sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Bloggaajien kirppiksellä on mukavata

Tervepä terve. Kävin keskipäivällä jonottamassa bloggaajien kirpparille ja jaksoin jopa odottaa niin kauan että tuli meikäläisenkin vuoro päästä sisään. Jonotus, se vaatii sisua ja lujaa tahtoa. Ne on niitä ominaisuuksia, jotka multa uupuu. Hyvä että Uino kävi heti alussa tsemppamassa, ilman sitä en olisi ehkä selvinnyt koitoksesta.

Päästyäni tuiman vartija-naikkosen ohitse kirppismestoille ryntäsin Ainon pöytään ostamaan seuraavaa:

Sukkikset H&M:stä. Ensin kävi niin, että paperipussista, jossa mulla oli kirppissaalis irtosi toinen kahva puoliksi. Menin sitten Hennesin kassalle pyytämään teippiä sen korjaamista varten. Myyjätyttö keksi, että voitaisiin niitata se papresanka kiinni, kuulemma pitäisi paremmin. Niinhän tehtiin.
Itse aloin riuhtomaan lisäksi teipinpalaa teippitelineestä ja sain mojovan haavan peukaloon. En kehdannut pyytää laastaria, vaan pidin veristä peukaloani kämmenen sisällä ja jatkoin kaupoilla pyörimistä.

Muutaman sekunnin kuluttua korjattu kahva hajosi taas. Koitin kantaa pussukkaa vain toisesta kahvasta, mutta tottakai sekin hajosi heti perään.Lopulta oli pakko mennä ostamaan jotain pientä, tässä tapauksessa sukkahousut ja pyytää nolona mahdollisimman isoa muovipussia niille. :D
Eli jos joku näki hämärän tyypin forumissa kyykistelemässä, niin se olin minä fiksailemassa paperikassiani kiinni tarttumattomalla teipinpalasella.
Kiitos vaan Uino (surkeesta kassista), mahetsuista kengistä ja vaatteista. :-)

Lupailin viikonlopuksi sitä kämppäpostausta, mutta saa nyt nähdä ehdinkö ottaa kuvia ennen pimeyden laskeutumista. Jopas kuulosti kohtalokkaalta. No mutta, katellaan!Joku ihana tuli moikkailemaan mua Glitterissä kirppis-koitoksen jälkeen, terkkuja vaan. :-)
Noniin nyt menen siivoilemaan kämppää ja käsken ton yhen heittää kolme tietokonettaan olkkarista veke, niinku olis jo.

-Ansku

10 kommenttia:

Uino kirjoitti...

hihii ::D toivottavasti kenkulit oli mieleiset!!

Joo katos mä rikoin sen pussin ihan tahalleen :)) <33

AnsQ kirjoitti...

Juu on! :--)


MÄ TIESIN!!!

ansqu4 kirjoitti...

Mä menin jonottaa hieman ennen 12.00 ja pääsin sisään vasta hieman yli 13.00. Lisäks kaikki parhaat oli mennyt ja en saanut ostettua mitään. Mutta kivoi juttui sä sait. ;)

AnsQ kirjoitti...

Eikä!:o Siellä oli kyllä kauhee jono, kun lähdin joskus 1 aikaan kai..

Kiitti! :)

Melinda kirjoitti...

on kyllä ihanat kengät<3 *kateus*

K L I P S I kirjoitti...

Ihan mielettömän upeet noi kengät! :) muistan et oon niit uinon blogissa joskus kans ihaillu :)

http://klipsiworld.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

kiitos molemmille :-) Onhan noi kivat!

Laura kirjoitti...

ihana toi valkonen neule!:)

http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

hahah , sillon ku mä ja mun kaveri lähettiin sieltä niin sitte just sä ja joku toinen tyttö pääs sisään ku se päästi ain sinne kaks kerrallaa:D hehe kiitä onneas että lähettiin niin pääsit sisään ! joo hauska olen, kivoja juttuja löysit :)

AnsQ kirjoitti...

Laura: kiitooss :-)

Anonyymi: Kiitän kyllä! Hyvä että tulitte ulos. :D Olinkin jo kyrsiintyny odottamiseen :p