maanantai 9. toukokuuta 2011

Vippi-ilta

Mitähän perkelettä ajattelin äsken, kun otin vessan peilikaapista vanulapun, pursotin siihen silmämeikin poistoaineen sijasta HAMMASTAHNAA ja aloin hinkata silmää sillä. Ma ei ummarra.
Tulin nyt tapaturmasta huolimatta päivittelemähän pari kuvaa Torstain (aikanen lintu madon nappaa vai mites se meni) oudoista kuteista(:D), kun käväsin kaverin kanssa Vero Modan Vippi-illassa


"Teillä on aina niin siistiä"  -"Joo, niin on."

Saatiin pienet pussukat kotiinviemisiksi..Ainakin toi huulipuna on kiva, eikä ihme kyllä mikään tummanruskea vaan sellanen nude olematta liian vaalea :)
Joku toivoi joskus ruokapostausta, niin tässä olis Torstain annosta. Hahaa. Syön enimmäkseen, kananmunaa, rahkaa, pekonia, lihaa ja salaatteja. Tää kuva varmasti järkyttää monia :D
Sitten päästäänkin jo eiliseen(?), jolloin halusin olla värikäs ja repäsin kunnolla laittamalla vihreetä kynsilakkaa. Nojoo, oli mulla toi pinkki paitakin, josta tykkään vaikka se onkin jäänyt vähälle käytölle.
Tän postauksen piti jatkua vielä noin kilometri, mutta koska oon aika jäässä, niin näytän valtterista viikonloppuna saaliiksi saadut rätit tuonnempana ja painun tekemään rahkaa. Johon laitan muuten tiivistemehua makua antamaan. Oli ihan mahetsu idis, kiitti vinkistä sinä joka tuon idean kommenttiboksissani jaoit. :)

-Ansku

8 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Täällä mennään samalla ruokavaliolla! Pekoni <3 :D Kaapissa on nyttenkin 3 jättipakettia kananmunia ja mittavat pekonivarastot.

AnsQ kirjoitti...

Ahh namnam<3

Jasmine. kirjoitti...

Kengät<33

Hemuli kirjoitti...

Onks teil strippitanko O.O ? Hahahha ::DD

AnsQ kirjoitti...

Hii kiitti :)

Tanko on Fitpole, eli liikuntaan ja tankotanssiin tarkotettu. Siksi mulla tollanen. :)

Jennakaroliina kirjoitti...

kengät on aivan ihanat <3

AnsQ kirjoitti...

Jennakaroliina: Kiitti kovasti :p

Riina kirjoitti...

Upea toi hattu! love it<3

http://riinamaaria.blogspot.com/