tiistai 19. lokakuuta 2010

Kuraa

Moi!
Meillä piti tänään olla  se hieronta/hoitolakäynti Teemun kanssa Flamingon Oriental Spassa, mutta me oltiin ymmärretty se varausjuttu väärin eli homma meni mönkään! Onneksi saatiin varattua aika ensi sunnuntaille, jolloin luvassa on ehkä jopa aiempaa mukavemmat hoidot. Kertoilen niistä sitten tuonempana. Vai onko se tuonnempana?

Enihau, lauantaina on kaverin tuparit, joten toi sunnuntain hemmottelu-ilta passaa paremmin, kuin oukheisti. :) Täytyy vaan pitää huoli, ettei hommaa itselleen krapulaa..hah.

Pienestä, tai oikeastaan aika isosta kömmähdyksestä huolimatta emme kääntäneet keulaa pois Flamingosta, vaan mentiin Rilloon makustelemaan. Passaa mulle ! Ehkä jopa vieläkin paremmin kuin tuo hoitola-käynti...:D

Otettiin me parit kuvatkin tuolta reissulta, mutta nyt tänne ei saa lisättyä kuvia. :o Joku bloggerin päivitysjuttu menossa näköjään. Ei sillä, että muutenkaan olisin voinut niitä lisäillä. Mulla on kattokaas Flickr:n kuvatila loppu. MUKA!

Minkä kautta te muut lisäätte kuvia blogeihinne? :o

Turha postaus? Jep. Täytyyhän sitä välillä tällasiakin laittaa, ettei tuu liian kiinnostavaks tää ploki! Heh heh. Jeappaaa jes joo, oon väsy.  Meen nukkumaan.  Menkää tekin. Äiti suosittelee. Ja mää kans. Molo! Eiku siis moro.

-Ansku

6 kommenttia:

Viuhti kirjoitti...

http://www.imagehost.org/
tätä kautta itse lisään ja on kyllä hyvä ja nopea :> ja kuvia saa vaikka kuinka monta kerralla ladattua "upload more"-napista

Maarit kirjoitti...

Ite käytän bloggeria, ja oon hukassa jos multa loppuu kuvatila!

AnsQ kirjoitti...

Viuhti: tänks! Testaan heti 8>

Maarit: Joo. :p Sit pitää vaan opetella toinen tapa.

Laura K kirjoitti...

cool blog!! :)

http://www.larakoo.blogspot.com/

Riikka kirjoitti...

Mä lisään aina photobucketin kautta, mutta välillä tuntuu että se tekee kuvista rakeisia..

Ja muuten, se on tuonnempana ;) Kai, mutta kuulostaa ainakin paremmalta.

AnsQ kirjoitti...

Laura K: Thank you! :))

Riikka: Aaa okei. Mä laitoin ne nyt imagehostiin mut en osaa laittaa niitä tänne sieltä : D