keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pimeetä!

Moii. Yritän tässä näpytellä hissukseen postausta eilisestä. Teemu nukkuu (yövuorot sucks), joten pitää kirjottaa tosi varovasti ettei se herää, tuntuu aika hölmöltä. Ja hidastahan tää on ku mikäki. Tuskinpa tuo edes herää, vaikka kirjoittaisinkin normaalisti. Itse ainakin oon sen verran herkkäuninen, että herään jo siihen kun joku seisoo vieressä, vaikka oliskin ihan hiljaa. :D

Lempparikengät, joista irtosi korko, jonka liimasin ja joka eilen lähti taas. Suutarille?
Missä muualla kuin Forumin edessä voi ottaa asukuvia syksyllä?? Valoisa paikka ja sisätilat olis kivat kiitos. Ideoita vaan tulemaan. :--D

Toki mäkissä ja kahvilla pitää muistaa käydä..

Mulla oli eilen vielä saikkupäivä, mutta minä se vaan touhotin kaupungilla. Käytiin kahvilla, mäkissä ja Ikeassa ostamassa pari pientä juttua kun kerrankin oli aikaa molemmilla sinne lähteä. 
Kuitenkin se, mitä ensisijaisesti lähdin Ikeasta hakemaan oli poistunut valikoimasta! Leuat loksahti vähintäänkin lattiaan asti, kun hodarikassan tyttö sanoi, ettei siellä enää muka myydä kuivattua sipulia!!! Siis sitä rouhetta. Ei voi olla asiat näin huonosti ajattelin ja yritin pitää naamani peruslukemilla, vaikka oikeestaan siinä vaiheessa itketti. :D Se sipuli oli mun henkireikä tai vähintäänkin todella tärkeä osa mun salaatteja.


Sitten lähdettiin pettyneinä ostamaan pyyhkeitä ja ennenkaikkea, syömään!

Voisin hankkia jouluksi tekokuusen, koska olen laiska enkä välitä neulasten siivoamisesta.

Välillä on hyvä huilata.

Kaksi Seppoa Ikea-bussissa. Tähän on hyvä lopettaa. Eikun ainiin, nyt näitte mun hurjan punaset hiuksetkin! Haha, kai toi väri joku mahonginruskea taisi olla. 

-Ansku

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi herranjestas kun syöt EPÄTERVEELLISESTI. Koko ajan McDonald's ja kahviloiden herkkuja. Oletko koskaan katsonut McDonaldsin tarjottimien mukana tulevien "pohjaliinojen" taakse? Siellä on kaloritaulukko, suosittelen vilkaisemaan.
Et näy muutenkaan olevan timmeimmässä mahdollisessa kunnossa.. Toki saat olla miten parhaaksi näet, kannattaisi vaan katsoa vähän mitä syö, koska sanonta "olet mitä syöt" pitää turhankin hyvin paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Heip, paahdettua sipulirouhetta saa kookaupasta Pirkka-merkkisenä. Son minust ainaskii aika hyvää!;)

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Ihanaaa, oon siis hamppoja, salaattia, smoothieta ja keksejä<3 Mukavaa, että aihe koskettaa sydäntäsi :) Itse olet varmasti timmeimmässä mahdollisessa kunnossa. Laita vaikka kuvia s-postiin ja kerro mitä syöt päivittäin, niin voin ottaa susta malllia.

Ja tosta kaloritaulukosta, luen sitä melkein aina kun syön mäkissä, joskaan en tarkistele noita erinäisten hamppojen ym.s pitoisuuksia mitenkään pakonomaisesti.

Anonyymi: Eikä, kiitos!JEE kiva kun kerroit! Meen huomenna ostamaan sitä, koska tänään en jaksa! Muuten menisin heti! :D

Anniina kirjoitti...

Vituttaa kans kun pimeenä aikana ei saa otettua asukuvia kunnolla.... Kun menee töihin, on pimeetä, kun tulee töistä on vielä pimeempää!

MUT HEI APUA MIKÄ TOI ANONYYMIKOMMENTTI TUOLLA EKANA ON :"D Miten joku jaksaa tollain ANALYSOIDA muitten syömisiä täälä :DDDD

Anonyymi kirjoitti...

millon teeet postauksen niistä sun lempiblogeista tai mitä tykkäät seurailla? <3

Ansku kirjoitti...

Anniina: Niinpä!! Pitää mennä johonki keskelle kauppaa missä on kauheen loisteputket että kuvista sais jotain selvää :D

Hahaa, en tiedä! xD Haluaisin kovasti saada häneltä niitä kuvia itsestään :p Niitä odotellessa!

Anonyymi: Mulla on vaikka mitä postauksia rästissä..perhana :D Koskas mä ehtisin..tai no jaksaisin. Viimeistään ens viikolla! Teen muuten nyt sellasen luonnospostauksen tosta niin muistan sitten jossain vaiheessa tehä valmiiks! Kiitti muistutuksesta :--)

Anonyymi kirjoitti...

haha toi eka kommentti :DD

mun mielestä oot varsin hyvännäköisessä kunnossa :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli mukava nähä tuosta Teemustakin kuvia(: Oon aikas uusi lukija enkä ole aikaisemmin yhtään kuvaa siitä nähny

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Hahaa, huono päivä jollain! :D Njoo, no onhan tässä tätä ylimäärästä kertyny mutta en tiiä onko se niin vakavaa. Anonyymin mielestä tais olla hah.
No mutta kiitos kai! :D

Anonyymi: Aijjaa! :) On siitä ollu montakin kuvaa, mutta kuten sanottu, et oo vaan vielä nähny. Kiva kiva kiitos :>

Heidi kirjoitti...

En tajua miks toisten syöminen saa aina kirvotettua niin paljon negatiivisia kommentteja. Jos kirjoitat kuinka oot syönyt terveellisesti ja lisäät kuvia salaateista tms. saat kommentteja "anorektikko! ortorektikko!!!" ja jos laitat kuvia suklaakekseistä niin sitte oot läski. Haloo eikö kaikki vaan sais syödä just niinkun haluaa :D

Ansku kirjoitti...

Heidi: Oon miettiny ihan samaa ihmisten kommenttibokseja selaillessa!! :D Ihme pelleilyä

JEAN-PIERRE kirjoitti...

loving your shoes

Anonyymi kirjoitti...

Hi! Can you tell me the seller of this necklace? The one with several chains.

http://img839.imageshack.us/img839/3759/kuvei552.jpg

THANKS! xxx

Laura K kirjoitti...

On muuten yllättävän haastavaa löytää mitään hyvää valokuvauspaikkaa näin pimeellä :( No onneksi oot bongannut forumin :P

larakoo.blogspot.com

Beanna kirjoitti...

Hei noi kengät, onks Nellyn? :D Mul on ollu ne ostoskoris just pari päivää, mut en oo viel tilannu, ku mietin et must tulis sit 189,5 cm, OMG, mut siis korko irti? =O Uskallankohan tilata sittenkää, hmmm :o Toi korko vaan on nätimpi ku monet muut kiilat, niin siks haluisin noi!

Anonyymi kirjoitti...

Haha, ihanat samisasut teillä :-D Tarkotuksella vai tahattomasti? Vai oonkohan mä vaan ainoa joka edes näkee yhtäläisyyttä :D

emma kirjoitti...

Nam,nam! Ruoka kuvat on parhaita, mut niistä vaa tulee aina kamala nälkä... :D

minski kirjoitti...

Haha sulla on kyllä niin mahtava tyyli kirjoittaa :D Ja ihailen sitä, miten vastailet tuollasiin kommentteihin, niinku tuolla ylimpänä :D Sain hyvät naurut sun vastauksesta!

Jennifer kirjoitti...

heeei mistä toi laukku on :) ?

Anonyymi kirjoitti...

mullaki irtos korko just tollasista samanlaisista kengistä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuhan sanoin että kannattaa kattoo mitä suuhunsa pistää. Omat mittani ovat 176 cm 53 kg, ja uskallan kutsua itseäni jopa aika timmiksi.

Ansku kirjoitti...

JEAN-PIERRE: Thank you! :-)

Anonyymi: I have two diffrent necklaces in that picture! I have bought only that cross from Ebay! :)

Laura K: Jep, samaa mieltä!

Beanna: onhan ne! Joo siis se vaan lähti repeytyy! On ne nätit, mutta niin..:D

Anonyymi: Tahattomasti. :D haha

emma: haha, niinpä! Mullakin:D

Minski: Aijjaa :D No kiitos!

Jennifer: Öö ebaysta :-D Ylläri

kia66: Eihä?! Pitäskö valittaa.. Nellylle siis!

Anonyymi: Kyllä mulla on silmät, joilla näen? Etkö ole huomannut. :o
En ikipäivänä haluaisikaan olla läheskään (!) noin laiha kuin sinä, mutta mukavaa jos itse viihdyt kehossasi :)

Itse pyrin keskittymään siihen, että oon "hyvä jätkä" sen painon seuraamisen sijaan. Suosittelen lämpimästi sitä kaikille.

Ansku kirjoitti...

Hui kamala. Nyt ihan pelästyin. Siis painoindexihän olisi 17 paikkeilla jos noi olisi sun mitat? Eli todella alipainoinen! Toivottavasti noi oli keksittyjä lukuja, kuten oletan niiden olevan.

B kirjoitti...

Anonyymi kuulostaa olevan sairaanloisen timmi 17 painoindeksillä...en lähtis kyllä 17 BMI:n "mielellä" kommentoimaan muiden täysin normaalia ja hyvännäköistä kokoa :)

Ansku kirjoitti...

Heh no joo :) Aika pelottavaa jos joku oikeesti on tollasissa mitoissa! Toivottavasti ei kumminkaan :)
Muutenkin laiha ja timmi on mulle ainakin kaksi ihan eri asiaa.