maanantai 5. syyskuuta 2011

Sukat sandaaleissa - syndrooma

Terve mieheen! Tänään on ollu niin peruspäivä kun vaan voi, mutta itseasiassa juuri sellaisista mä tykkäänkin. Työpäiväkin sujui railakkaasti (Oliskohan ennemminkin sutjakkaasti, toi railakas kuvaa ihan muuta, kuin työpäiviä) ja sen jälkeen kävin keskustassa ja sain vihdoin ostettua puuterin joka ei ole Tukiaisen Johannan naamarin värinen. Jiihaa.

Päällä oli eilen kirpparilta löytynyt Zaran rento paita (johon oon muuten kovasti ihastunut) sekä pari lisäkiloa antavat leggarit. Luulin hetki sitten, etten käyttäisi kalsonkejani enää vaan heittäisin ne kalsarien hautuumaalle, mutta ei! On se jännä miten itsensä voikin yllättää.

Epänormaali kehräsluu

Paita - Zara
Leggarit, laukku - ikivanhat
Hattu - Pieces


Työmatkallani tapahtui tänään kohtalokas juttu. Noin niinkun puhelimen kannalta.
Säilytin sitä polvieni välissä (haarovälissähän on kätevä säilyttää kaikkea) torkahdellen samalla. Eiköhän kuski jarruttanut juuri siinä syvimmän unen kohdalla ja puhelin lentäny sinne parin metrin päähän jonkun naisen jalkoihin. Nainen ei ollut järin avulias, mutta onneksi joku ihana teinipoika ryntäsi muutaman penkin päästä keräämään puhelimen osia mulle. Kiitos vaan poika.

Poika näytti niin siltä, kuin olisi tosi ylpeä itsestään saadessaan ojentaa tytölle puhelimen, haha. Kuski kommentoi tilannetta paikaltaan ja mä mutisin siihen "joo onhan se käyny jo tiskikoneessaki ja heitin kerran lokkiaki ku ne on sellasia perhanan labradorin noutajan kokosia nykyää".
Loppumatka menikin nopeasti kuskin kanssa jutskaillessa.
Jotkut dösäkuskit on niin rentoja ja toisille tekis mieli sanoa, että "voisitko nyt ottaa sen sukuelimesi pois siitä otsasta ja edes tervehtiä asiakkaita" !

Jotain piti vielä sanomani, mutta nythän tulee salkkarit. Sitä ei sopine jättää väliin, sillä en ole nähny ko. ohjelmaa aikoihin. Raejuustorasiakin venaileee jääkaapissa, että menisin vihdoin syömään sen. Sen toive toteutuu kohta. 

Ei mutta hyvät illanjatkot teillekin! <3

-Ansku

12 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Kiitti kaima, nyt tiedän vihdoinkin sen turhan jalkapalluran nimen - KEHRÄSLUU!! :D

Ansku kirjoitti...

Ole hyvä :D Se se mun mielestä on!

Melinda kirjoitti...

sun postauksista tulee aina niin hyvälle tuulelle :D oot ihana

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Kiva hattu. :)

Tanja kirjoitti...

Kiva asu :)

http://todellajossain.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

oot kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

vastaappa rehellisesti mitä oot tehnyt noille sun hampaille? Ootko valkaissut, kun niin valkoiset? Kerro kaikki tuotteet :D Ootko ihan kosmetologilla vai apteekin valkaisu puikoilla?

kinaolivia kirjoitti...

Kiva asu ja ihanat kengät, mut eii mitkä noi sukat on ? :--D

kinaolivia kirjoitti...

Kiva asu ja ihanat kengät, mut eii mitkä noi sukat on ? :--D

Ansku kirjoitti...

Babe Jane: Thaank you :-)

Melinda: Höpööö, ite oot ! :>>

Semental Journey: Jeaa kiitos!

Tanja: Noo mutta kiitoskii

Anonyymi: Ei saa valehdella ;>

Anonyymi: Kokeilin niitä Crestin White Stripsejä pari luiskaa, mutta ainut asia mitä huomasin oli et hampaista tuli tosi läikikkäät. Apteekista saa Emmelleä, ei se tosin mitään valkase varsinaisesti. :D Öö, kysynpähän vaan, että missä kuvassa mun hampaat on VALKOSET. Mä en oo nähy!

karoliina: en jaksanu ottaa pois ja noi kengät on mukavammat noin :)

Enni kirjoitti...

Voi että, oot aivan älyttömän kaunis! :) JA IHANAT noi kengät!

Ansku kirjoitti...

Pyh ja pah, iso kiitos :-)