sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Yksinkertainenko se oli?

Sunnuntaita! Vieläkin bloggailen tällä mökkylällä, kun laajakaista ei kertakaikkiaan pelitä! Noh, kai tää tälläkin onnistunee. Meillä kävi Heidi kylässä, oli sangen mukavaa.
Syötiin (khmm), juotiin Pommacia ja käytiin vuokraamassa lehvaa. Aamulla käytiin tietysti - yllättävää kyllä -Valtterissa.
Tämä tuotti "maalta" tulleelle ystävälleni suuria ongelmia. Ensimmäisenä tuli kysymys "mitä sanon bussikuskille kun mennään keskustaan". Käskin sanomaan "yks sisäinen kiitti". Pysäkillä tää toinen ressaa ihan kympillä sitä, että mitä pitikään sanoa sille kuskille. Että oliko se "yksinkertainen (:D:D hahaha)"? Eipä ollu. Muistutin taas, että se oli SISÄINEN, ei yksinkertainen.
On ollu kohtalaisen hauska päivä jo tän takia. :D

Sama jatkui takaisin tullessa. "Se on sitte SISÄINEN"! :DD No, pääsimme perille joka tapauksessa, se lienee tärkeintä. Hyvähyvä. Vieraamme lähdettyä Valtsureissun jälkeen automobiillillaan (sillä juuri) kohti maalais-seutuja me lähdettiin Teemun kanssa palauttamaan eilen vuokraamamme leffaa. Leffa oli muuten huono. Huonoin pitkään aikaan. Paha etten muista edes sen nimeä niin en voi varoittaa teitä siitä! Siinä oli ainakin Eva Mendes, sen verran muistan.


Takki - Zara
Laukku - Ebay
Housut, kengät - Valtteri
Sormukset - Ebay, kirppis ja Valtteri
Hattu - Pieces


Voisin melkeimpä kutsua itseäni rohkeaksi kun laitan alla olevan kuvan tänne :---D


Sinne ne pullat menneet on. Ihan oikeesti, herkkuviikonloppu ilmeisesti NÄKYY. Noh, onneksi leipäosasto näytti tänään seuraavanlaiselta, niin ei ainakaan tullut nautittua turhia hiilareita.


Löydettiin kaupasta lohta (ISO pala) ja jaksettiin kantaa se jopa kassojen kautta kotiin, jossa tehtiin lohisalaattia! Tulipas muuten ihan erityisen hyvää vaikka itse sanonkin. Salaattia, tomaattia, punasipulia, vähän fetaa ja ananasta ja tarpeeksi lohta. Vähän mausteöljyä päälle eikä sipulirouheen puuttuminenkaan haitannut kovin pahasti.


Ja hups, pieni jälkkäri lehden parissa vielä..

Nyt lähdetään pienelle iltalenkille. Ulkona on kirjaimellisesti jäätävää, täytyy toivoa etten saa pahempaa flunssaa taas, koska Tiistaina on supertärkeetä menoa! Tosin mähän menen sinne vaikka henkihieverissä. Ihanaa kun tiedossa on kaikkea kivaa. Tuun hulluksi jos ei ole tekemistä ja suunnitelmia. :D

-Ansku

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon ihan samanlaine, et tuun hulluks, jos ei oo mitää tekemist tai suunitelmii. Mutjoo oon hehkuttanu tätä sun blogii varmaa jokasessa kommentissa, mut tää vaa on nii paras! :) Älä ikinä lopeta.

AnsQ kirjoitti...

No eikai tässä voi ku kiittää :-) kiva että tykkäät! Kyllä mä varmaan JOSKUS lopetan, mutta ei nyt oo kyllä suunnitelmissa! Älä huoli :D

Anonyymi kirjoitti...

haha, olet ihana! :D ja varsinkin kun olet niin sinut itsesi kanssa! et häpeile ja olet selvästi tervejärkinen kaikin puolin! :) arvostan itse suuresti sellaisia ihmisiä! ihanan energinen ja elämäniloinen blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Okei pakko sanoa kerran kukaan muu ei viitti/kehtaa; On sulla nainen mahtava takamus :) Kannattaa olla ylpee, nii moni muukin olis jos omistais ;)
Ja anteeks "pervo" kommentti, mut loistava blogi muutenkin ja oot ihan älyttömän hassu! :D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Voi ihana olet itte. :-) KIITOS<3 Tervejärkisestä en osaa sanoa, mutta yritän olla ilonen aina. Heha, kiitos vielä!

Anonyymi: Hah, kiitos kai kaikesta :-D ! Rupes naurattaa, höhöha. Pervoilu on jees! :---D

Anonyymi kirjoitti...

Sul on nii hyvä tyyli, joten sano pliiis kumman ostan :D

http://www.ellos.fi/dv/30-Asusteet-Laukut-kassit/Accessoriesbyellos/_/N-fujZ1z128icZ1z141wc?Nr=310051

http://www.ellos.fi/dv/30-Asusteet-Laukut-kassit/Somewhere/_/N-fujZ1z13si0?Nr=337040


Voitko lukee kommentitki tuoltaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

missäs heidi sitten asuu?:D

kisu kirjoitti...

Komppaan anonyymejä. Ensin sitä, joka kommentoi sun takapuolta. Antaisin mitä vain että mulla olis samanlainen! :D Ja sitten sitä, joka totesi sun olevan sinut itses kanssa, etkä häpeile itseäs. (tulipa taas järkevä lause) Mutta niin, jatka vain samaan malliin. Oot upea!

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Enhän mä voi sun puolesta päättää! Ota se kumman tahdot, tietty! :)
Kommenttien perusteella en itse ottais kumpaakaan.

Anonyymi: Hah, n. 50 km päässä :-D

Anonyymi: Mitä, etkä haluis. :D No ei mutta kiitos paljon!<3 Mieltä lämmittäviä kommentteja vaan satelee täällä haha. Kivvaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän ton sun kaveris ongelman ton bussin suhteen koska oon ite ihan samanlainen kaupungissa ja aina ihan paniikissa tommosissa tilanteissa kun en tiiä miten pitää käyttäytyä..