sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Lempiblogini

Päätin tehdä nyt postauksen, mihin listaan muutamat lemppariblogini! :)
Tässä ei siis todellakaan ole kaikki blogit mitä luen ja mistä tykkään. Kovin pitkiä selostuksia kustakin blogista en jaksanut väsätä, mutta sen takaan, että kaikki on ihania!

1. Dan loves you
Tästä blogista ei puutu kertakaikkiaan mitään. Osoitteen takaa löytyy söpö tyttö, varustettuna mitä mainioimmalla tyylitajulla ja kekseliäisyydellä. Blogin ulkoasu on täydellinen. Ehdottomasti kauneimpia blogeja, mitä on tullut vastaan.

2. Entinen I love vamps, nykyinen FOXY
Olen seurannut Sofiaa hänen koko blogihistoriansa ajan. Mun ei ole tarkoitus mitenkään nuoleskella, mutta pakko sanoa, että tää nainen on aivan järkyttävän kaunis, ihana ja piristävä. Bloginsa perusteella, enkä usko, että mun mieli muuttuisi, vaikka hänet livenä näkisinkin. Kuulostaa oudolta, mutta mä oon nähnyt unta siitä, että nähtiin irl (Sofia, jos luet tätä, niin älä peljästy :D) ja se oli ihan parasta! Harvoin pystyn samaistumaan kehenkään bloggaajaan näin paljon, kuin Sofiaan. Mutta siis, se on ihana, käykää kahtoo!

3. Bananas
Taas blogi, jota olen seurannut vuosikaudet. Rillun ja Tellun jutut on yksinkertasesti parhaita. Näiden kahden naisen huumori ja sarkastiset jutut on yksinkertasesti mahtavia.<3

4. Inhimillinen turhamaisuus
Tämän osoitteen takaa löytyy juttua niin hiuksista, kuin vaatteistakin. Löysin inhimillisen turhamaisuuden vasta jokunen kuukausi sitten, mutta jaksan kytätä Mikaelan päivityksiä yhtälailla, kuin vanhempienkin blogi-suosikkien. Tykkään, kun päivityksiä tulee välillä useampi päivässä :)
5. Minna Cest
Tyttö, jonka asu-päivityksiä katsellessa alan huokailla poikaystävälleni "hei tuu kattoo kui ihana asu tällä blogi-Minnalla on taas" :D Minnan asut on aina inspiroivia ja tykkään hänen tavastaan yhdistellä vaatteita. :)

6. Paubella's
Ihana blogi, ihana ulkoasu ja kivoja juttuja. Bloggaajalla on ihan täydelliset hiukset ja naisellinen,mutta samalla rento tyyli. Tykkään!

7. PURE LOVE
Yksinkertaisesti: tästä ei tytön tyyli parane.

8. SI MODA
Kirjoittaja on kadehdittavilla ompelutaidoilla varustettu tyttö, jonka asuissa on aina jokin juju. Itse suunniteltuja ja toteutettuja mekkoja tuntuu syntyvän kuluneesti sanottuna, kuin sieniä sateella. Ja voi herraisä miten täydellisiä ne kaikki mekot ovat! Antaisin melkein mitä vain taidosta tehdä moisia.

9. yes dear
Uusin blogituttavuuteni. Muuta en osaa vielä sanoa kuin, että kivoja asuja, paljon! :)

Semmosia, I like!


Ps. Hei, nythän mä hokasin! Tilaan sitä alemmassa postauksessa mainittua (Revlonin) meikkivoidetta Ebaysta! Sieltä sitä saa halvemmalla, kuin kaupasta ostamalla :) Täytyy kattoa, josko osaisin tilata.


-Ansku

8 kommenttia:

ulriikka kirjoitti...

Hey, suurin osa noista blogeista myös mun lemppareita! Samoin yes dear, löysin vähän aikaa sitten ja tykkään ;)
p.s. samoin sinun blogisi!

AnsQ kirjoitti...

ulriikka: Oij, ollaan samiksii, haha :D Voi kiva kuulla! :)

Sofia kirjoitti...

Ärrr ,olet ihana, kiitos tästä! <3
Enkä todellakaan pelästynyt, kunnon pepsodenthymy ja "aww-ilme" kun luin :') ja kuin noloa et tos mun kuvassa on jotain säälittävää tekstiä.. äh vois päivittää nyt :D

Annamari kirjoitti...

Tykkään kans monista noista, plus löysin muutaman uuden tuttavuudenkin. Tää oli kiva postaus :)

AnsQ kirjoitti...

Hiii :)<3

Anonyymi kirjoitti...

En oo bongannu sun blogia aikasemmin, mutta nyt musta tuntuu että täst tulee yks mun "must see every day" blogi :D tykkään tyylistäs (:

AnsQ kirjoitti...

Aijjaaa :) Voi kiva! Kiitän. (8

Rillu kirjoitti...

Voi kiitoksia mycket!!!! ;D omakin blogisi on kiinnostava, joten olen jäänyt tätä ajat sitten jo seurailemaan ;)