lauantai 5. marraskuuta 2011

Toffeekynttilä

Tää päivä on alkanut niiin ärsyttävästi! Siis meikäläistä ärsyttäa kaikki ja se tarttuu tietysti Teemuun. Ärsyyntynyt ihminen kertaa kaksi ei ole hyvä juttu. Tervetuloa vaan parisuhdeblogini pariin. :D

Joo, noniin. Onneksi meille tulee tänään kaveri kylään, niin sain hyvän syyn ostaa herkkuja illaksi (läskikommentteja odotellessa :D). Mulla on ainakin jätskiä ja vohveleita jajaja.. muuta hyvää!
Teemu sanoi, että vieraiden tulo on hyvä myös siksi, että silloin tulee siivottua vähän paremmin. Tästä oon samaa mieltä! Se onki sitten ainut asia, josta ollaan oltu tänään yhtä mieltä.


Ostin Ikeasta ihania kynttilöitä. Ihani nää on sen takia, että tuoksuvat ihan syötäviltä. Tekis mieli maistaa! :D Ruskea tuoksuu suklaatortulta, toffeen värinen toffeelta ja valkonen joltain hyvältä ja makealta. Namnam. Pakko nuuhkaista niitä tässä välissä taas (ihan tervettä).


Päivän vaatetuksena toimi niin karsea kokonaisuus että huhhuh. Mä en tykännyt yhtään! Pääosassa oli tietysti punaset sukat :--D Ei sitä aina jaksa laittaa leggareiden lahkeita sukkien päälle.


Ala-ikäisille sellanen vinkki, että baariin lähtiessä kannattaa kihartaa hiukset - mummolook on valmis ja pääset takuulla sisään.


Nyt siivoilen vielä vähän (vieraamme siivousfriikki is on her way kohta) ja sitten voisin yrittää tehdä näille hiuksille jotain ja vaihtaa kivemmat vaatteet päälle. Ihanaa viikonloppua kaikille<3 !

-Ansku

15 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mulla on noita samoja kynttilöitä, ne on ihania. :D

emma kirjoitti...

Hattu pikästä aikaa, ihana! Mullaki on muute huoneessa tommone tuksukynttilä tuoksuna omenapiirakka, nnam!:D

Ansku kirjoitti...

Lotta: Joo niiden ohi ei voi kävellä haistelematta niitä :DD

emma: kiitoskii! :--) Oi mä haluun semmosenki :D

Jenni Ahokas kirjoitti...

Moikka! :) Löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta ja ihastuin tähän heti! Ihana kerrankin lukea blogia, joka ei ole täynnä mainoksia ja olet niin aidon oloinen :) Ja aivan ihanat kengät!

Terveisin toinen kenkäfriikki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hahahahaha toi sun sarkasmi on aina niin hauskaaa :-D

Ansku kirjoitti...

Nomi: Heei kivaa kuulla, kiitos paljon ihana! :-) Kenkäfriikit rokkaa! :D

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: :-D

Anonyymi kirjoitti...

Sun tekstejä on ihana lukee, ku sitä sarkasmiiki löytyy! :) Oot superihana.

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: No awww kiitos! Itse olet <3

henhi kirjoitti...

Tosi kiva takki! :)

Ansku kirjoitti...

Kiitos vain! :--)

elina kirjoitti...

tyhmää kun et enää postaile niiin usein kun ennen :) ainakin se tuntuu siltä. (tarkotus ei siis ollut haukkua(:) kiva asu muuten :)

Ansku kirjoitti...

elina: Tiekkö, niin mustakin! Mielelläni postailisin, mutta esim tällä viikolla on ollu 2 päivää kun en oo postannut. Maanantaina en ehtinyt/jaksanut ja perjantaina mulla ei ollu mitään materiaalia tai siis kuvia :s Suurin syy tähän on syksy eli pimeys. En halua pimeessä otettuja kuvia laittaa tänne, koska ne on väistämättä sanonko mitä. No paskoja. :D Eli ei oo mahiksia ottaa päivän asusta kuvia (KEKSIKÄÄ JOKU HYVÄ KUVAUSPAIKKA SISÄLLÄ) eikä ostoksetkaan näytä kivoilta sellasessa hämärässä/keltasessa valossa. Tyhmää todellakin!

Mut kiitos paljon! :-)

Ella kirjoitti...

Oi kun ihanat kengät! Hei mulla ois sulle haaste mun blogissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostin ite ton saman pakkauksen! tuo valkoinen tuoksuu kardemummalta ja tuo "toffee" on oikeesti kyllä kolan tuoksunen :DD!!! siinä pakkauksen kyljessä luki :))