sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Seitsemän faktaa itsestäni

Sain Jenniferiltä haasteen, jossa kehotetaan kertomaan seitsemän faktaa itsestä. No, minäpä kerron. Kuvituksena taiteiden yönä (ja päivänä) otettuja kuvia.

1. Olen suihkussa _kauan_ koska meillä on niin siisti suihku! Siitä tulee vihreetä, sinistä ja punasta valoa.

2. Mulla on melkein aina pää kipeä. Särky tulee vedosta, auringosta, hermostumisesta, väsymyksestä..ihan mistä vaan! Tää alkaa olemaan jo naurettavaa.

3. Sellaset raksamiesten kontit on mun mielestä hienoja! Vielä vähän ruostetta kehiin, niin on hienoa.

4. Selitän paljon. Liikaa ehkä? Puhun tositosi paljon, mikä voi tuntua ihan ymmärrettävältä jos on sattunut törmäämään vanhempiini. Kommentoin ääneen myös tv-ohjelmia yksinollessani. Hullu mikä hullu.


5. Narskuttelen hampaita unissani (ei hyvä)

6. Kysyin Teemulta, että mitä tapoja mulla on. Se vastasi, että aivan erityisen hyvä olen jättämään vessan peilikaapin ovet auki, niin että Teemu törmää siihen. :-) Ovista puheenollen, mun on PAKKO laittaa makkarin ovi kiinni ennen nukkumaanmenoa. Muuten en uskalla nukkua!

Freak !  Se on mun kaula.

7. Nauran aina sille yhden pysähdyksen-taktiikka mainokselle, missä on Idols-Hanna ja se partaveikko. "Tulikin semmonen haaarmoonineeen oloooo". Hehheh

8. Ylimääräinen kohta! Teemun mukaan mulla on hyvä maku kaiken suhteen. (hmm:D) Esim hyvä vaate- ja automaku. Tästä voidaan olla montaa mieltä.

-Ansku

Tämä piti jakaa eteenpäin tjsp, joten mäpäs heitän haasteen kaikille, jotka eivät ole tätä tehneet ! 

12 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mäki kommentoin ohjelmii katon niitä yksin tai muitten kans ja suihkussa menee helposti yli puol tuntia jos ei oo mihinkää kiire, ei sieltä vaan voi tulla pois ku vesi on nii ihanan lämmintä <3 :D

AnsQ kirjoitti...

Nonii just! :-D

Henje kirjoitti...

Mäkin kommentoin äänen ohjelmia tai toisten fb statuksia - ihan mitä vaan oikeastaan ja just yksinollessani! Oon myös narskuttanut hampaita unissani nuorempana ja saan kuulla siitä hammaslääkäreiltä "onpas kuluneet kiillepinnat" ......

AnsQ kirjoitti...

Haha :D Joo mä haluisin jotain juttuja ettei hampat kuluisi. Tänään hammaslääkäriiiin hui! Pitää kysyä siltä apua

Anonyymi kirjoitti...

VAADITAAN KUVIA TEIDÄN SUIHKUSTA!! mäkin oon halunnu sellasta jo ikuisuuden!! :DDDD

AnsQ kirjoitti...

JUU LAITETAAN :DD

Anonyymi kirjoitti...

Sun päänsärky johtuu luultavasti tosta hampaiden narskuttelusta??

AnsQ kirjoitti...

Niin se mahdollisesti on kyllä! Kysyn tänään hampilääkäriltä tosta

peony blossom kirjoitti...

you look so pretty and funny :)

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaine suihku<3 :D ja repes kohdas 4 osus vähä omallekki kohalle :DDD

Oona kirjoitti...

Hei, kun sulla on myynnissä tää laukku http://www.huuto.net/kohteet/uusi-sininen-laukku-kullanvarisin-yksityiskohdin/193061101 niin ostitko ton Ebaysta? Katoin tollasta laukkua tänään ja harkitsin tilaamista! Paljonko maksoi kaikkine maksuineen euroissa loppujenlopuksi? Millanen materiaali tossa laukussa on? Vaikuttaako kestävältä ja siltä, että toi jaksais kantaa koulukirjoja? :D
Sori kauhee kysely, mut toivottavasti jaksat vastata! Sul on tosi kiva blogi :)

AnsQ kirjoitti...

peony blossom: Aww, thanks a lot ! :-)

Anonyymi: jeij! :D

Oona: Juu ostin ebaysta. Mä en kauheesti ole katsellut sitä, totesin vaan, ettei se malli ja väri jotenkin iskenyt muhun! Se on sellasta perus tekonahkahöttöä, mitä yleensäkin laukut mitä tuolta tilaa. Kyllä mun muut tilaamani laukut on kestäneet, mutta tota en ole testaillut ollekaan.
Koulukirjoista en tiedä, koska en ole pitkään aikaa moisia kantanut..muistan kyllä että ne painaa paljon, muttaaa ööhm :D En osaa sanoa yhtään!

Toi maksoi kaikkine kuluineen 20-30e, en muista tarkemmin :-) Toivottavasti tää mun sönkötys nyt jotain auttoi, khehe.

Kiitos! :>>