tiistai 3. toukokuuta 2011

Teemun uuden kengät ja Anskun uusi mekko

On se vaan niin kertakaikkisen kätevä tuo Imageshackin kuvien pienennys-toiminto. Mulla oli aiemmin ainakin metrin korkuinen kynnys tulla päivittelemään blogia, kun kelailin mikä homma siinä on ensin pienentää kuvat, sitten lisätä Shackiin ja sitten blogiin. Kynnys matalee huomattavasti, kun kuvien palveluun laittaminen ja pienentäminen hoituu samalla kertaa. 
Koska mä "saan" syödä vain sokeritonta jätskiä, niin käytiinpä sokerittomilla kingiksillä puistossa jokunen päivä sitten. Päälle tungin (käytän tunkemis-sanaa aika paljon) pari viikkoa sitten Ginasta ostetun mekon. Kyllä se päälle meni ihan tunkemattakin.

 No mitäpä sitä säästelemähän
Tuona eriskummallisena päivänä Teemu päätti, että hänen on päästävä shoppailemaan! Kyllä - kuulitte oikein. Uskomatonta! Ei se viiden vuoden aikana ole kertaakaan halunnut ostoksille. Melkein olin varma, että sillä on joku toinen, kun oikein uusia vaatteita piti saada. Kyllä se kumminkin ihan töistä kotiin tulee eikä muutenkaan vaikuta tehtailevan hämärähommia.

Ehkä pitkäjänteinen koulutukseni on alkanut tuottaa tulosta. Siis "Anskun tyylikoulu". Teemun tyyli on muuttunut meinaan ihan huikeesti "Meidän aikana" eikä se käytä niitä karseita lökäreitä enää ! :D Jess ja homma toimii.
Löydettiin sille söpöt minttujäätelön väriset kengät, vaarinpaitax2, valkonen t-paita ja vissiin 20 paria uusia sukkia. Tuli tarpeeseen!


-Ansku

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi söpöä!:) Täälläkin on ne miehen hirvittävimmät lökärit haudattu kaapin perälle, VIHDOIN. :D Ja se on jopa innostunut tilailemaan netistä vaatteita, eikä aina vaan elektroniikkaa tms. poikien juttuja. 8)

AnsQ kirjoitti...

Hii :) Mahtavaa! Onnitteluni miehesin tyylikkyydestä :D

Tellu kirjoitti...

Nauroin jäätelökuvalle ääneen, loistava! :D

AnsQ kirjoitti...

:---D En ole hämmästynyt

Ira kirjoitti...

Mitä mitä, onko olemassa sokerittomia kingiksiä?! Mistä sellasia saa? :D Ja onpas ihan mahtavan väriset kengät, täytyy ehkä käydä tekemässä vähän ylläriostoksia...

AnsQ kirjoitti...

Juu noi kengät on söpöt ja halvat :) ON! Ja ne on hyviii! Ainaki monessa S-marketissa oon nähnyt ja Kampin K-kaupassa..Ja tietty isommissa marketeissa luulis olevan kaikissa :p