maanantai 30. toukokuuta 2011

MIKÄ MUA VAIVAA

Leventävät sukkikset :D - H&M, kengät Valtteri, Shortsit - Hietsun kirppis, Paita - Kaivarin kanuuna, Korvikset - Valtteri, laukku - Monki

Siinä alkaa erittäin nopeasti päässä pyörimään otsikon kysymys, kun näitä kuvia katselee. :-D Onko muuten ok, että vaatteiden ostopaikat lukee tuossa kuvien alla vai otanko pois? Mielipiteitä kehiin, tänks!

Tänään sain vihdoin telefoonini viestin saapuneesta Nellyn paketista. Jättijee! Paketista paljastui kengät, jotka olivat joutuneet Itellan väen kopeloitaviksi ihan liian pitkäksi ajaksi. Ei siinä toimituksessa ennen viikkoa kestänyt. Enihau, täällä uusien kenkien omistaja, MORO.
Faktahan on se, ettei kenkiä vaan voi olla liikaa. Sillä verukkeella uskallan esitellä pari muutakin uutta paria, jotka päätyivät hellään huomaani (just..) viikonlopun aikana. Ensimmäiset Asoksen pitsikorot sain kaverilta, joka piti mulle seuraa viikonloppuna.
Ja sitten seuraavat..Valtteri on siitä petollinen paikka, että sielläkin saattaa törmätä miellyttäviin kenkiin, jotka on pakko ostaa, koska mielenterveys pettäisi viimeistään siinä vaiheessa kun istut kotona ja tajuat miten suuri moka oli jättää ne ihanat kengät ostamatta. Täten, saanen esitellä;
Alunperin Nellyltä hankitut korot, jotka meinasin ostaa silloin kun niitä vielä oli myynnissä. No mutta, nyt löytyi! Vaikka olisin ehkä halunnut jäädä kotiin pussailemaan kenkiäni, lähdin kuitenkin pienelle piknikille Espan puistoon ja Seppolaan ostamaan sukkiksia. Kävin parit hennesit ja Lindexin läpi, mutta kaikissa oli jäljellä vain XL kokoa haluamistani pökistä! Suosittelen siis Seppälää sukkisten ostopaikaksi. Lisäksi siellä on aina voimassa oleva ota 3, maksa kaksi sukkatuotetta. :-)
Aleksilla ja myöhemmin Espan puistossa soitti ja lauloi sulo poika, niin tein sille Nellyn kenkälaatikon kannesta fanikyltin. :-) Nyt jatkan Disaster Daten katsomista, HEIP!

-Ansku

17 kommenttia:

Jasmine. kirjoitti...

Äääää mä haluun noi vikat kengät!! :---D

www.aamihh.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

"kengät, jotka olivat joutuneet Itellan väen kopeloitaviksi ihan liian pitkäksi ajaksi"

"Vaikka olisin ehkä halunnut jäädä kotiin pussailemaan kenkiäni"

siis oot ehkä paras XD <3 ja ihana asu!

Johanna kirjoitti...

Oi oi täydelliset noi nellyn kengät! <3

Matea kirjoitti...

great tights :)

AnsQ kirjoitti...

Jasmine.: Mäkin halusin ja sain ;D

Anonyymi: Kiitos :-D<3

Johanna: no eikö vain :p Kiitti!

Matea: Thanks :)

Anonyymi kirjoitti...

haha, ihana fanikyltti :-D

Fanni kirjoitti...

Ihanat noi mustat kengät sun asussa! xoxo

Http://fannie-l.blogspot.com

IINA kirjoitti...

oi miten ihania nuo kenät ! itelläni vaan rupee sattumaan jalkoihin jo tennareilla kävellessä että meitsi ei tommosilla koroilla voi oikeen mennä :D

Kiraz- kirjoitti...

Musta ainakin on jees, että noi ostopaikat näkyy meinaan selasin heti kuvien alapuolelle etsimään mistä noi sun shortisit on : ) Ja noi kengät <3<3<3<3 varsinkin viimoset, ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihanat noi vikat kengät !! Ö Olis mullaki tehny mieli jäädä noita pussailee ;)

- Epa

Hanna kirjoitti...

ompa kivoja kenkiä ! :--) ja jee, oot löytäny ihanan paidan kanuunasta ! possu olis kyllä söpö lemmikki :D

Villiina kirjoitti...

Noi tiedot, mistä vaatteet on ostettu on hyviä tuolla kuvien alla, säästyin nyt nimittäin siltä vaivalta, että kysyn mistä nuo sukkikset ovat ostettu. Ne ovat aivan mahtavat! Noi ensimmäiset kengät on muuten niin herkullisen väriset. :)

Katja kirjoitti...

vitsi miten ihana kenkäsaalis! Tollaset ekat mullekin!! ps. kenkiä EI voi olla liikaa!!! :))

sonjai kirjoitti...

sulla on kivanolonen blogi! :- ) pukeudut tosi hienosti ja kivasti

AnsQ kirjoitti...

Kiitoskiitoskiitoskiitooooos :---) Joo okei, laitan noi ostopaikat tohon noin jatkossa !

:-) kirjoitti...

Olin juuri tulossa laittamaan että ei vaatteiden ostopaikkoja pois, mut hyvä homma olitkin jo päättänyt niin:)

AnsQ kirjoitti...

Juu kyllä näi on! :-)