sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Rento

Messevää sunnuntai-iltaa! Heräsin tänään puoli 2 (mikä ei siis ole OLLENKAAN mun tapaista), söin ja aloin tekemään ajastettuja postauksia matkan ajalle. Sain tehtyä 3 postausta ja sitten meni hermo.
Nyt tulin takaisin blogin pariin ahkeroimaan (en suinkaan keräile pisteitä täällä).

Seuraavana eilisen asua, jossa hääräilin tuttuun tapaani kaupungilla. Oli vähän heikko olo, niin päädyin rentoon asuun ja korottomiin kenkiin. Mites ne hiukset? Eihän ne edes näytä punaisilta luonnonvalossa! Peeveli! Hukkaan meni koko väri taas. Seuraavana vaalennan hiuksia asteella ja sitten lätkäsen punertavan värin päähän. Sen jälkeen tulen tänne valittamaan ihan liian punaisesta tukastani. :D

Image and video hosting by TinyPic

Käytiin croissantilla ja lähdettiin ostamaan probiootteja kookaupasta ja päädyttiin juomaosastollekin... Joku lukija oli bongannut meidät kassalla, pelottavaa, haha. Teemun juoma (sinisessä tölkissä) oli ihan karmeaa, mutta toi pinkki rupikonnajuoma maistui kyllä. Kampin K-supermarketti on siitä hyvä, että sieltä löytää vähän erikoisempiakin juttuja, eikä vaan Pirkka-kokista.


Olinpa muuten molempina viikonloppu-iltoina tyttöjen kanssa Apollossa, perjantaina ensimmäistä kertaa. Huh hu. :D Noh, veikkaan siitä uutta vakkaripaikkaa. Ensin Ikkunaan ja siitä Apolloon, hyvä kaava jota meinaan noudattaa jatkossa. Ennen ulos lähtöä syötiin kotona blinejä ilman täytteitä ja pohdittiin, että mitä voidaan ottaa koneeseen mukaan..

Eh, eh, enkö siis saakkaan ottaa pommiani mukaan?-Ansku

15 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Vähänkö ihana toi sun takki!:-O♥ Mistä oot hankkinu ja koska? :-D Meidän lähikauppa myy kans noita samoja erikoisjuomia. Ihan mielettömän hyviä, mutta kalliita.

AnsQ kirjoitti...

Anniina: Kiitos<3 Ostin viime vuonna H&M:n lastenosastolta! Makso varmaan 30 e vaan. Juu kalliita ne on, ei viittii ihan joka päivä ostaa niitä tai oikeestaan limuja ollenkaan. :-)

Anniina kirjoitti...

No hö.. Sitten sitä ei taida olla enää saatavilla :-D

Anonyymi kirjoitti...

mmihin ootte matkalle menossa? ?:))

AnsQ kirjoitti...

Anniina: Höh, no joo, ei taida olla! Mutta veikkaan että esim Lindexin lastenpuolelta löytyis tosi samanlainen :p Käy kattomassa!

Anonyymi: Me lähetään ti aamulla Dubaihin eli arabiemiraatteihin :--)

Riikka kirjoitti...

Hahhaa, vähän repesin tolle pommille :D Ja oon vähän kateellinen kun pääset reissuun..

AnsQ kirjoitti...

:D Heehee, älä oo!

Uhlala kirjoitti...

love it!! :D
xoxo,
angy

http://pleasebegoodtome.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Sun pitäs laittaa sun asuja lookbookiin (lookbook.nu), sun tyylisi on mahtava! :)

Uino kirjoitti...

ihana ansku pannsku :)) Mutta tuli vaan mieleen, että kaupan värit on aika vahvoja eikä niillä voi vaalentaa asteella :D pitäisi tehdä vaalennuspesu kamopaamo juttuilla ja sit väri. jos vaalenee liikaa ,niin voi 1.mennä huonoon kuntoon tai 2. kun laitat päälle väriä, niin haalistuu nopeesti kun vaalentunu paljon ;)

AnsQ kirjoitti...

Uhlala: Haha, love your nick! :-D

Anonyymi: Eikai nyt sentään :D Hmm voisin harkita, pitääki muistaa tää!

Uino: Uino puinoooo! <3 Ai niinkö on! No mutta hyvä tietää. :-) Teen niin sitten siis.

Melinda kirjoitti...

tosi kivat nuo hapsusaappaat :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt on pakko kehasta, et toi asu on kyllä sun parhaimmistoa ikinä!

Anniina kirjoitti...

heii sulla on postauksissa näkyny se lauren conradin style-kirja, ootkos lueskellu sitä ja oliko hyvä ostos? :) oon ite vähä katellu sitä, että voisin ostaa ehkäpä ... :)

AnsQ kirjoitti...

Melinda: Kiitti paljon!

Anonyymi: Oo kiitos :-)

Anniina: Se on melkein vähän unohtunu. Pitää ottaa se kätösiin tässä joku päivä :-) On se kiva, mitä nyt osaan ensituntumalta sanoa! Osta pois, ei se paljoa maksa ;>