tiistai 18. lokakuuta 2011

Shokkiylläri

Ööö, miten tästä traagisesta tapahtumasta nyt ilmottais? Veikkaan, että kaikki lukijat lähtee tän myötä, mutta kai se on kerrottava että musta tule kalju. Tai siis on jo tullu vähän. Pidennykset on totaalisesti pannassa nähtyäni äsken karmivan kaljun kohdan tossa ohimolla. Oh yes<3
Mietinkin, että millonkas se ihmisten uhkailu "susta tulee vielä kalju" toteutuu. No nythänse toteutu. Harkitsen vakavasti peruukkia.. Sitä tukkaa kun ei paljon ole luoja tähän päähän suonut muutenkaan. Valmistautukaa siis kohtaamaan meikäläinen kaljumpana kuin se stalkkaaja-Maire, joka kyttää nokka ikkunassa naapureiden puuhia.
Joo mutta nyt iloisiin aiheisiin (tarkemmin ajateltuna hämmentävään lääkärikäyntiin ja Uinon näkemiseen) eli eiliseen!


Eilen tein vihdoin jotain, joka olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten. No se naamalääkäri. Paikkana Lauttasaaren terkku. Nuori mieslääkäri avaa oven ja huikkaa meikäläisen nimen. Menen sisään. "Jahas, mikäs on vaivana neidillä"? Mää siihen että "Noo kun näitä finnejä nyt tuppaa tulemaan niinku pahimmassa teini-iässä olevalla olis kiva saada jotain helpotusta asiaan".
Lääkäri toteaa ammattimaisesti, että minkäs itse luulisin auttavan. Selvitin siihen sitten kaiken ruokailutotumuksista ja ilman meikkiä olemisesta ja mitä kaikkea keksinkin, että vois auttaa. Lääkäri nojaa tuolissaan taaksepäin, katselee ja hymyilee. Hiljaisuuden tappamiseksi selitän kärsineeni huonosta ihosta lähes koko ikäni ja jatkan juttua sellasilla asioilla joita ne lääkärit yleensäkin haluaa vaivasta kuin vaivasta kuulla.
Sitten tulee lääkärin suusta kunnon neronleimaus "Pese naamas saippualla!"  Hmmm?
Se nyt on ehkä viimenen asia mitä kannattaa tehdä. Olis nyt saman tien käskeny levittää päivittäin ruokaöljyä naamaan, koska se kosteuttaa. Noh, mainitsin käyttäväni apteekin rasvaselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Lääkäri silmäilee epäuskoisesti ja vähättelee ihoni kuntoa (ihan selkeesti isompiakin finnejä on leukaluulla, yh) näyttäen varmaan jonkun 5. asteen aknesta kuvia, jossa tyypillä on selkä täynnä paiseita ja mustapäitä. "Tämmöstä me lähetään hoitamaan" lääkäri tokaisee. Aha?
Lopulta sain kinuttua siltä reseptin johonkin voiteeseen, joka tuskin auttaa sen enempää kuin naaman peseminen saippuallakaan.
Että kiitos vaan ammattitaitoiselle lääkärille. :D

Järkytyksestä toenneena lähdin keskustaan päin jossa mun piti nähdä vanhaa kamua Factorysalaatin merkeissä ja sen jälkeen nuorta (?:D) kamua Uinoa. Vanha tyyppi perui, joten nakkasin Teemun mukaan Factoryyn salaateille. Syötyäni lähdin tapaamaan Uinoa Stockalle ja katsomaan kun tämä vetelee napaansa salaattia siellä. Mä en tiedä mikä siinä on kun itsekin päädyin hortoilemaan sinne pullatiskille, vaikka olin muutama minuutti sitten syönyt valtavan salaatin siellä Factoryssä. Pohjaton vatsa, se kamala tauti.Nyt tää menis nukkumaan ja yrittäis totuttautua hiuksettomaan loppuelämään. Kova paikka.


-Ansku


Ps. Teemulta terkkuja

Hehahö.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa epäammattimainen lääkäri. Oliko ihan ihotautilääkäri? Ehkä sulla on vaa sitten liian hyvä iho lääkärille. Ihana teeemu

Uino kirjoitti...

tuorekaveri kuulostaa kivemmalta :D Vähän niinkun pulla<33

Anonyymi kirjoitti...

lääkärit saattaa kyllä useinkin vähätellä asiakkaan vaivaa..ihme hommaa.Ainakaan näiden blogin kuvien perusteella sulla näyttäis olevan ihan hyvässä kunnossa kasvot. :)

Ajattelitko muuten lopettaa pidennyksien käytön nyt kokonaan? en itseasissa edes tienny,että sulla on pidennykset :D

Erica kirjoitti...

Sulla finnejä?! No ei ole. Ja piste. :D

Lääkärit nyt on vähä lääkäreitä :D En ees suostu menee arvauskeskukseen kun nehän siellä vaan arvaa niitä oireita :D Mutta oikeesti niin yleensähän lääkärit lähtee miedoista tuotteista siirtyen aina sitten vahvempiin lääkkeisiin. Eli ei ny mitään roaccutaniakaan heti anneta vaan on kokeiltava miedompia sitä ennen (ja nyt oon ihan varma että joku tulee sanomaan mäpäs sain roan heti :D ) Mutta siis noinniinku yleistäen.

CharlottePFF kirjoitti...

Hei, pese se naamas saippualla, kokeile ees, sebamed. se oli kaikista maailman aineista se jolla oli apua minun naamaan, ei auttanu aineet eikä lääkärit. !

-ansku

http://passionforfashionpff.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: No joo oli ! Kyllä mulla on finnejä ihan aina naamassa ollut, nyt vähän enemmän kuin aikaisemmin, tiedä miksi. Ja mitä oon kuullut, niin kyllä lievääkin aknea hoidetaan, siksi oon nyt vähän pettynyt "palveluun" jota sain..tai en saanut. :D Ei voi olla liian hyvä kun ei oo normaali aikusen ihmisen iho, vaan teininaama. Ähh. hehe, Teemu kiittää.

Uino: Niin muuten! :--) PULLA <3 m-mm

Anonyymi: Juu mun on pakko jos en halua lisää kaljuutta :-D Noeiku kyllä mä ajattelin erikoistilaisuuksiin laittaa tyyliin kerran kk, mutta en päivittäin pysty enää pitää. :<

Kuvien perusteella se onkin ok, mutta et tiedä kuinka paljon meikkiä mulla on naamassa ;D Ilman meikkiä iho ei todellakaan ole ok.

Erica: Niin no en mä Roaa olisi suostunutkaan tähän syömään, mutta jotain vähän järeempää kuin noi voiteet! :D


CharlottePPF: Juu siis sillä kasvosaippualla oon kokeillutkin, en huomannut suurta eroa, mutta jotain kumminkin :-) Ihan ok tuote kyllä munkin mielestä! Muttakun haluan KAIKKI finnit pois ikuisiksi ajoiksi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta poiketen, voisitko käydä huuto.netissä antamassa vastapalautetta? :) Palautteen antaminen ns. kuuluu huuto.netin kaupankäyntiin. :)

AnsQ kirjoitti...

JOO! :-) Käyn heti!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Ittelläni on ollu aina iho ongelmia ja oonki tässä syöny 2 vuotta eri antibiottikuureja akneen, mutta ei ne finnit oo kyllä vieläkää näyttäny mihinkää hävinneen.
Ja tosin kannattaa varata aika ihan ihotauti lääkärille koska ei noi odotuskeskusten lääkärit tunnu mitää iho ongelmista tietävän...
Mut toivottavasti saat apua, eikä sun naamas näytä olevan ees pahassa kunnossa noissa kuvissa (:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se saippua voi auttaakin! Itselläni on nyt paaaaljon paremmassa kunnossa iho kun jätin ihme ihonpuhdistusaineet pois ja ryhdyin pesemään ihan saippualla. Jätin siinä samalla pois kaikenmoiset kasvorasvat ja -vedet, jolla varmaan oli myös osuutensa asiaan :D
Mutta eri jutut toimii eri ihoille, kannattaa tietty kokeilla millaista jälkeä sillä saippualla saa aikaan! Ei se naama varmaan irti kuoriudu ja juokse karkuun tai mitään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Siis onko sulla syöpä!?!?!?!?!??!

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi, tiestikö, että hiustenlähtö syöpäpotilailla ei johdu itse syövästä, vaan niistä vahvoista lääkkeistä, mitä siihen hoitoon käytetään. ihan näin tiedoksi vaan:D (toivottavasti oon oikeessa, noin mä oon kuullut) eli ei kai oo niin, että "apua hiuksia lähtee, onkohan mulla syöpä!??!?" :D

Wiu kirjoitti...

Älä panikoi ton hiusjutun kanssa! Leikkasin mun äidin hiuksia ehkä joskus muutama kuukaus sitten ja huomasin että sillä oli pieni kalju kohta (ehkä 2x2cm tai 3x3cm kokonen) takaraivossa. Ei ollut itekkään siitä tietonen. Ja se oli siis kalju, mutta siinä oli hiukan ohuita 'vauvahiuksia'. Vähän sen jälkeen äiti kävi kampaajalla laittauttamassa permiksen ja kysyi siltä kampaajalta samalla mikä mahtais olla, mut ei osannu sanoo muuta ku hyvässä kunnossa se ainakin on. Siihen rupes kasvaa normaaleja, vahvoja hiuksia ihan niinku ennenki, eikä seurannut mitään ikävää. :)

Venla kirjoitti...

Kuulostaa aika tutulta kokemukselta. Kävin kanssa aluksi lääkärin luona mutta sain avuksi vaan jotain voidetta joka ei auttanut mitään. No seuraavan kerran menin talvipakkasella ilman meikkiä lääkärin luo ja johan huomasi että iho ei ole ihan parhaassa kunnossa (naama siis punoitti entisestään kun oli niin kylymä). Mutta lopullisesti iho tuli kuntoon vasta e-pillereillä. Niitä siis kannattaa käyttää, jos vaan haluaa ja muuten sopii itelle. :)

Anonyymi kirjoitti...

sulla on toosi kiva blogi muuten :--) ja et ehkä pidä tätä laisinkaan hyvänä ideana, mutta mua kyllä kiinnostais nähä sun "kaljukohta" tai sitte ne finnit :D sellanen natural postaus siis ois tosi jees.. ittellänikin ku on aika paljon finnejä, sekä hiuksia lähtee mahottomasti (johtuen vitamiinin puutteesta) ?

sonjjj kirjoitti...

aika jännä toi lääkäri:O itse kävin kuukausi sitten ihotautilääkärillä (yksityisellä) ja sain siihen antibiootiot. Mulla ei mikään pahin akne ole mutta jonkun verran kuitenkin, ja lähinnä mua ärsyttää että kaikista näpyistä jää niin helposti arvet, ei mitään syviä mutta kuitenkin. No lääkkeitä syönyt nyt kuukauden ja finnejä ei tuu niin paljoa ja sain myös voiteen joka kuorii ja kuivattaa, haalentaa siis arpia. Noh lääkkeistä sain sitten myös hirveän ihottuman kaulaan että kaikella on puolensa-.- Mutta siis en kauheasti luota noihin apteekin voiteisiin ja pesuaineisiin, yksinkertainen puhdistus tuntuu välillä parhaalta. Kaikki noi aineetkin sisältää kaiken maailman säilöntäaineita että tiedä sitten vaikka ne pahentaa vain. Ja kyllä se ruokavaliokin vaikuttaa vaikka lääkäri kovasti yritti kieltää ja väittää johtuvan vain hormoneista. Nää on vähän semmosia asioita joihin vastaus löytyy kokeilemalla. Mutta kannattaa ehkä suunnata yksityisellä, saat ainakin kunnon arvion!

tulipas pitkä?