tiistai 1. marraskuuta 2011

Sekava setti

Huomenta! Mulla on vielä tämä päivä saikkua, koska oon ollu aika pipi, minkä ansiosta ei oo myöskään pahemmin ollu kirjotettavaa. Ellei jotakuta kiinnosta nähdä nessumerta olkkarin lattialla tai tulisten nuudeleiden jälkeensä jättämien huulien värin kanssa mätsäävää nenää? :D On meinaan punanen, onneksi Bepanthen korjaa melkein kaiken.

Pyhässä tylsyydessäni oon pyörinyt netissä kaiken maailman sivustoilla, joilta oon kopioinut kuvia, videoita ja kaikenlaista. Eilen syynäsin läpi Japanilaisia katumuotisivustoja ja muuta mukavaa.


Seuraavaksi eteen pläjähti uusi nettikauppalöytö Desireclothing ! En tiedä toimittaako putiikki Suomeen, mutta kai sitä nyt siitä huolimatta kollaaseja saa tylsyyksissään tehdä. Tuolla kaupassa oli PALJON ihania kenkiä<3


Yritin vielä lueskella tuolta jotain tekstejä ja kyllä ne mun käsittääkseni toimittaa Suomeenkin? Tai sitten en vaan tajunnut sitä kohtaa missä sanotaan että toimitus Suomeen ei ole mahdollista. Sellanen on saattanu mennä ohi meikäläiseltä.

Sitten löytys söpö video jonkun korukaupan sivuilta. Ihana fiilis tulee kun tämmöstä kahtoo !Ja meikkituto! Miksen osaa meikata näin? :o

Tänään on pakko lähteä vähän ulos- pöydällä on saapumisilmotus (pakko päästä noutamaan pakettia!) ja iltapäivällä pitäs käydä pankissa kun on aikakin varattuna. Hmm. Illalla varmaan Ikeaan, kun toi yks olis nyt kerrankin lähössä sinne mun kanssa.

-Ansku


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aloin vasta vähän aikaa sitten seuraamaan tätä blogia mutta oon jo jääny ihan koukkuun ! sun juttuja on hauska lukea ja tykkään ihan mielettömästi sun tyylistä :) toivottavasti paranet flunssastas pian !

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Voi ku kiva kuulla! :-) Kiitos superpaljon<3
Enköhän mä parane jo sun söpön kommentinkin johdosta nopeemmin, heha !

miu kirjoitti...

Hei!
Ois kiva nähdä susta kuvia vuosien varrelta. Niin toivoisin sellaista postausta, jossa laittelisit itsestäsi kuvia ihan pienestä asti tähän päivään saakka :)

Ansku kirjoitti...

Hui toi korukauppa -video on pelottava! :---D

Anonyymi kirjoitti...

Saikkua,haha:D En oo kenenkää koskaa kuullu sanova tollain, enkä ees ekä tajunnu mitä se meinaa! No tulipaha opittua jotakin:D