuilla ;D ja oli pakko, ajattelin jospa sä vähän kasvaisit ja vaatteistasi tykkäsin tosi paljon :)

AnsQ kirjoitti...

Ok, kiva kuulla. Annahan joku esimerkki, mikä sinua niin vaivaa. Copypastella vaikka laitat, että mikä esim tässä postauksessa oli kamalan lapsellista ja mistä kohdasta pitäisi kasvaa. :)

En kyllä ainakaan tietääkseni ole pakottanut ketään (mukaanlukien sinua) lukemaan tätä? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei pyhä sylvi :D antaa olla... Sä kun oot tän blogin kirjoittaja ni sun pitäs osata ottaa "rakentavatkin" kommentit oikein vastaan eikä rupee tollasta säälittävää vonkumista. Kuhan kerroin että tämä blogi on minun mielestä aika surkea ;) en millään jaksais niitä rupea yksittelemään :)

AnsQ kirjoitti...

Selevä.. :--D Kiitos infosta. Sanomisen ilosta on kyllä kiva sanoa juttuja meikäläisenki mielestä, eipä siinä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahhah, onks koko blogin surkeeks haukkuminen rakentavaa kritiikkiä? :o Ansku sun blogis on aivan ihana ja kirjotustyylis mahtava, älä välitä tollasista <3 ! :) jokaisella on tietty oikeus omaan mielipiteeseen mut tulla nyt anonyymina haukkumaan :D jatka postailuja, ne on päivän piristys! :)