torstai 3. marraskuuta 2011

Villahousut

Heijdo! En tiedä miten tuo kirjoitetaan (ruotsi 10) mutta tarkoitus oli sanoa hei vain. Tulin vain päivittämään muutaman kuvan viime päiviltä. :-)


Kävin viime perjantaina Tiuskin kanssa kaupoilla etsimässä sille villapöksyjä. Ginastahan niitä löytyi ja ystäväni oli tyytyväinen. Hän kertoi tossa tänään, että oli esitellyt villapökänsä miespuoliselle kaverilleen joka ei ehkä ihan ymmärtänyt niiden hienoutta. Joten tässä opetus. Jos haluat tehdä vaikutuksen miehiin, älä hanki villahousuja. Jos taas haluat pukeutua mukavasti ja muodikkaasti (ja edelleen saada ne miehet hämmästymään) pue villikset. Suosittelen lämpimästi. Niin, ne on myös lämpimät. Noniin ja taas saatiin yksi uusi juttu meikäläisenkin ostoslistalle. Eikä ollu edes vaikeeta. :D


Käväsin Cubuksen sovarissa kokeilemassa muhkua takkia, joka ei sopinut mulle ollenkaan. Totesin siinä samassa, että sovarissa ei saa järin hienoja asukuvia. Onpahan sekin tullut todettua.


Noh, tänään oli hakusessa mustat, yksinkertaiset nilkkurit joita voisi käyttää yllämainittujen pökien kanssa. EIKÄ LÖYTYNYT. Ei niin mistään. Dinskossakaan ei ollut yksiäkään sinne päinkään olevia kenkiä.
Nyt taas muistin minkä takia ostan kenkiä netistä enkä kaupoista.
Toki vinkkejä saa antaa, jos joku on silmillään bongannut n. 10 cm koron omaavia supersimppeleitä kenkiä edulliseen hintaan.

Ja ostokset:
Body Shopin kuulemma hyvä kasvovesi. Normihinta n. 12e, nyt maksoi 6e kun otin kantiskortin siinä samassa.


Mulla oli muuten tässä yks päivä oikein LUOMIVÄRIÄ! Uskomatonta. En siis yleensä moista käytä, joten olihan siitä otettava kuvakin. Ja kuvassahan sitä ei tietenkään näy alkuunkaan. 

Hhehe, hyvää yötä!

-Ansku

14 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Mulla on toi Body Shopin samaan sarjaan(?) kuuluva kosteusvoide ja se on MAHTAVA. En tiedä miten ton ois sanonut järkevästi :D

Essi kirjoitti...

ton bodyshopin tea tree-sarjan puhdistusaine on ihan parasta :)

Anonyymi kirjoitti...

minkä nikonin kameran omistat?:) ite meinaan ostaa sen nikon d3100, että onko nikonit hyviä kameroita. Onko helppo käyttää ja löytyykö helposti objektiivejä ja salamia niinku canonissa? Ps. olet kaunis ja ihana<3

Fiude kirjoitti...

Et sattuis tietämään paljon noi sun kaverin ostamat villahousut makso? :)

Mariam kirjoitti...

sun silmät näyttää tummilta, mut ne on nätit:D

janitaem kirjoitti...

aivan supernättinä oot ollu taas jälleen! :--) pakko kysästä että mistä nuo ihanat hapsukengät mahtaa olla? :--)

Iina kirjoitti...

Moi! Hei mee ihmeessä yksityiselle ihotautilääkärille hankkimaan se isotretinoiinikuuri (esim. Roaccutan), jos susta siltä tuntuu. Tiiän ite millasta on elää (vähänkään) huonon ihon kanssa, ja sain loppukesästä oman kuurini. Oon ollut tosi, tosi tyytyväinen tähän asti... Olin esim. yks päivä ilman meikkiä töissä (asiakaspalvelussa!!!) :)

Kukaan ei uskonut, että saisin sitä kuuria, koska kaikki väitti, että mulla on ihan normaali iho. Se on vaan siitä mitä ite näkee, varsinkin läheltä katsottuna ja muutenkin. Ja se vaikuttaa hurjasti itsetuntoon, varsinkin kun joutuu tuijottamaan muiden normaalikuntoisia ihoja. Tää kommentti oli vähän kärjistetty, mutta hei oikeesti käy yksityisellä pyytämässä sitä :) Ite sain sen tosi helposti, voit lukee myös mun blogista lisää :)

http://blogiinas.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

oijoi nuo hapsunilkkurit on ihanat !

Anonyymi kirjoitti...

Tässä nilkkurit:

http://www.hm.com/fi/product/92212?article=92212-A


:)))

Anonyymi kirjoitti...

se kirjotetaa hejdå :DDDD oli pakko vaa kertoo:b

Pipsa kirjoitti...

Heiii! Mistä oot ostanu ton mustan laukun jossa on kultaset noi yksityiskohdat?:)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan sun kirjoitustyyliä ! Näitä sun tekstejä on AINA tosi kiva lukea ja oon aina niin innoissani ku huomaan et oot postannu ! (-: jatka samaan malliin ! (-:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Jaksatko neuvvoo mite oot tehy sun blogin banneri? Ku oon nii tyhmä, enkä tajuu sitä.

Ansku kirjoitti...

Peppi: Kiva kuulla..kuulostaa lupaavalta siis. :-) Pitäs varmaan ostaa :p Mut millanen iho sulla on?

Essi: Ai nonii! Pitää siis ostaa koko sarja :D

Anonyymi: Voi ihana, haluisin kovasti vastata, muttakun en tiedä kameroista mitään !! :D Multa ei kannata kysyä kun en tiedä, haha. Tää on joku vanha..öö D3000 kai.

Pöhpöh, en ole! Mutta kiitos kuitenkin<3

Fiude: Muistaakseni 29,90 tai jotain sellasta! :)

janitaem: hööpsis ja kiitos! :P Itse olet! Ne on ostettu Nellystä aaaaikoja sitten.

Iina: kiitos tosi paljon tosta kommentista! Ei se kunnon mömmöjen saaminen ehkä olekaan ihan mahdotonta :) kiitos tiedosta! Onnea sulle kun sait ihon kuntoon, kuulostaa tositosi hyvältä. Mä en kyllä varmana pystyis olla ilman meikkiä, vaikka finnit lähtiskin. Mulla on niin paljon arpia, laajentuneet huokoset yms. Auttaakohan toi roa muuten niihin huokosiinkin? Haha tyhmä kysymys :D

Anonyymi: Kiitos! t. hapsunilkkurit

Anonyymi: KIIITOSKIITOSS!!! Tekstasin heti Tialle että sen pitää ostaa noi :--) JES!

Anonyymi: aaa kiitos :D:D

Pipsa: heheii! Se on tilattu ebaysta! :)

Anonyymi: Hhehah, ihanaa kiitos! <3

Anonyymi: En mäkään tajua! En siis tosiaan osaa valitettavasti neuvoa. Teemu teki ton mulle :D hahaa, oon niin käsi tollasten juttujen kanssa.