sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Sello

Lähdettiin tänään käymään Sellossa, kun multa oli meikkivoide loppu. Sitä voidetta on ennen saanut Sellosta, mutta hahaa, eipä saanut enää! Sitä ei myydä edes Helsingissä, kuin parilla kosmetologilla. Jäi meikit saamatta ja jouduin tyytymään Ginan antimiin. haha, ikävä takaisku siis.

Tämmöstä sieltä löytyi
(Nyt ei sitten välitetä hienosta sängystä tai pilkullisista rintsikoista :D En siis pitänyt asua ihmisten ilmoilla, vaan halusin näyttää Gina-ostokset täällä)
Ruutupaita 19,90 ja nahkashortsit 19,90 Ginasta.
 Oo, mä tykkään noista uusista !

Sellossa hiippailin vanhassa ja tylsässä asussa
 Niin no vanhassa ja vanhassa, leggarit ja kengät ovat olleet mulla vasta pari päivää :D
Aamulla ulos katsoessani melkein pelästyin, kun puista lensi niin paljon lehtiä. Olin melkei varma, että iltaan mennessä kaikki lehdet olisivat tippuneet, mutta onneks ei! Mutta apua, nyt on ihan oikeesti syksy?! Ei käy! Kesällä ajatus syksystä tuntui ihan ok:lta, välillä jopa kivalta, mutta nyt oon toista mieltä. Onneks selloreissu vähän piristi ;>

Törmäsin siellä kivaan Ginan neuleeseen, mutta jätin sen kauppaan, koska pelkään sen olevan tosi huonolaatuinen. Onko kellään kokemusta tästä
 ??
Voisin ostaa noita vaikka joka värissä, kunhan saisin varmuuden siitä, että ne kestää edes tämän yhden talven. Mulla on meinaan vähän huonoja kokemuksia Ginan neuleiden laadusta, niin en ihan heti viitsi alkaa niitä ostelemaan. :)

-Ansku

13 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Oliks toi neule kalliskin? Voisin nimittäin ostaa tollasen ja toivoo parasta.

AnsQ kirjoitti...

Ginassa mikään ei oo kallista ;D Parikymppiä oli tuolla hintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä meikkivoide oli kyseessä?

Kata kirjoitti...

Mullaki on huonoja kokemuksia ginan neuleista, omistan kaks ja molemmista lähti heti parin pesun jälkeen napit irti :-D en ookkaa ostanu sieltä neuleita ainakaan vuoteen vaikka himottais yks harmaa kultasilla napeilla :-))

Annamari kirjoitti...

Noi nahkashortsit on kyllä niin kivat! :)

Riikka kirjoitti...

Noi shortsit!!!! Pakko saada!!!! Niitä on pakko olla turun ginassa :D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Colorstay! :)

Kata: Jep! Ne napiton todella huonosti kiinni, minkä takia ompelen kaikkiin ginan (ja joskus muidenkin merkkien) vaatteisiin napit itse uudestaan, niin pysyy paremmin. :D
Ginassa on tosi kivan näkösiä ne neuleet, mutta juuri nappien irtoamisen ja nukkaantumisen takia en viitsi ostaa :s

Annamari: Hehe, tänks! Noissa kuvissa ne ei vaan pääse oikeuksiinsa. Oikeesti ne on vieläkin kivemmat :)

Riikka: Toivotaan et löytyy! Sellon ginassa oli ainakin aika paljon noita vielä. :) Ja voihan olla, että sinne Turkuun ovat vasta tulossa. Kantsii kysästä, jos ei löydy.<:

Maarit kirjoitti...

Toivottavasti ei ihan heti toi ihanuus katoo! Ja ois ilmaantunut lahteenkin. Huomen täytyy mennä katteleen.

AnsQ kirjoitti...

Eiköhän tuo sieltäkin löydy :)!

veerra kirjoitti...

Jos toi neule on 100% akryyliä, jätä suosiolla ostamatta - ne kutittaa, on sähkösiä ja ne hiostuttaa ihan järkyttävästi! mä ostin kerran ihanan neuleen ginasta, mut sepä oli just 100% akryyliä, niin sehän nukkaantui parin käyttökerran jälkeen ja oli niin sähkönen etten voinu käyttää sitä enää :/

AnsQ kirjoitti...

Nonii! Pitihän se arvata :s Äh. Turhauttavaa, kun joku vaate näyttää tosi kivalta, mutta on ihan käyttökelvoton. Ärsytttäääää!! Oon mettinyt,että kuka noita gina neuleita ostaa, kun ne on tosiaan ihan käyttökelvottomia.

Maarit kirjoitti...

Oli tullu tännekkin ja kävin kokeilemassa, en tykänny oikeestaan vaikka ulkomuoto on kiva.

AnsQ kirjoitti...

Äh. mä arvasin et se on sellanen tyhmä :s