perjantai 10. syyskuuta 2010

"Pukeutumismokat"

Mulla on pukeutumisessa pieniä omakeksimiäni sääntöjä, joita noudatan tarkasti. Sääntöni saattavat kuulostaa jonkun korvaan typeriltä, mutta mulle ne on tärkeitä, enkä vahinossakaan poikkea niistä! :D

1. Sääntö
Ei legginsejä hameen  tai shortsien kanssa. Mun mielestä hameen ja leggareiden yhdistelmä nyt vaan näyttää niin tyhmältä. Ne ei sovi yhteen. Katsokaa vaikka (noiden leggareiden mitasta ei varmaan tarvitse edes sanoa mitään)
Ei yhtään hyvä? Niin. Ja kuka muistaa ne karmeet housuhameet, jotka oli (??) joskus muotia. Leggari+hame yhdistelmästä tulee ne mieleen! huhhei.
Ei näytä kovin viehkolta, right? Elikkä leggingsit käyttöön VAIN mekkojen kanssa.

2. Sääntö
Sinisten farkkujen kanssa vain valkoinen, musta, vaalean- tai puuterinsävyinen paita.
Mä en tiedä, että mistä oon tämänkin säännön keksinyt. Farkut yhdistettynä värilliseen paitaan näyttää mun mielestä jotenkin mauttomalta. Kun farkut kerran ovat siniset, niin ei tungeta siihen samaan asuun muita vahvoja värejä, ok?
Koska tältä ei oo kiva näyttää.

Sen sijaan seuraavien kuvien kokonaisuudet on enemmän kuin jees
3. Sääntö
EI matalapohjaisia/korottomia nilkkureita hameen EIKÄ shortsien kanssa. Ne ei vaan sovi yhteen.
Tämäkin kokonaisuus olisi niin kiva, jos jalassa olisi toisenlaiset kengät. Eli siis ei näin
Okeiokei, näissä on pienenpieni korko, mutta kuvitelkaa, ettei olis!
Vaan näin
Tai näin :)
Eli siis. Hameiden ja shortsien kanssa voi käyttää maihareita, tennareita tai ballerinoja ihan hyvin. Jotenkin tällaiset kengät pilaa kokonaisuuden.
Ei näytä hyvältä, muuta kuin farkkujen kaverina. Jos niinkään. Onkohan musta tullut liian korkokenkä-ihminen, kun nää hennesin popot näyttää mun mielesta aika kauheilta?

Tässä olivat ne asiat, jotka mulle tällä kertaa tuli mieleen. Älkää nyt vaan ottako nokkiinne mun mielipiteistä, sillä nää oli tosiaan vain MUN mielipiteitä ja yhdistelmiä, joita minä vältän. Muut käyttäköön mitä lystää :)
Kiitti moi.

Onko teillä yhtä hölmöjä "pukeutumiskoodeja" ? Toivon oikeesti, etten oo ainut joka näitä keksii :D

-Ansku

12 kommenttia:

ThE fAsHiOn WoRsHiPeR kirjoitti...

love those leopard booties & her maroon tights :)

XoXo-Kelli K
http://thefashionworshiper.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

oh me too! :>>

Petra kirjoitti...

mulla eioo varsinaisesti sääntöjä, mutta pakkomielteitä kylläkin :D en voi esimerkiksi käyttää minkään muun värisiä sukkia, kuin pelkkiä valkosia :DDDDD en omista muun värisiä, koska ne ällöttää mua. ja varsinkin sellaset kuviolliset, APUA.

AnsQ kirjoitti...

Aijjaa haha :D No sellaset värikkäät on kyl rumia munkin mielestä :D

Iina-Maria kirjoitti...

Oon samaa mieltä tosta leggingsit+hame/sortsit. Se ei vaan toimi.
Mulla on myös ihan tälläsiä perusjuttuja: _ei_ puolipitkiä leggingsejä pliis ja valkoisia legginsejä ei mieluusti koskaan minkäänlaisessa pituudessa, olkaimettoman mekon/topin kanssa _ei_ käytetä olkaimellisia rintsikoita, rintsikoiden olkaimet eivät myöskään saa näkyä painijaselkätopeista/-mekoista paitsi sunnitellusti, huivi täytyy sitoa kaulaan rennosti eikä sellaiseksi hirttonauhaksi joita usein näkee ja hameen helma ei saa olla sitä vesiraja mallia (meni jo muodista...).
Sitten tällänen typerä sääntö ihan pelkästään itselleni: liian tiukka kaula-aukkoisen paidan kanssa en saa laittaa hiuksia kiinni. :-D Don't even ask.

Anonyymi kirjoitti...

mitä sä pelleilet? matkitko vähä mungolifee täs jutussa, ku seki kertoili ja avas suutansa vähä liikaaki negatiivisel taval, et mite ei saa pukeutuu ja mitkä on säännöt. Ensinnäki, sukat balleriinojen, tai korkkareittenkaa näyttää saatanan tyhmältä, että huhhuh. Mut silti sen on kyl niin korkeeta muotii et on päässy runwaylle asti. Et ei oo olemassa sääntöjä pukeutumisee:) Ja sun kirjotus tyyli on liian teennäistä:)

AnsQ kirjoitti...

Iina-Maria: Joo! Noi sun mainitsemat jutut oli jo niin itsestäänselvyyksiä mullekin, etten viitsinyt edes mainita :P Mä taas en saa hiuksia kiinni silloin, jos mulla on joustamaton ja vähän turhan kiree paita. Kun nostaa käsiä laittaakseen hiuksia, niin paita kiristää kainaloista tosi epämukavasti :D!

Anonyymi: Heh. :) Maailmassa on kuitenkin lähemmäs 7 miljardia ihmistä, että en jaksa uskoa, ettetkö itekin olisi joskus tehnyt jotain sellasta, mitä kukaan muu ei olisi aiemmin tehnyt? :D
Mielestäni mainitsin aika selvästi, että noi oli sellasia juttuja, joista MINÄ en henk. koht. pidä.

Kukaan ei varmaan pakota lukemaan, vai? ;>

No mutta kiitos enivei kommentista!

sunriseflight kirjoitti...

I guess I'm in love with your boots!
xoo TAMY

Aurora kirjoitti...

Tosi hauska postaus! :) Mulla on aika vähän sääntöjä pukeutumisen kanssa, mutta ihan perusasiat pitää olla kunnossa: jo mainittu rintsikoiden olkaimien näkyminen mistään topista (ja etenkin ne silikoniolkaimet...) on täysin no-no, avarakaula-aukkoisen paidan kanssa ei lyhyttä alaosaa ja korkeita korkoja mieluiten ikinä, ja tietty vielä ihmetystä aiheuttaa ihan kireät topit, joihin on laitettu leveä vyö vyötärölle. Viimeisen kohdalla en voi kuin ihmetellä, sillä eikö se vyön tarkoitus ole ns. korostaa vyötäröä löysän paidan alta? :D

AnsQ kirjoitti...

Aurora: Hah, thanks! Mä oon täysin
samaa mieltä. Ja muakin on jo vuosien ajan ihmetyttänyt toi nuorten (ja miksei vanhempienkin) käyttämä kireä toppi+vyötärövyö-yhdistelmä. Ei mitään järkeä :D

veerra kirjoitti...

voi kuule, löytyyhän noita sääntöjä, esim. et ei roikkuvia korviksia auki olevan tukan kanssa, ei mustia sukkahousuja semmosen vaatteen kanssa missä jää olkapäät ja käsivarret paljaiksi jne.. :D

AnsQ kirjoitti...

Joo, tää oli vaan pieni osa, aattelin tehä useemminkin näitä juttuja! Nyt te ootte vaan sanoneet kaikki mitkä mullakin olisi olleet mielessä. Perhana. :D No mutta voihan mä niistä teidän ideoista tehdä toisen postauksen, haha :D
Mä en kyllä vaan ymmärtänyt tuota mustasukkahousuisuus juttua :p