maanantai 26. syyskuuta 2011

On ihan hyvä olo

Eilinen meni darraisissa fiiliksissä samassa asussa kuin lauantaikin. Alkoholin aiheuttama heikko fiilis jatkui koko päivän ja jatkuu edelleen (!) :D Sukkahousutkin olin onnistunut rikkomaan, mutta mitäpäs sitä vaihtamaan kun koko olemus oli sen verran suttuinen että nehän vaan sopi kuvaan! Äidin mukaan näytin venäläiseltä ja se, se ei ole kohteliaisuus. Prostituoitua se kai sillä meinasi. Olis varmaan pitänyt jättää vaatteet laittamatta.
Olenko kertonut, että tykkään kamalasti tollasista konteista?  Ne on vaan niin cool! Okei nyt kuulostin tosi oudolta..:D Onko teillä mitään outoja juttuja, joita pidätte hienoina?

Pakko pistää loppuun vielä Lauttasaarelaisille pieni shoppailuvinkki! Käykää siinä Lauttiksen alussa olevassa yhden K:n kaupassa! Sielä on kuulkaa sen verta hyvä palvelu. Kassajäbästä kun tuli ihan mieleen se kookaupan mainoksen mies, joka osaa lukea asiakkaiden ajatuksia, haha. "JOO MEILLÄ ON TÄNÄÄN TARJOUKSESSA"..
Siellä ostokset pakataan sulle valmiiksi pussiin ja tarjotaan karkkeja! Krapulaisena en voinut nameja ottaa ja ilmoitin siitä kassapojalle. Tää sitten ilmottaa, että joo, ne on virallisia krapulanpoistonameja, ota vaan. Katsoin poikaa hölmistyneenä ja poika sanoo, että keksi sen juuri. "joo, siltä se kuulostiki. Hyvää työ-iltaa sulle". Sain hyvät darrantoivotukset (kiitos) ja lähdin kaupasta tyytyväisenä kassit täynnä vesimelonia. :-)

Kotona mua odotti seuraava:
Skippasin siivoamisen ja perehdyin Trendiin ja vesimeloniin, jotka on muuten parhaita pikkudarran poistajia. Harmi, ettei mulla ollut sitä PIKKU_darraa.

Voisin nyt päästä oloistani eroon ja jatkaa hommia täällä työpaikalla. Heihei.

-Ansku

26 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vähän mä repesin tolle mutsis heittämälle jutulle. Meinaan mun faija sano mulle kerran kans noin (ja tarkoittaen ihan samaa varmasti), kun mulla oli pikkumusta päällä. xDD

AnsQ kirjoitti...

Anna: Juu sellasia ne vanhat ja vanhemmat on!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Paljo noi juotavat tuli maksaaa?

Erika kirjoitti...

Asian valoisat puolet: tienaat jos viet pullot ja tölkit kauppaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mun on ihan pakko sanoo, liityin sun lukijaks mut enpä halua enää olla.
Käytät kauhean karkeaa kieltä, ja puhut oikeasti todella rumia, käyttäydyt jotenkin ylimielisesti.
Kirjoittelet tänne kehuvaan sävyyn miten helvetillinen darra on, näköjään levittelet sitä kaupan myyjällekkin, huhhuh. Ihan kuin se, että sinulla on huono olo ja näytät venäläiseltä huoralta (olen puoliksi venäläinen, kiitos siitä.) kiinnostaisi yhtään ketään.
Kuvailet myös rasvaisia McDonalds annoksiasi tänne, joita syöt turhan usein, haukut naapureitasi...
Kannattaa vaan miettiä mitä tänne pistää ja mitä kukakin hlauaa lukea.
Olen pettynyt.

- Entinen lukijasi

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Hmm no ei kauheesti. Ei me Teemun kanssa kaikkea ostettu, olihan vierailla omiakin juomia :)

Anonyymi: No se on totta

Anonyymi: Harmi, että otat asiat noin raskaasti :D Linkkaahan tähän mitä oon naapureista sanonut, rupes kiinnostamaan?

Älä ota asioita niin raskaasti, niin elämä on mukavempaa :-))

diamond girl kirjoitti...

Mun mielestä tää postaus oli hauska ja nimenomaan sellainen, että kaikkea ei tarvitse ottaa vakavasti niin elämä on paljon mukavampaa :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Hyi kauhee toi tausta, kun ajattelen, etä mun vaatteet koskettais tota! Mutta ajattele sit niitä hikisii miehii, jotka uurastaa noitten kanssa grayhhhhh :D

Helens kirjoitti...

Voi äly, semmosia ne vanhemmat näköjään on, että järkyttyy millon mistäkin vaatteesta tai asukokonaisuudesta :D Meikäläisen äiti sanoo yleensä diplomaattisesti että "toihan on vähän erikoinen" (ties mitä sillä millonkin tarkottaa, höhö), kun isäukko taas kajauttaa kuuluvalla äänellä julkisella paikalla "MITÄ sulla on päälläs?!" :DD

Anonyymi kirjoitti...

Pakko myöntää, että oon aikalailla samoilla linjoilla anonyymi 15:48:n kanssa. Sun tekstit on muuttuneet kovin paljon karkeammiks ja jotenki ilkeämmiksi muita ihmisiä kohtaan. Kaikesta tuntuu löytyvän jotain valitettavaa ja dokauksesta mitää infoilla jatkuvasti.
Totta kai kirjoitat tänne mitä haluat, sun blogihan tää on, eikä kenenkään oo pakko lukea jos ei tahdo.

En koe tarvetta haukkua sua ja uskon, että osaat ottaa tän(kin) kommentin ihan rakentavana kritiikkinä vastaan, vaikka en linkkailisikkaan esimerkkejä tai lainailisi tekstinpätkiä. Haluan vaan että tiedät, kuinka paljon sun blogista alunperin tykkäsin, kun vaikutit niin herttaiselta ja mukavalta.
Toki ihmiset muuttuu, en kiellä sitä. Voi myös olla, että musta on muuttunu jotenki herkempi ja sä oot edelleen samanlainen kuin ennen, mutta jos muutkin lukijat on huomannu saman, niin ehkä sun on parasta tarkastella kaunista peilikuvaas vähän tarkemminki kuin vaan pintapuolisesti.

Vaikka mun tie sun bloginlukijana alkaaki näillä näkymin loppumaan, niin toivotan sulle hyvää jatkoa. :-)

AnsQ kirjoitti...

diamond girl: Heh, no niin no..ei tää nyt mitenkään muista mun mielestä poikkea :-) Mut kiitti!

Anonyymi: Enhän mä tuohon nojaillut tai mitään :p

Helens: Haha, nojuu, sellasiahan ne on! :D Sun äitihän ilmaisee tuon ihan nätisti

Anonyymi: Valitettavasti mä en ilman niitä esimerkkejä voi ymmärtää mitä tässä nyt haetaan, koska mun omaan korvaan jutut on sitä samaa mitä aina. Veikkaan sitä, että ihmisistä on tullu jotenkin herkempiä tai jotain :-) En tiedä mistä johtuu. Pitää lukea toi viimenen postaus nyt ja miettiä, että mikä siinä on niin ilkeää :D

AnsQ kirjoitti...

Tässä postauksessa ei ollut niin mitään ilkeää muita kohtaan, joten en nyt kyllä tajua. Kaupan kassaakin KEHUIN, koska se oli tosi mukava ja on sen ansainnut. Ilmeisesti tää "ilkeä" vaikutelma tulee ihmisille mun ilmeistä, jotka puolestaan johtuu jäätävästä päänsärystä. Eikä pari kertaa vuodessa (?) darrasta valittaminenkaan nyt kovin pahalta omaan korvaani kuulosta? :o Joten nyt kaipaan vähän selityksiä. Sellasta asiallista settiä kiitos. :-)

Anonyymi kirjoitti...

No ompas rasistinen äiti.

AnsQ kirjoitti...

Niin on ja tämä häiritsee mua itseänikin. Se on vähän vanhanaikanen ? Ei se nyt tietenkään tarkoittanut, että kaikki venäläiset samanlaisia olisi. :> Eiköhän suht monet vanhahkot vanhemmat sanoisi ihan samoin. Kuten Annakin tossa ylempänä kommentoi.

AnsQ kirjoitti...

Älkää ottako niin vakavasti asioita immeiset hyvät! :--) Haloo, jos mun vanha äiti sanoo, että näytän venäläiseltä *piiip* niin se ei tarkota sitä, että pitää nousta kauheeseen vastarintaan täällä. Joillain tuntuu olevan tapa ymmärtää tahallaan väärin. Se ei voi olla vaan meikäläisen kuvitelmaa? :D

tea-marie kirjoitti...

sori vaan ihmiset mut ottakaan nyt ihan tosi silmä käteen ja heittäkää jäitä hattuun. eihän AnsQ ole kuin korkeintaan 2 kertaa täällä blogissa maininnut jostain ns. "dokaamisesta" ja mä olen monta kertaa huomannut lukiessani että tää tyttö on AITO eikä esitä mitään ja uskaltaa sanoa asiat niinkun ne on. helvetti kun maailma on täynnä sellasia mikki hiiriä jotka hissuttelee ja lässyttelee eikä osaa mitään sanoa suoraan. mä ainakin suuresti arvostan ihmisiä jotka on omia itsejään eikä hiireile turhaan. toiseksikin AnsQ on täällä pyydelly anteeksikin jos on muutaman kirosanan joskus heittänyt niin mikä tässä nyt on ongelma? suoraan sanoen vituttaa kattoa tollasia kommentteja tollasilta hiiriltä kun laittaa anonyyminä kommenttia eikä kehtaa ilmasta mielipidettään omana itsenään. painukaa muille blogi maisemille jossei teitä kiinnosta lukea. kehotan myös ihan hyvän maun merkeissä seuraavan kerran ihan nimen kanssa kirjottamaan niitä rakentavia kommentteja tänne. älkää olko tommosia hiiriä ja ottako asioita niin kauhean vakavasti. jos te jatkatte noin niin teistä tulee vielä niitä 70v mummoja jotka asuu (kerrostalossa) naapurissa ja kyttää ja valittaa kaikesta. jäitä hattuun ihan oikeesti.

Henna kirjoitti...

mitä helevettiä se teille kuuluu jos joku syö mäkkärissä rasvasta ruokaa? antakaa nyt toisten herra isä syödä mitä huvittaa. ja toiseksikin jos sinä anonyymi olet venäläinen niin miten se "venäläinen HUORA" liittyy millään tavalla sinuun jos et ole huora? venäläinen ja huora on kaksi eri asiaa ja jos on tullu mieleen niin suomessakin on huoria niinkun on varmasti muuallakin maailmassa. älä yleistä.

Anonyymi kirjoitti...

ota hei kuvia teidän kämpästä! ois kiva nähdä :-)

AnsQ kirjoitti...

tea-marie: Kiitti kivasta kommentista :-) Näin on! Älkää ihmiset olko 70vee mummoja jooko :p

Viime postaukset on ollukin ilmeisen alkoholiin liittyviä, ihan tupareiden takia. Mietin niin monta päivää sitä boolihommaa, että se nyt tuli vähän tännekin. Tosin ei nyt niin kamalan pahasti tai häiritsevästi tosiaan :D Jotkut vaan tykkää valittaa kun ei ole muuta tekemistä tai jotain.

Henna: Niinpä. Mietin itsekin, että miksi pitää alkaa vääntämään, että venäläinen ihminen on yhtäkuin huora, kun en ole mitään sellasta täällä sanonut. :D

Anonyymi: Sellanen olis suunnitelmissa joo. En vaan ole saanut siivottua tupareiden jälkeen kunnolla.. VIELÄKÄÄN! :D Eiköhän sitä kämppäjuttua tällä viikolla tule kumminki!

Anonyymi kirjoitti...

onko noisa sukkiksisa tarkotus olla "reikä"

tanisha kirjoitti...

miks mua jotenki naurattaa noiden parin anonyymin kommentit?:D
Ite vast aloin lukijaks ihan hetki sitte ja eniten nimenomaan tykästyin sun tyyliin kirjottaa! Kirjotat selkeesti, hyvin ja mä ainaki otan noi asiat huumorilla mistä noi yhet valitti:)
En ymmärrä miten voi olla noin vakavaa:D Mua rupee aina naurattaa ku luen näit, ei nois jutuis oo MITÄÄN ihmeellist ellei tahallee yritä keksii kaikest jotain negatiivistä:D
Mutjoo, ite tykkäään toooooooosi paljon täst blogist!:D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Luehan teksti. :-)

tanisha: Kiitti paljon ! :--) Niin, kai se riippuu niin ihmisestä miten asiat ottaa ja totta sekin, että joillain on tarve löytää kaikesta jotain huonoa.

zenyh kirjoitti...

No olipas taas todella ilkeä postaus :D Älä välitä noista ja jatka samaan malliin, tää on hyvä blogi ja teet jokaisesta postauksesta omanlaisen sun ihanalla kirjotustyylillä. Mä ainakin rakastan hieman sarkastista ja pilke silmäkulmassa kirjoitettua tekstiä, lukijalla pysyy into päällä ja koko ajan saa olla tarkkana, että pysyy kärryillä ;) Mua vähän rassaa, että monet kysyy kymmenen kertaa samat asiat, jotka olet jo maininnut postauksessa. Itse ainakin pyrin lukemaan tekstin niin, että myös sisäistän sen. Ehkä kuvien katselun lisäksi voisi uhrata muutaman minuutin myös tekstin lukemiselle.. Mutta ihanasti jaksat kuitenkin aina vastata kaikille! :)

AnsQ kirjoitti...

zenyh: Kiitti kimmentista :> heh joo, äärimmäisen ilkeää tekstiä kyllä!! :D
Totta tuo lopputekstikin, kiitos paljon ja kiva että tykkäät!

Anonyymi kirjoitti...

Joillakin anonyymeillä ei taas oo parempaa tekemistä, ku tulla muita haukkumaan.. Säälittävää. Mut älä tyttö välitä, oot ihana just tommosena. ♥ Mut ainakin tää blogi saa aina hyvälle tuulelle, vaik olis miten paska päivä takana! :)

AnsQ kirjoitti...

Siltä se vähän vaikuttaa! :D Ihana kuulla, oot sulo :-)