perjantai 18. marraskuuta 2011

Nyt kävi vahinko


Tuossa yllähän se näkyykin jo. Sellanen shoppailuvahinko. Yritän pitää vahingot kurissa, hankkia vakuutuksia ja muutenkin ennaltaehkäistä niitä, mutta eii auta! No mutta hei, mun mielestä vaihtoehdot on hyvin vähäiset, ehkä jopa olemattomat siinä vaiheessa kun vaatteessa on niin hullun iso ale, etten osaa edes laskea alennusprosenttia koska pyöritään jo niin isoissa numeroissa. Sellanen ale on yleensä aina (matematiikka 6). Edellämainittuun on kuitenkin aina hyvä vedota.


Oon ihan tosi sorppa, ettei asukuvia ole ollut pitkään aikaan. Tykkään postata niitä, mutta ulkona on aina niin pimeää ettei siellä mitään kuvia oteta. Koitan suostutella miekkoseni ottamaan huomenna parit kuvat, saa nähdä jaksaako se.
Tehäänkö niin, että kaikki laittaa nyt kommenttiboksiin kommentteja tyyliin "kumpa sulla olis enemmän asukuvia.." ja "voiskohan sun mies ottaa useemmin susta kuvia vaatteet päällä". Jälkimmäinen vähän särähti korvaan, siitä voi saada erilaisia käsityksiä riippuen oman kieroutuneisuudensa asteesta.
Kuitenkin, kaikki ymmärsi? :D
Näytän sitten ne kommentit sille ja sanon surullisena että harmittaa kamalasti kun ei ole asukuvia. Sitten sen on pakko suostua ottamaan niitä. Noniiin ja kaikki on nyt messissä juonessa, eikö?? :D
Olenpa etevä kun tämmösiä salakavalia juonia keksin.


-Ansku

8 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

ihanat noi mekot !

elliii kirjoitti...

hei asukuvia ois kiva saada lisää!!! :D heheee ja kivat mekot!:)

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva jos postaisit enemmän asujas. ne on aina tosi kivoja! :=)

Anonyymi kirjoitti...

Linkki tohon ihanaan toppiin kiitos!:)

noora kirjoitti...

:D ai että kun mua harmittaa että sun miehes ei oo ottanu susta asukuvia )= voihan kyynel

Anonyymi kirjoitti...

Nyt meikkauspostausta pikapikaa kehiin! Herrainen aika meikkisi on aina niin nätti ja muutenkin olet joten jaa vinkkisi muillekkin :)

Mieluiten videolla! Kiitti ja ihanaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Kumpa siulla olis enemmän asukuvia !:D ne on oikeesti tosi kivoja, saan hirveesti inspiaatioo omaan pukeutumiseen niistä yms yms. :) voiskohan siun meis ottaa siusta joku päivä kuvia?(::

AnsQ kirjoitti...

karoliina: kiitti!

ellii: hahaa :D kiitän!

Anonyymi: Hähää, hyvä kommentti ;>

Anonyymi: En jaksa ettiä, mutta naisten aleosastolla kohdassa mekot :-)

noora: niinpä :--D

Anonyymi: Ai no vooi apua, kiitos!<3 Mulla ei ole videomahista kamerassa, mutta ostan joulun jälkeen uuden, jossa on :) Mä laitan aina saman meikin, kulmakynä, eyeliner, kajal, ripsari ja pohja. Ja huulikiiltoa, oon koukussa niihin. :D

Superia viikonloppua sullekin ihana!

Anonyymi: Heha joo, tänään otti! :p