lauantai 19. marraskuuta 2011

Favourites

Lauantaita itse kullekin! :-) Kävin äsken Oranssitorilla etsimässä valkoista kauluspaitaa, enkä löytänyt ihan oikeanlaista. Sen sijaan ostin uusimman Ellen ja ihmettelin myyjien vaatteisiin ja rojuihin lätkimiä hintoja. Esim. paketillinen joulukuusenkoriste-palloja oli hintalapun mukaan (ne oli siis uusia) maksanut 2e, mutta myyjä pyysi niistä 2,20 e. Sitä ollaan oikein bisnestä tekemässä siellä. Kirppis-saaliista tuli tällä erää mitätön, joten huomenna täytyy rientää Valtteriin.


Sain eilen pienen paketin Nellyltä ja kävin Ikeassa hakemassa muutaman pikkujutun. Jahas, pikkareita tässä blogissa, nyt on sitte sekin nähty. Otin ajankuluksi kuvia muistakin tämän hetken lemppareista.

Vanhat kengät, joissa on vähän liian matala korko, mutta tykkään silti!


Väsäsin Seppälän alekorun sulista laukkukoristeen

Se eilinen kommenttijuttu muuten toimi, sain asukuvia tänään! Laitan niitä huomenna blogin puolelle ja kohta painun keskustaan tyttöjen kanssa! Illalla voisin väsätä pitsaa..


Hauskaa iltaa, mitä sitten teettekin! Ja vielä vinkki juhlijoille: laittakaa tiiliskivi lasin pohjaan, niin ei lasi nouse turhan tiheään tahtiin. :-) Toimii!

-Ansku

6 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Jep, oranssitorin hinnat on välillä aika ihmeellisiä :D Ja muutenkin mä en oo pitkiin aikoihin enää löytänyt sieltä mitään. Tosin en tiedä johtuuko paikasta vai siitä että oon tullut ehkä harkitsevaisemmaksi ostosten suhteen.... :)

roosa kirjoitti...

Ihana blogi sulla! Jään ehdottomasti seurailemaan :)

♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloisen värinen huulikiilto! =) minkä sävyinen se on?

Mikaela kirjoitti...

mulla on sulle haaste!

karoliina kirjoitti...

Oi, noi kengät on ihanat !

AnsQ kirjoitti...

Erica: jeop! Äläs, siellä saa kyllä olla ihan monttua auki välillä. Mulla on sama juttu! En osta enää "ihan kivoja" juttuja ja hyvä niin :-)

roosa: Kiitos sulo! Kiva juttu! :--)

Anonyymi: venaas, käyn kattomassa.. 120 Non Stop Glamour kai! :D

Mikaela: kiitostakii!

karoliina: Jeuu tänks :>