maanantai 25. lokakuuta 2010

Menisin uudestaankin

.. jos se ei olis niin hemmetin kallista. Hierottavana oleminen meinaan.
Meillä oli lahjakortit tänne ja pitihän ne päästä käyttämään. Oltiin siis Falmingon Oriental Spassa sunnuntaina. Ensin saatiin olla kahdestaan yksityistilassa, jossa oli suihkut ja poreallas, jota siellä kutsuttiin elämän lähteeksi. 

Kylvyn jälkeen sai käydä suihkussa ja sen jälkeen hipsittiin kylpytakit päällä tunnelmallista käytävää pitkin huoneeseen, jossa meitä hierottiin. Hieronta kesti n. puoli tuntia ja teki varmasti hyvää, mutta se sattui loppuvaiheessa ihan perkeleesti. Teki mieli huutaa, mutta ihmeen kaupalla onnistuin olemaan hiljaa. : D
Se teki kipeää vain hetken, kun hieroja painoi koko painollaan (?) jotan pisteitä tuolta selästä. Kai se oli sitä "makeaa kipua" sitten.

En ehtinyt juuri kuvailemaan paikkoja, koska mulla oli kiire sinne altaaseen, mutta tässä nyt jotain kuvia Oriental Spasta
Toi oli tosi kiva paikka, johon en varmasti olisi eksynyt ilman lahjakorttia. Joten hyvä, että meillä oli ne. ;>

Kävimme ennen Spa-käyntiä Flamingon naapurissa, eli Jumbossa shoppailemassa..
JA NYT HUOMHUOM! Laitoin nuo kaksi ensimmäistä parkkihallissa otettua kuvaa(:D) kokeeksi pienentämättömänä ja muut kuvat pienennettyinä tänne.
Lataako parkkis-kuvat hitaammin kuin muut tämän postauksen kuvat? Vai onko kaikki kuvat yhtä hitaasti latautuvia. Ja törkeen rakeisia, huoh.
Olisin iloinen, jos voisitte kertoa kommenttiboksissa, että miten latautuminen toimii vai toimiiko.
Perus-ilmeeni:
Ja nyt pienennetyt kuvat. Mistä vetoo, ettei nää edes pienentyny? 
Oon kattokaas erittäin epänörtti. Teemu vois allekirjottaa sen millon vaan. Se on maailman nörtein poikaystävä eikä se varmaan jaksa kohta enää katsoa mua, kun en osaa käyttää tietokonetta yhtä hyvin.
Se aina turhautuu muhun, kun oon niin huono näiden pelien ja vehkeiden kanssa. : D
Nörtillä poikaystävällä tarkoitan siis sitä, että se osaa kaikki jekut ja temput näiden mööpeleiden kanssa, enkä sitä, että se olis 24/7 koneella.
Löysin ihanan sateenvarjon Zarasta
ja Teemu osti uuden pipon. Vihdoin! : D
Oi mitä herkkuja löyty

Loppuun vielä pari ostosta
 2x satiinipaita Seppälä, Karvalakki Lindex ja karvakauluri (vai mikä se oli :D)  H&M.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

-Ansku

14 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Mulla sun kuvat on aina latautunu ongelmitta:)

Ansku kirjoitti...

Kiva :) Millanen netti sulla on? Ei varmaan mokkula ainakaan. :D

Womppis kirjoitti...

No ni, mokkulakäyttäjän palaute on... jännitysmusiikkia... että noi ei ole pienennettyjä, ainakaan riittävästi. :D Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? Sähän voisit suoraan kokoa muuttaessa laittaa siihen vaikka leveyden 640 pikseliä, sellaisessa koossa nuo siis postauksessa näkyy. :) Silloin ei tulisi turhaan raskaita sivuja.
Mä katon siis vain tällä selaimella sun kuvien ominaisuudet, ja niissä näkyy edelleen että joku 3872×2592(tms.) ja että pienennetty sit taas kokoo 640x420. Ja siis toi alkuperäinen koko on IHAN JÄÄTÄVÄ! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei lataa :(

Ansku kirjoitti...

No kun mä laitoin siihen 640!! : D Just sen. Siis en osaa nyt sanoa muuta kuin VITTU. Anteexi nyt vaan kaikki . En kestä.

Ja siis Picasalla pienensin ne.
Muka pienensin.
Valitsin siis kuvat ja otin ylänurkasta jonkun öö "vie" siinä kai luki.
Sitten siinä viemiskohdassa se kysyi, että haluunko muuttaa kuvakokoa ja siihen kohtaan laitoin että joo ja sen 640. Mut ei se sit näköjään muuttanu sitä. ?!

Yritän huomenna uudestaan, kun on enemmän aikaakin :)
ON SE KUMMA JOS EI ONNAA SITTEN

Womppis kirjoitti...

Aaa, höh. Mä en tiedä jostain Picasasta mitään. :/
Ajattelin, että teet niin että lataat kuvat koneelta ImageHostiin tollee isoina, ja sit kun tuot ne blogiin niin pienennät (ja kun se ei vielä riitä). Olenko jäljillä? Eli kuvat pitäisi pienentää koneella ennen ImageHostiin lataamista? Eeeh?
Epätoivoista pähkäilyä. :D Mua vituttaa periaatteesta valittaa asiasta jota en osaa itse korjata, argh!

Ja toisaalta jos me, joilla kuvat ei lataa, ollaan vähemmistössä niin... sä voit sanoa vain että voi voi, hankkikaa kunnon netti! :D

Ansku kirjoitti...

Joo en määkään. Jep. Lataan ne yleensä imagehostiin isoina. Siis sen kokosina millasiksi kamera ne tekee. : D
Blogissa en mitenkään pienennä niitä(miten se edes tapahtuisi?). Siis laitan ne isoina blogiin ja sitten vielä valitsen erittäin suuret kuvakoot. Mutta eihän toi bloggerin suuri kuvakoko takoita muuta kuin sitä, että se kuva on fyysisesti iso. Kyllähän alunperin pienenkin kuvan voi venyttää bloggerissa isoksi. Kai?
Mutta siis joo, kuvat on oikeesti SUUUURENMOISIA!

Mä tein eilen sen pienennyksen jollain mun täysin omalla tyylillä. Mun tyyli ei yleensä toimi, joten tuskin toimi tälläkään kertaa. Teen tänään ensin vaikka pienen koepostauksen johon laitan eri tyylillä (no voi pelle)pienennetyt kuvat, niin katotaan toimiiko.

Ei, ei tarvitse hankkia kunnon nettiä. :D
Voi kräp. Mä just tajusin, että oon pian itsekin mokkulan käyttäjä ja postausten tekeminen tulee kestämään niin_kauan! Raah

Ansku kirjoitti...

HEI MIKS AINAKIN TON ALIMMAN KYLPYLÄKUVAN TIEDOISSA LUKEE
3 872px × 2 592px (pienennetty kokoon 640px × 428px)?!

Pienennetty! Miksei se sitten oo pienentynyt. En ymmärrä.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia :) Toi oriental spa näyttää tosi kivalta!

Ansku kirjoitti...

Kiitos :) Joo se oli!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kaikki kuvat latautu aika hitaasti, mut ei huolta .. se johtuu mun super koneesta. :) näyttää aikas hienolta toi spa. ja ihana laukku ! tykkään

Ansku kirjoitti...

Haha, kyllä se varmaan vähän kuvistakin johtuu. :) Jep joo ja kiitos! :>

Riikka kirjoitti...

Ihana pitsipaita!

Ansku kirjoitti...

Tänks! Huippulöytö kirpparilta hetki sitten (8