tiistai 25. lokakuuta 2011

Ripsipostaus

No mutta hyvää iltaa! :-)
Oon käyttänyt nyt pari kk Neulashia ja lupasin tehdä teille postauksen siitä. Noh, asiahan meni tuttuun tapaan niin, että unohdin ottaa ne ennen-kuvat ja mulla on vain jälkeen-kuvia nyt. No mutta jos kerron sen toimivan, niin uskotteko? Kyllä se ihan aikuisten oikeesti on pari milliä lisäpituutta meikäläiselle suonut. Niihin ripsiin siis. Neulash vetelee viimeisiään, joten tilasin uuden ripsien hoitoaineen, tällä erää Revitalashin. Uujea. Muutama Avonin ripsivärikin saapui luokseni. Kiitokset näistä Ebayn myyjille, ootte mahtavia (niin siis kyllähän kaikki lukee tätä blogia, eikö). Meni terveiset perille tai ei, hyvää kamaa nämä (toivottavasti) on!


Pakko kai tähän on pläjäyttää kuva niistä ripsistäkin. Ylös päin katsominen on pientä huijausta, mutta juksaahan ne ripsarimainoksissakin. Voi olla että poistan tän kuvan heti huomenna, mutta menköön nyt tämän kerran. :D Tässä samassa todistusaineistoa niille, jotka ei usko ettei tää pärstä ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Katsokaa ja järkyttykää.
Kuvista päätelleen asun vessassa. Uskallan kuitenkin väittää ettei näin ole.

Ei mutta hei, tässähän sitä ollaan päästy jo ulos sieltä veskistä! 


"Ota sellanen pystykuva, ettei toi pussi näy.."
Kengät, laukku - Ebay
Housut - Mango
Paita - Valtteri

Juoksin tänään asioilla ja postissa. Asioilla tarkoitan punaisten kalojen ostamista kaupan karkki-osastolta (siis koko pussillinen pelkästään niitä parhaita karkkeja, oh!) ja postissa kävin heittämässä pari pakettia matkaan ja hakemassa itsellenikin yhden karkulaisen. Harmaa laukku oli lähetetty yli kuukausi sitten, mutta se otti asiakseen saapua vasta nyt. Eipä tuo haittane, pääasia että tuli. :-)

-Ansku

16 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

ihana toi harmaa laukku! <3

Anonyymi kirjoitti...

vähän nolo kun oot tollasen naaman takia menny oikeen lääkäriin! eihän tossa oo mitään! okei jotain pientä näppylää mut ei siis tosiaankaa mitää että lääkäriin tarviis mennä. taidat suurennella asiaa päässäsi :o

Anonyymi kirjoitti...

käyppäs kurkkaan oranssitorilla pöytä 158. siellä on aika kivoja juttuja jai ihan sun näkösiä kenkiä =)

terveisin: myyjä sieltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Ihan ensinnä; sulla on mahtava blogi! Oot niin supersuloinen ja hauska. :) Oon törmännytkin suhun muutamia kertoja, mutten tietenkään oo kehdannut mitään sanoa. :)

Reagoiko sun silmät mitenkään tohon Neulashiin? Tuliko silmät punaisiks ympäriltä tai "sisältä"? Mulla tuli sekä että ja nyt mietin kuumeisesti uskallanko enää käyttää sitä.

Oot ihana! :)

Ansku kirjoitti...

linda: Kiiitoss<3 ! Onha c!

Anonyymi: Äääärimmäisen noloa! :D Sä et taida ymmärtää kuinka monta kerrosta tossa naamassa on meikkiä (ja kellertävä valaistus on onneksi aika armollinen punoituksellekin) Tällä hetkellä mulla on sellasia isompia vasta puhkeamisvaiheessa olevia finnejä, jotka tuntuu, mutta näkyy vasta kohta. Sitä odotellessa...Mutta tosiaan, et ole nähnyt tätä pärstää ilman meikkiä.

Jos mä koen itse ihoni ongelmaksi, niin miksi en tekisi jotain asian eteen? :)

Anonyymi: Heijooo! Ihanaa, kiitos ilmotuksesta. Ei hitsi, en ehdi sinne tänään millään :s Toivottavasti siellä on vielä jotain huomenna. Minkähän kokosia kenkiä ne on? Älä myy niitä muille!! :D:DD


Aonyymi: Hui kiitos, itse olet ihana! Pelottavaa ajatella että joku olis mut nähnyt xD Tai siis kyllähän kaikki näkökykyiset näkee, mutta tunnistaa! Apuuva.

Ei neukkarista tule mulle mitään tuollaista! ;o En varmaan uskaltais käyttää, jos punottais pahastikin

Kia Karin kirjoitti...

Noi ripsiseerumit on pahoja koukuttajia. Mulla on käytössä Enormous Lash. Itse en ole kokeillut NeuLashia, mutta ainakin ne Iiriksen räpsyt vähän houkuttelisi kokeilemaan. Tai sitten ei kukaan tavallinen kuolevainen sellaisia ripsiä voi edes mitenkään saada. Mene ja tiedä :D

Sulla on tosi kiva blogi. Sillai hyvällä tavalla arkinen, vaikutat tosi symppikseltä. Tätä tulee säännöllisen epäsäännölllisesti lueskeltua ja aina palattua, mutta en nyt muista olenko koskaan aiemmin eksynyt tänne kommenttiboksiin asti (:

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Minäki oon jo pidemmän aikaa ihmetellyt miksi stressaat naamastasi, koska kuten joku anonyymi jo sanoikin, niin eihän siinä ole mitään!:) Ja vaikka sanotkin että on kilo meikkiä (mikä tuskin parantaa muuten naaman tilaa btw..) niin ei kuule huonoja ihoja meikilläkään peitellä kovinkaan hyvällä menestyksellä.

Tahon vaan sanoa että asiat ei oo ihan niiiin huonosti kuin näyttää sun omissa silmissäs :)))

Et sillä en ihmettele sen lääkärin velttoutta ku sillä kävit. Se on varmaan nähnyt aika moninkertasesti pahempaakin :)

-Innokas lukijasi

ps. ihana toi harmaa laukku :)

Ansku kirjoitti...

Khaija: Nikki ei ainakaan ole tuttu, mutta kuva kun nyt kommasit :)

Kävinkin kurkkaamassa sun blogista postauksen, jossa kertoilit enormousista! :) Mä tahtoisin kokeilla sitä!

Iineksen ripset on niiiiiin pitkät, oon varma ettei moni usko niiden olevan omat, ellei tiedä varmaksi :D Mulle kanssa sellaset!

Kiitos kamalasti kehuista<3!

Ansku kirjoitti...

*kiva :D

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :) Juu mä tiedän ettei se ole niin kamalan paha, mutta kun vertaa samanikäiseen normaali-ihoiseen, niin voi luoja oon kateellinen sellasen naaman omaaville! :D Ei meikki auta joo, mutta en ole (lyhytaikaisten kokeilujeni) perusteella huomannut sen tekevän kamalasti hallaakaan. Ainakin nyt tulevalla matkalla ajattelin olla ilman meikkivoidetta. Toivottavasti aurinkokin parantaa vähän :)
Kiitti kommentista vielä!

Anonyymi kirjoitti...

aaivan ihana laukku ! ja mul on aika samankaltasii ongelmia ihonkanssa kun vertaa kaikkiin muihin niin niillä tuntuu olevan aina vaan parempi iho. ja muuten mikä toi ripsijuttu siis on ? :D joku ripsiä hoitava or whaat? noo mulla on ittellä hirmusen pitkät ripset (okei ei nyt kamalan pitkät mutta normaalia pidemmät ainakin!) niin en tarvitse tollaista. tuuheammat ois kyllä kivat. niin ja kuka on iiines jolla on pitkät ripset?:DD:D

Anonyymi kirjoitti...

ihanan pitkät ripset!

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Tuttu tunne!

Siis joo, ripsien hoitoainetta se on! Mäkin olisin toivonut tuuhennosta, mutta sellasta ei juuri ole tuolla aineella ole tullut :s

Iines on siis bloggaaja! Blogi on It ain't hard to tell. Käy kattomassa.:)
Iineksellä on hurrrjan pitkät ripset, pisimmät mitä oon ikinä nähnyt!

Anonyymi: Ei noi nyt niin pitkät ole, mutta kiitos :--)

Anonyymi kirjoitti...

hahaha nauroin ääneen tolle "pystykuvalle" :D
mutta hei, missä kaupassa myydään noita ihania punasia kaloja? prisma? sittari? k-kauppa? s-market? siwa? mikä?? :D

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: :D heha, niitä myydään ainakin Sittarissa rajoitetun ajan! Muualta en oo niitä etsinytkään

Henna kirjoitti...

Mulla on ollut tuo Revitalash käytössä jo vuoden (ja sama puteli on riittänyt niin kauan). Suosittelen tai siis ainakin mulla toimii :)