keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Hairstoresta

Käväistyäni tovi sitten Uinon blogissa, mulle tuli järrrkyttävän kova hinku saada uusia hiustuotteita. Niinpä tartuin tuumasta toimeen ja tilasin Hairstoresta muutamat jutut. Mä en tosiaan ole mikään hius-asiantuntija, enkä tiedä mitkä tuotteet mulle parhaiten sopisi. Hairstoressa on onneks aina tuotteita tarjouksessa ja tarjolla on myös pikkupulloja. Niiden avulla mä usein kokeilen, että mikä on hyvää ja mikä taas ei sovi mun hiuksille yhtään.
Ostin Goldwellin shampoon ja hoitsikan ja jotain epämääräsiä putiloita kokeiluun. Tossa pinkissä pullossa on jotain hedelmän tuoksusta kiiltosuihketta. Kuulostaa ainakin hyvältä!

Omia kokemuksia ylläolevista ja muistakin tuotteista saa laittaa kommenttiboksiin. :)

Nyt meen nukkumaan, huomenna on aikanen herätys. Hyvää yötäää!

-Ansku

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osiksen hiuslakat on parhaita mitä on olemassa :) tosin itse käytän joko vahtuutta 2 tai 3 tuo ykkönen ei ole ainakaan minun paksuille hiuksilleni tarpeeksi jämäkkää mutta hyvä ostos silti!nuo goldwellin shampoot ja hoitsikat ei omasta mielestäni ole mitenkään super hyviä mutta edullisia kylläkin.

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Mäkin vähän epäilin tuota vahvuutta, että pitääkö yhtään. Lakan hinta oli kuitenkin vain 2e ja pullo on pieni, niin ihan sama tekeekö sillä mitään vai ei. Okei. Mä mietin ihan samaa noista goldwelleistä, mutta hinta oli niissäkin niin edullinen, että tilasin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tilasin just Hairstoresta, kun olin käynyt katsomas Uinon blogia. :D

AnsQ kirjoitti...

Hehe :P Muiden blogeilla taitaa olla pelottavan iso merkitys munkin - voisko sanoa - shoppailukäyttäytymiseen :)

marianna kirjoitti...

Oon ite iät ajat käyttänyt tota infinite hiuslakkaa, ihan huippua! :-)
Ja hei vastauksena kun kyselit millon sen vihreen Zaran takkini ostin, niin on siitä joku kuukaus, mut näky niitä siellä ainaki vielä viimeks kun kävin :>

AnsQ kirjoitti...

Marianna: Vooi kiva kuulla. Mahtavata. :) Okeijjuu, täytyypi käydä Zarassa siis :>