perjantai 7. lokakuuta 2011

Lauren ja vihaiset papat Stockmannilla

Toteutin eilen erään päähänpinttymän. Tai yhden niistä kymmenistä. Läpinäkyvän sateenvarjon osto oli tullut uniin asti joten pitihän sellainen hankkia aivan ehdottomasti. Ostin omani Stockalta n.33 euron hintaan (mikä on paljon sontsasta), mutta se oli hei sentään läpinäkyvä! :D Muita kriteereitä mulla ei ollutkaan. Kyseessä on kiinni ollessaan sellanen puoltoistametrinen pökkelö, jolla huidoin kaupungille eksyneitä ihmisiä. Ohimennen mainittakoon, että mulla on sellanen fiilinki ettei ne ihmiset arvostaneet sontsan kärkeä kyljessään.

Kävin stockan sivuilla katsomassa tämän sateenvarjon arvostelut ja 5 tähteä se oli saanut.
Helppokäyttöisyys - viisi tähteä. Niin no jos tykkää pahoinpidellä ihmisiä huomaamattaan (tai tarkoituksen mukaisesti) niin tällä kyllä onnistuu. Saa iskettyä monta kärpästä (tai Stockan kassalle jonottavaa pappaa) yhdellä iskulla. Kätevää!! Kuvia tästä pahoinpitelypampusta ei lödy, mutta eiköhän luoja teille sellaiset joku päivä suo.

Ja ne muut ostokset tuleepi tässä.

1. Lauren Conradin Style-kirja saapui vihdoin! Tilasin tämän Ebaysta n. viidellätoista (!!) eurolla. Viimeksi olen lukenut kirjoja ala-asteella, mutta ehkä tämä tästä taas lähtee. Englannin tavaaminen ei kuulu mun vahvimpiin osaamis-alueisiin mutta yritän ottaa tästä selvää. Ja seuraavana selaimessa aukeaa sanakirja.org..haha.

2. Vapaanmiehen kasvokuorinta. Säilön kaapeissani jos jonkinmoista putiloa ja voin valehtelematta kertoa käyttäneeni ainakin sataa kasvojenpesuun tarkoitettua ainetta/kuorintaa. Ikinä ei ole tullut näin HYVÄÄ ja HALPAA tököttiä vastaan. Tällä tulee PUHDASTA isolla peellä. :D Tuoksukin on sen verran taivaallinen, että tekisi mieli maistaa.. Mulla on maistamisesta huonoja kokemuksia joten jääköön se väliin tällä erää.

3. Max Factorin Pan Stick! Olinkin jo ehtinyt unohtaa koko tuotteen olemassaolon. Onneksi Anttiloissa on keskusvaraston tyhjennys, niin nyt tämän sai alennettuun hintaan vissiin seitsemällä eugenilla. Jeuu! Missä alet, siellä myös Ansku. Näinhän se menee. Olis toki voinu ottaa sen oikean sävyisen puikon, mutta kyllä tämä paremman puutteessa menee. Menee menee. Menevä päivä tänään?


Loikkaan nyt sohvalle lueskelemaan uutuuskirjaani ja blogeja. Rauhallinen ilta tiedossa siis. Kuulostanpa tylsältä. Ei inspaa juhliminen sitten yhtään! :-) Ihanaa lauantaita teille, mitä ikinä puuhailettekaan!

T. Mummo

Ps. Jospa mä tänä viikonloppuna saisin sen kotipostauksen aikaan. Kahtottaan!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ainut vaan että tänää taitaa olla vasta perjantai :) :D

AnsQ kirjoitti...

Mitä mä oon sekoillu?! :D:D Niin onki, hahah. En jaksa korjata

henna kirjoitti...

onko ebaysta tilattaessa postikuluja? Olen miettinyt myös Laurenin kirjan tilaamista ja saisin sen tilattua 19,90euron hintaan cosmopolitanin tilaajaetuna toisesta paikasta.

Niin mietin kumpaa kautta se olisi edullisempaa ja onko kirja hyvä? :)

Lotta kirjoitti...

Mäki ostin viime syksynä läpinäkyvän sateenvarjon mutta hukkasin sen kuukauden sisällä ostosta. Mikä vääryys. :D

AnsQ kirjoitti...

henna: sehän riippuu ihan myyjästä, mun kirja maksoi postikuluineeen sen n. 15 e eli eiköhän ebaysta saa halvemmalla. Ja mun kirja oli siis se kovakantinen. Pehmeekantinen on tietysti vielä halvempi, sen saa kai alle 10e hinnalla :p

Kirja on hyvä ja sellanen kuin olin ajatellutkin! :-) Ainakin ensisilmäilyn perusteella

Lotta: Ei hemmettiii :D:D

Anonyymi kirjoitti...

Miullakin on läpinäkyvä sateenvarjo, ostin viime viikolla , oon niiin ihastunu siihen ♥ miulla tuli pari viikkoo sitte toi kirja, ja oon lukenu sen jo, on aivan mahtava ;)kiitos taas päivän piristyksesta :)

diamond girl kirjoitti...

Tuo Laurenin kirja on kyllä hyvä :) Monia kivoja vinkkejä sieltä saa!

diamondgirl-janika.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

mietin joskus pari kuukautta sitten että ostaisin ton kirjan mut se jäi sitte kumminki hyllyyn... vaikka hintaa oli vain 10e ja se oli vielä kovakantinen, vähän harmittaa. Voisit joskus kirjotella blogiis jos kirjasta löytyy jotain erityisen kivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostin ton kirjan kuukaus sitten suomalaisesta kirjakaupasta 19 € ja oli suomenkielinen versio :)