maanantai 4. lokakuuta 2010

NO NYT IHAN OIKEESTI! : D APUAA

Mikä helvetti tätä bloggeria vaivaa?! Miks en saa lisättyä mitään kuvia. Kuvien tai siis yhden kuvan lataamisessa menee puoli tuntia ja sen jälkeen tulee ilmotus, että palvelin hylkäsi kuvan.
Mikä juttu tää nyt on olevinaan? Tosi ärsyttävää! :D APUA

6 kommenttia:

Womppis kirjoitti...

Mullakaan ei toiminut eilen ollenkaan, ja muutenkin se on hidas. :D Kannattaa tosiaan hankkia varasuunnitelma, mä laitoin kuvat sitten Photobucketiin joillain kivikautisilla tunnareilla ja linkitin sieltä blogiin.
KOSKA EIHÄN SITÄ NY VOI OLLA BLOGAAMATTA!

AnsQ kirjoitti...

No jumaliste!! Peeveli ku mie en ossoo. Ihan oikeesti en. :D On mulla Flikrissa kuveja ja silviissii mut en mä sieltä niitä plokiin saa! :s

Womppis kirjoitti...

Öööö. Jos ne on Flikr:ssä (mitä en siis ite ole käyttänyt :D ), niin etkö sä voi vain kopioida sieltä kuvan osoitteen, sit mennä Bloggerin kuvan lisäykseen -> lisäys URL-osoitteesta ja siihen osoite, niin halleluja. :) Mulla ei toiminut vain se varsinainen uploadaaminen Bloggeriin, mutta toi linkitys toimi ihan normisti. :)

AnsQ kirjoitti...

Noku ei oonnaa :D Tietokone-nörtti poikaystäväkin yritti tota, mutta blogger sano aina, että siinä kopioidussa osotteessa on jotain vikaa, vaikka se meijän järjen(tai järjettömyyden) mukaan oli erittäin ok.

Elviira kirjoitti...

no mulla on sama juttu:D .. en saa lisättyy mitään kuvia, muutaku vanhalt editorilt

AnsQ kirjoitti...

ÄH! :D