maanantai 11. lokakuuta 2010

Mä oon niin ihana

Jeee ja moi! Älkää ottako otsikkoa tosissaan. :D

Asiani olisi se, että ylpeänä kerrottakoon, mitä sain yheltä kivalta tytöltä. No semmosen Beautiful Blogger - maininnan! Hau khuul ja kiitos. Sen tiimoilta joudun ja saan listata tänne 7 asiaa itsestäni so here we come(HAHHAA ENKÖ OLEKIN ÄRSYTTÄVÄ KUN SEKOITAN ERI KIELIÄ :)))))

1. Yleensä oon aika ilonen, mutta jumankauta, jos Teemu tekee jotain väärin, niin muutun ihan hirviöksi. Toisaalta en mä turhasta suutu ikinä. Ainakaan omasta mielestäni! : D Haha, vois olla julkinen anteekspyyntö paikallaa. Sorppa hani!<3
 2. Mulla on pakkomielle kuunnella mitä toisen puhuvat kännykkään junassa, dösässä tai "yleisissä tiloissa". Vaikka olis kuinka kamala älämölö, niin yritän löytää metelin keskeltä sen puhelimessa puhujan äänen. En voi sille mitään, se tulee jotenkin automaattisesti.
Mä myös tykkään itse puhua bussissa (siellä aivan erityisesti) puhelimeen, kun tiedän, että kaikki kuuntelee. Se on niiin siistii! Silloin saa olla huomion keskipisteenä ilman tuijottelua tai "julkisuutta". Joojoo, kuuntelette kuitenkin toisten puheluita, myöntäkää pois!
Normaalisti en kerjää huomiota, mutta tuosta mä tykkään, outo kun olen.  :--D
3. Näprään ja haron (irtoavia)hiuksiani jatkuvasti! Se vihastuttaa siivousfriikkiä äitiäni ja työnantajani vaimoa. En voi sillekään mitään, tuitui.
4. Mä en voi sietää sitä miesten jalanheilutus-liikettä, jota ne tekee hermostuksissaan ja jotkut kai ihan muutenkin. Tiedättekö mitä meinaan? Siis sitä körökörö kirkkoon-hytkytys-liikettä, mutta vaan toisella jalalla tehtynä. Niiin ärsyttävää!!!
Joskus olen joutunut puuttumaan tähän jalan heilutukseen, kun en vaan ole enää kestänyt sitä! Oivoi.
5. Tilasin itselleni tankotanssi-tangon kotiin ja uskottelen itselleni, että jaksaisin harjoitella sillä joka päivä. Ha-ha, niin varmana.
6. Haluaisin pitää täällä blogissa sellasen kysy-multa-mitä-vain - jutun, mutta en uskalla, koska pelkään, etten saisi tarpeeksi kysymyksiä, mikä taas olisi sangen tylsää. : D
7. Rakastan kaupassa käymistä. Voisin lähteä kauppaan milloin vain ja mua harmittaa, kun kaupat on kiinni öisin! Okei joo kyllä mä silti välillä nukkuisinkin, vaikka ne oliskin auki. :D Jo ruoka-ostoksilla käyminenkin on ihanaa.

Sellasta askaa! Kuvat on random kuvia kesältä.
Mut juu hei, nyt lähen harkkoihin.<3

-Ansku

9 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Pidä vaan se kysymys juttu!

Anonyymi kirjoitti...

hei tee vaan sellanen kysy multa mitä vain-juttu, kyllä siihen kuitenkin tarpeeksi kysymyksiä tulee! :D

AnsQ kirjoitti...

Aijjaa okei :> No kai mä sitten pidän :p

Meri♥ kirjoitti...

Jo tän yhden postauksen perusteella päädyin sun blogin lukijaksi ;)

AnsQ kirjoitti...

Heh, kiva kiiitoss! :>

tellu kirjoitti...

Erityisesti pisti silmään toi tanko, minkä tilasit kotiin.. Paljon sellaisista pyydetään ja mihin aiot sen sijoittaa? :D Oon himoinnut kauan jotain tankotanssikurssia, kun tässä ihan lähellä on yksi mesta. Mutta ne kurssit on aikas arvokkaita =O Kauanko oot harrastanut sitä?

AnsQ kirjoitti...

Sijoitan sen himaan! : D Raivaan vaan noi rojut tosta ja tsädääm! Joo, ei se halpaa ole ei. En oo harrastanut kauaa, joskus loppukesästä aloitin.
En ole käynyt harrastuksessani kuin kerran viikossa tai harvemminkin, koska ne tunnit on aina niin täynnä! Paikkoja, joissa tankotanssia voi harrastaa on aika vähän. Mut eiköhän ne pikkuhiljaa lisäännny, kun kysyntää näyttäis olevan. :)

Öö ja niin. Tangolla onpi hintaa noin 250e, mutta harrastusta ei kannata alottaa yksin kotona tangon kanssa, koska siinä voi käydä vaikka mitä. Eli ensin tunneille! :> Tai niin no..sehän riippuu siitä, että mitä sillä tangolla meinaa tehdä, et voiko alottaa heti mutta joo. :-D

tellu kirjoitti...

Totta, se on kyllä aika uus villitys. Luulisi hintojenkin vähän laskevan, kun porukka innostuu siitä ja asiakkaita piisaa.

Tanko viihdekäyttöön :D:D:D ei kai sentään! Täytyy kyllä ehdottomasti mennä joskus kokeilemaan, ties vaikka miten siitä innostuu! Osaatko jotain monimutkaisia pyörähdyksiä ja roikkua mitä ihmeellisimmissä asennoissa? :D Hahaa!

AnsQ kirjoitti...

Hmm niin, totta! Toivotaan parasta.:)

No haha en todellakaan osaa. Se on vaikeempaa miltä näyttää! Ainakin mä totesin sen ensimmäisen tunnin (ja muidenkin tuntien ;D) jälkeen. OSaan mä jo jotain ihan khuulia :--D