lauantai 15. lokakuuta 2011

Kalju

Hoi! Täällä ollut niin säätöpäivä tänään, en edes muista kaikkia kommelluksia! Oon kyllä ihmeissäni siitä, että selvisin ilman hepuleita ja siitä, että noh,  ylipäätään selvisin hengissä. :D

Aamulla rauttikselle-himaan-rauttikselle ruljanssi ja mekon vienti sen huutaneelle tytölle, siitä kauheella kiireellä juosten R-junaan ja junassa tajuaminen, että eihän tämä lähde kuin vasta 20 min päästä. Hieno tunne.

Jäkeen hiustenleikkuuseen ja Euroset-kirpparille.

Hiukset tuoksui huuuumavilta näiden aineksien jälkeen! <3 Haistelen niitä vähän väliä :D
Beamhilliinkin eksyttiin. Söpöjä juttuja, mutta ei ollenkaan mun tyyliä. Etenkään Cheap Mondayn farkut jotka ei mene päälle vaikka ottaisi 2 koko normaalia isomman koon. :D Joo ei edes naurata.


Tämä se on kuulemma kova mesta !

Kahvilasta vesi ja croissu messiin ja juoksu junalle.
Aikamoisen suuria ja mahtavia pulliakin oli tarjolla.. Huh? Se oli leipälautasta suurempi.

Aaa,  mahtavaa olla kotona. Mulla olikin jo vähän jalat kipeät, vaikka kengät olikin ihan hyvät jalassa. Järvenpään kirppistarjonta ei kovin vaatekaappia onnistunut täyttelemään ja ehkä ihan hyvä niin. Neuleita mulla ei juuri ole, joten sellanen lähti messiin kahdella eurolla. Koossa 48 tietenkin. :D
Nukanpoistaja, missä olet?

Sovittiin  Teemun kanssa menevämme kohta iltalenkille eli toisinsanoen kierretään korttelin ympäri ja naukkaillaan ehkä vähän glögiä termospullosta. Aina jokin muu aktiviteetti ottaa vallan siitä lenkkeilystä.
Ei sille voi mitään.
Nyt pitää käydä ottamassa gratiini pois uunista (jahasjahas, mustia kukkakaaleja varmaankin) ja hmmh, syödä ne? Aamuksi herätyskello soimaan ja lähtö Valtteriin. Rauhallinen viikonloppu taas. Jos sitä ensi viikolla keksisi jotain järisyttävää (joojoo).


Ansku kuittaa! 

13 kommenttia:

elina kirjoitti...

näytät jotenki raikkaammalta kun sun kulmakarvat näkyy :D :)

Anonyymi kirjoitti...

ooh, kotikaupunki <3

Darling kirjoitti...

Voiii ku oot söpö! :>

Natalia kirjoitti...

Nuo Cheap Mondayt ei kyllä tunnu sopivan minunkaan kropalleni. Todella ärsyttävää, koska niiltä löytyisi todella kivoja malleja noin muuten :)

Olikos tuo Studio Bello muuten missä kävit? :)

AnsQ kirjoitti...

elina: Hahha, niin munkin mielestä! Ne vaan peittoutuu tosi nopeesti kun otsis kasvaa :D Lopettais kasvamisen!

Anonyymi: :-)

Darling: :D Haa kiitos<3

Natalia: Niinpä! Juuu oli se ! Ilmeisesti oot käynyt, kun tunnistit? :>

Anonyymi kirjoitti...

kotiseudulle pohjoiskarjaalaaaaaaa---aaaan juon kaljaa auringonnousuuuun kotiseudulle pohjoiskarjalaaaa-aaaa-aaaa-aaan vaihdan farkut verkkarihousuun (yäk, mielummin pillifarkut) diididididididididi dididididiidi dididididididid didddiidididididid didididiidiididid dididididididiiidididi halusin tavata annelin, D:D::D

AnsQ kirjoitti...

Lienet siis Järvenpääläinen? :D

Anonyymi kirjoitti...

toi otsis on tosi kiva! :)

AnsQ kirjoitti...

Kiitoos :>

Niisku kirjoitti...

Hei. Oon nyt parisen kuukautta seuraillut sun blogiasi ja jäänyt niin totaaliseen koukkuun ettei mitään rajaa. Sun kirjoitukset on hauskaa luettavaa ja suuri kuvien määrä mitä loistavin juttu! Lisäks sulla on valtavan kauniit kasvonpiirteet! (:

AnsQ kirjoitti...

Niisku: Ääk kauheesti kehuja, kiitos tosi paljon! <3 ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Kulmis ja euroset<3

AnsQ kirjoitti...

<3