lauantai 29. lokakuuta 2011

Operaatio mahonki

Räkä on ikuista - sanonta ei oo ollenkaan hassumpi. Pitää meinaan paikkansa ! Tuntuu ettei se lopu ollenkaan. Niinkuin Vanessa Hudgens toteaa kasvojenpesuaine-mainoksessa, "aina tulee uusia"!
Niin, niitä räkäklönttejä. Ja itseasiassa myös finnejä.
Jep. Kuvitelkaa tähän sujuva aiheen vaihto.


Eilen rohkaistuin ja kävin kaupassa ostamassa hiusväriä. Niin rohkeaa. Juttu jatkui niin, että värjäsin harvat karvani mahonginruskealla, mutta mikä oli tulos? Vähän punertavampi/lämpimämpi sävy hiuksissa. Odotin jotain radikaalimpaa, mutta miten se on mahdollista jos hiusväriä uskaltaa pitää päässä vain 10 min, vaikka ohjeen mukaan sitä olis pitänyt muhevoittaa päässä vissiin 20 min. :D

Kuvia "uudesta" tukasta ei ole vielä, koska aamuisella Valtteri-reissulla sairas olo heijastui ulkonäköön sen verran pahasti, että ihan yleisen mielenterveyden kannalta on hyvä pitää sairaskuvat pois täältä. Sen jälkeen oonkin viihtynyt kotona sisällä, vaikka tarkoituksena oli mennä tänään Halloween-pileisiin! Olo ei anna peruksi, khyllä patittaa.


Mahalla oli pieni olo aamusta. Piti käydä Johdossa aamiaisella kasvattamassa sitä. "Ja maha oli taas tyytyväinen". Eikä tarvittu edes Rennietä.


Ja sitten vielä vähäiset ostokset. Leopaita 2e, Tigin föönausneste tai joku sellanen 3e, harmaat farkut (näkyy ylemmässä kuvassa) 3e. Valtterista kaikki!


Yksi asiaan liittymätön fakta vielä. Bafucin ei edes toimi. Mulla puutuu vaan kieli siitä. Onko se jotenkin
epänormaalia?  Kertokaa Bafucin-kokemuksianne ja viettäkäähän hassunhauska viikonloppu! MOI. :-)

-Ansku

4 kommenttia:

emma kirjoitti...

Joo oon kans kokeillu bafuciniä eikä kyllä auta yhtään! Se mainosikin on niin ärsyttävä:D En suosittele...mut kannattaa kokeilla semmosii carmosil kurkkupastilleja(en oo sit varma miten toi kirjotetaa..) ne auttaa oikeesti!(: Ja niitä saa ostettuu ihan perus k-kaupoista(:

AnsQ kirjoitti...

Niinpä! Vihaan sitä mainosta sydämeni pohjasta :D Joo hei mä tiiän ne carmosilit, ne on kyllä hyviä! :)

Laura kirjoitti...

Apteekista Strepsilsejä! Niit punasii ne on parhaita. Mulla on joskus aamusin kurkku ihan sika kipee ja ne auttaa ku otan sellasen heti ku herään :)

Laura-Maria kirjoitti...

Hyi bafucineistä (miten hitossa tuo sana taipuu?) tulee ihan kamala tunne (tai siis tunnottomuus) suuhun. En aio enää koskaan laittaa sellaista suuhuni phyi. :-( Oot hirmu söpönen!