lauantai 11. syyskuuta 2010

Pakettia pukkaa

Nyt on hyvä päivä! Tai oikeastaan eilen oli, koska silloin saapuvait niin Hennesin, kuin Nellynkin paketit. Mun onnellisuus kestää vielä pitkääään syksyyn, sillä

Kolmet kengät, takki(lastenpuoli) ja shortsit H&M, mustat nilkkurit Nelly ja leggarit löysin kirpparilta käyttämättöminä :)
Metsästin todella_kauan noita ensimmäisiä vaaleita kenkiä hooämmältä. Kerran menin arki-aamuna ennen töitä katsomaan shop onlinen valikoimaa ja siellähän ne odotti mua. Jeee! Voi sitä onnen määrää :D Noi on ihanat!
Nellyn mustat bootsit maksoivat alepuolella vain parikymppiä, joten mustien syyskenkien kokonen rako kenkäkaapissa on täytetty.

Mainitsin tuosta vihreästä takista täällä jo aiemmin. Kerroin tilaavani koon 170, mutta myöhemmin vaihdoin sen kuitenkin kokoa pienempään ja voin kertoa, että se oli fiksu veto se. Takki on mulle täysin sopiva ja varmasti vieläkin pienempi koko olisi mennyt ihan hyvin. Lasten koot on yllättävän isoja!

Nyt lähden rentoutumaan saunaan ja näiden pariin
Ihanaa Lauantaita! :)

Edit. Uudesta trendistä löytyi mun pari mun mielestä tosi kivaa juttua, joista on pakko kailottaa täälläkin;
Yks asia, mikä mun on SAATAVA on reisitaskuhousut.
Ja toinen
Nahkatakki hupulla. Ja kaiken lisäks vielä karvasella sellaisella. Söpö! Mutta jos järkevästi ajatellaan, niin mun ei tosiaan kannata nahkatakkia hankkia, koska omistan niitä 4 jo ennestäänkin.

-Ansku

6 kommenttia:

siiri kirjoitti...

toi takki on ihana! :)

AnsQ kirjoitti...

Kiitos :) Mustakin se on kivan renzi!

Riikka kirjoitti...

Mä tilasin ton saman takin, vaikka epäilinkin että voisi olla liian pieni, mutta se olikin ihan mahtava! Otin koon 170 ja oli ihan sopiva, ehkä ennemmin iso kun pieni.

AnsQ kirjoitti...

Rikka: Joo :)Niin noi lasten koot on yllättävän isoja tosiaan! xs - m - kokonen aikuinenkin voi mun mielestä käyttää noita lastenvaatteita! :D

Krista kirjoitti...

Paljonko toi H&M:n takki mahtoi maksaa? Vois vissiin itekki joskus käydä lastenpuolellaki kattelemas jos sieltä tekee löytöjä kans! :)

http://ready-for-fashion.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

Toi oli 39,90 ja jos sulla on joku tarjousjuttu, niin sittenhän saat vieläkin halvemmalla :)