sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Varoitus! Postaus saattaa sisältää lasten (ja aikuisten) silmille vaarallista materiaalia


Moikkeroinen taas ! Tulin noin kakskytäkolme pilkku viisi minuuttia sitten töistä ja istahdin koneelle, koska eihän mulla ole muuta elämää. Postailen tässä tylsiä kuvia perriltä ja larrilta (pe ja la :D) ja mussutan jotain kebakkoja tms. Ihan mukavaa, sanoisin. 

Perjantaina lähdettiin suoraa mun töiden jälkeen Ikeaan. Tarkotuksena oli ostaa "vähän jotain kivaa" mutta ostinkn suureksi yllätyksekseni tarpeellisia juttuja. Mikähän mua vaivaa? Herätyskelloa, pussilakanaa, kynttilää ja muuta. Toisaalta niin tarpeellisia ostoksia, mutta mikä vika vahoissa pussilakanoissa ja kännykän herätyksessä on olevinaan vikana. 
Okei, myönnetään. Ostoksissa oli myös niitä, jotka oli ostettava sen "kivokkuuden" vuoksi.  :D

Lauantaina(kaan) en tehnyt ihmeempiä paitsi kävin salaatilla Factoryssä ja Itiksessä taas! Kyllä Aino on ylpeä musta nyt. Tämänhetkisten laskujeni mukaan kun olen käynyt siellä jo kolme kertaa.

Teemu tuli ulos kaapista.

Pienet päikkärit tähän väliin! Ei kerrota Teemulle että lisäsin tän  kuvan tänne. Muuten se syö mun loput kebakot tai vetää pytystä alas. Ne kebakot tai pahassa tapauksessa meikäläisen.  
"Kun ei siitä ikinä tiedä". 

Yleensä tuota miestä on suhteellisen vaikeaa suostutella mukaan kaupoille. Jännästi se kuitenkin Ikeaan tykkää lähteä. Taitaa poika olla tullut tyttöystäväänsä. Hodarien perässähän sitä juostaan niin!


Toi on mun kämppä.
Ikeassa mulla oli päällä Cubuksen avajaisista ostettu toppi, josta joku jo huutelikin kuvia päällä. Sori, mutta mun mies ei ollut innostunut kuvailemaan Ikean pihalla tuon enempää. Enköhän mä tule uusia toppejani käyttämään jatkossa sen verran rankasti, että pääsevät mokomat bloginkin puolelle sitten.

Laitan tosta Itis-asusta varmaan lisäkuvia illemmalla tai huomenna. Nyt ryhdyn pelastamaan muniani pitkään kiehumisen epäsuotuisilta vaikutuksilta! MORO.

-Ansku

Ps. Otsikko liittyi lähinnä tähän vikaan kuvaan. Miten jäiseltä ihminen voi näyttää. :D

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://img148.imageshack.us/img148/5150/dsc0012mfz.jpg

mistä tää on? tai siis mikä kauppa:)?

AnsQ kirjoitti...

Unohdin mainita, sori! Pentti Koosta aka Pentikistä. Ihania (mutta vähän hintavia)! :>

Anonyymi kirjoitti...

Saisinko kysyä, että kuinka saat suostuteltua miehesi ottamaan kuvia? :D Miehet on minusta aika laiskoja ottamaan ja suurin moni (minun tutuista) on yllättävän surkeita ottamaan.. Sinä olet varmaan opastanut miestäsi kuvien otossa tai sitten hän on luonnonlahjakkuus?? :) Hyviä kuvia sulla paljon!

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: heha, Teemu kiittää. Kai se tietää, että blogi on mulle tosi tärkeä ja se, että siellä on edes ok-tasosia kuvia :) Mun mies on aika helppo suostutella mihin vaan :D Joskus palkitsen sitä kanssa siitä ja sanon että oon tosi ilonen kun se jaksaa kuvailla. Eli ei vinkkejä :D Toi on vaan niin kiltti.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana poikaystävä sulla siis! :) Herttaista, että sentään joku mies jaksaa nähdä vaivaa tyttöystävänsä blogin eteen eli siis ottamalla kuvia. Niin ellei joku siten välttämättä tykkää itse räpsiä itestä kuvia. Ite en tykkää laisinkaan. Niistä ei tulis kuin sanomista. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ikean hodari+juoma halpaa ainaki ruotsin puolella =))) + pehmis :))) ja se yks juoman "maku" on helvetin hyvä joku sweden semmosta hywääää =)) eiks suomesaki toi hodari ja juoma oo 1€ vai 1,50€ vai2€€ ??? mitä sun poikaystävä tekee noille sen hiuksille?? Ne näyttää kivoilta, voisin itekki tehä, siis ku oon poika =) Käyttääks se geelii tms?

Anonyymi kirjoitti...

miten toi otsikko liittyy anddsskuuu mihinkää=??? = :D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Hehs no sanos muuta! 8>

Anonyymi: Teemu kiittää :-) No se laittaa jotain wellan kuivaa hiusvahaa, ei geeliä missään nimessä. Niin ja kuivashampoota/hiuspuuteria. Nyt noi on kyllä ihan ylikasvaneet mutta :p

Hodari ja juoma on yhteensä 1e ja pehmis 50 snt!

Anonyymi: Nyt en ymmärtäny :D Siis liittyy siten, että silmät voi hajota jos kattelee meikäläisen kuvia. Vai mitä sä meinasit?

Hanna kirjoitti...

Mun on pakko kertoo tää! :D Olit nimittäin mun unessa viime yönä. Olin baarissa syömässä suklaapatukkaa (as usually...) kun sä törmäsit paikalle sun miesystävän kanssa joka oli siis n. 40-v. hyvin karvainen turkkilainen mies. Tää mies haukkasi palan mun suklaapatukasta ja olin ihan että HEI nyt sun pitää korvata toi mulle. Jostain syystä tiesin että turkkilainen miesystäväsi (:D:D) oli töissä Radio Aallolla ja käskin sitä laulamaan sen tunnusmusiikkisysteemin. Ensin se lauloi sen sillai hoonosoomisti ja ihan tyhmästi ja sanoin sille että eikun "Radio Aaaaaltoooo" ja sitten se laulo sen kunnolla. Mua alko naurattaa kamalasti ja heräsin siihen kun poikaystävä kysyi multa että mille nauran :DDDD Että tällasta.

AnsQ kirjoitti...

Hajosin ihan hulluna xDDD oikeesti ei oo totta :D:D hahahah hyvä uni!

Anonyymi kirjoitti...

eiii näisä mitään vikaa oo, paras bloggaaja oot mitä tiedän =) ja oikein muistin noi hinnat =) harmi vaa, että pehmikset aina loppu ku pääsen tiskille asti :D

AnsQ kirjoitti...

ANonyymi: hehs no kiitos! Aijjaa :o kyllä mä oon aina saanu pehmistä silloin kun haluan :> ikinä oo ollu loppu Espoon Ikeassa.

Uino kirjoitti...

olet oikeessa, olen ylpee susta, mutta sen verran pettyny et menit ilman mua pelle Z:D
No mutta joskus taas sitten kun mäkin asun täällä niin lähellä!

Voitais mennä ikeaan myöskin, sit kun sulle tulee palkka ja mä tartten jotain. Oon niin ikea hullu<3

AnsQ kirjoitti...

Uino: Olen hyvin syvästi pahoillani ja otan osaa menetyksestä! :D juu tokkiinsa mennähän taas sinne.

KYLLÄKYLLÄ! Ikeaan pitäs mennä ja ostaa yks vaaterekki lisää. Mitenköhän saatas sellanen kannettua :D:D Oon Ikeahullu kanssa 8> Mennään hei joku päivä. Sieltähän saa myös ruokaa..... mikä on hyvä juttu!

Uino kirjoitti...

tuun autttaa sua kantaa :)