torstai 5. toukokuuta 2011

Green bag

Postiluukusta oli eilen laitettu salaperäinen kirje mun nimellä. No sehän oli postin heietolehakenutpakettiasivieläkään-kirje. Mulla oli siis lojunut postissa Hennesin paketti, josta en ollut tietoinen, koska niitä ensimmäisiä saapumis-ilmoituksia ei oo täällä päin paljoo näkyny. Olin tilannut sen paketin lähemmäs 3kk sitten, joten kuka hullu sellasta pakettia edes enää muistaa? Edes mä en muistanut, vaikka tuskin tämmöstä pipipäätä kovin moni terveiden kategoriaankaan laittaisi.

Paketista paljastui jännnittävän farkut, jotka saivan takapuolen näyttämään siltä, kuin mittarissa olisi joitain kymmenia vuosia isompi lukema kuin todellisuudessa, muovisen oloinen (MUTTA VIHREÄ) laukku ja kiva löllöjakku.
Kyllä tuo laukku nyt sai jäädä mun varastoihin muovisuudestaan huolimatta. Pitihän se ottaa heti tänään käyttöönkin
 "noniin Ansku. Nyt se naama norsun vitulle, niin otetaan kuvia"

 Terkkui tolle miehelle :D
Mun piti postata vielä lisää kuvia ja juttuja tältä päivältä, mutta koska internet-yhteys on SEAT (= se ei aina toimi-tilassa)niin loput jutut jää huomiselle.  :)


-Ansku

9 kommenttia:

LURA kirjoitti...

eikä!
oon himoinnut tota laukkua siitä asti kun ekan kerran sen näin, mutta
a) se ei tietenkään rantautunut meidän H&M:ään
b) sitä ei enää ole ollut nettikaupassa

:(((
se on nimittäin upea!

Veronika kirjoitti...

mulla on kanssa toi löllöjakku ja oikeesti rakastan sitä, se on ihanaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

LURA, pakko huomauttaa että kyseinen laukku löytyy nettikaupasta.

http://shop.hm.com/fi/shoppingwindow?dept=DAM_ACC_SKA&shoptype=S

;)

Anonyymi kirjoitti...

Montaako blogia sä seuraat? :D Kommentoit jokaisen blogin postauksiin.

Anonyymi kirjoitti...

En oo erityisen vihreä ihminen, en luonnon enkä kateuden suhteen. En oo KOSKAAN nurissut esim. bloggaajille siitä, millaisia tavarakasoja jotkut heistä kantavat kotiinsa ilman, että käyttävät niitä lainkaan. Itseasiassa mulla ei edes särähdä korvaan (silmään... :D) postauksissa kerrottavat uudet ostokset, koska en mun asia ei oo tuomita muita.
Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että vaikka tunnutkin hankkivan suuren osan tavaroistasi 2nd handina, niin koita ajatella myös ympäristöä, sillä tun tavaran hamstraus on jotain aika järkyttävää. Tää postaus oli hyvä esimerkki siitä, että hankit tavaroita, joita et pahemmin edes kaipaa - viittaan siis tuohon vihreään laukkuun.
Mietinkin tässä, et miksi tilaat tavaroita, jotka tosiaan unohtuvat sulta ihan totaalisesti about heti tilauksen jälkeen. Niin kornille kuin kuulostaakin, niin just tuollanen käytös kuluttaa sitä paljon puhuttua luontoa.
Oot nuori aikunen ja varmasti ymmärrät, että tätä kommenttia ei oo tarkotettu ilkeilyksi tai pilkunnussimiseksi, vaan pieneksi hyväntahtoseksi herättelyksi. :-)

Tuota pientä ns. kauneusvirhettä lukuunottamatta oon oikeen tyytyväinen sun blogiin, itseasiassa se on kärkipäässä mun top10-listalla. Vaikutat tosi valosalta persoonalta ja tuot elämästäsi ja tyylistäsi juuri sopivasti blogin puolelle. Kiitos siis tästä! :)

AnsQ kirjoitti...

LURA: No mulla oli sama juttu ja mua kadutti kun sitä ei enää o myynnissä. Siis kun en muistanut että olin tilannut sellasen..:D
Ei mutta anon mukaan niitä olis vielä? :o Käy kahtoo!

Veronika: No niin onki! Kitti :)

Anonyymi: Kiittooos tiedosta :)

Anonyymi: Ai että oikein KAIKKIIN blogeihin :D Seuraan ehkä noin paria sataa blogia, enkä kommentoi edes niihin kaikkiin. Puhuitkohan muuten vain suomalaisista vai myös ulkomaalaisista blogeista, muotia vai kaikkia aiheita käsittelevistä blogeista? Hee:D Siis kevyestihän mä kommailen päivittäin niihin miljooniin blogeihin mitä maailman ihmiset päivittelee vai mitä sä kelasit? :D KAIKKIN NIIHIN. Mulla on kato supersormet, supernäppis, superisti aikaa ja supernetti et pystyn kommailee ihan kaikkiin päivittyviin blogeihin heti kun tulee uusi postaus.
Taidat itsekin kommailla aika moneen blogiin, kun oot ilmeisesti avannut kommentit-ikkunan monen monta kertaa..?;)
Joo nyt lopetan. :D

Anonyymi: Ihan kiva kommentti, kiitos! :) Oon mä miettinyt tuota itsekin. En tosin itsekään mikään vihreä ole, kuten huomaan blogistakin. En ole vihreä edes siitä huolimatta, että kierrätän ne kirppikseltä ostamani vaatteet antamalla niitä kavereille tai myymällä eteenpäin. Ikinä en ole roskiin heittäny. Tai ehkä parit kengät oon, jotka meni totaalisen käyttökelvottomiksi.
Mutta joo, muuta en osaa vastata, kuin kiitos pitkästä kommentista :)

Ps. Kohta tulee ostospostaus, hups. :D

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi: Ai että oikein KAIKKIIN blogeihin :D Seuraan ehkä noin paria sataa blogia, enkä kommentoi edes niihin kaikkiin. Puhuitkohan muuten vain suomalaisista vai myös ulkomaalaisista blogeista, muotia vai kaikkia aiheita käsittelevistä blogeista? Hee:D Siis kevyestihän mä kommailen päivittäin niihin miljooniin blogeihin mitä maailman ihmiset päivittelee vai mitä sä kelasit? :D KAIKKIN NIIHIN. Mulla on kato supersormet, supernäppis, superisti aikaa ja supernetti et pystyn kommailee ihan kaikkiin päivittyviin blogeihin heti kun tulee uusi postaus.
Taidat itsekin kommailla aika moneen blogiin, kun oot ilmeisesti avannut kommentit-ikkunan monen monta kertaa..?;)
Joo nyt lopetan. :D"

Tais osua aika arkaan paikkaan? :D Relax, ei ihan noin kirjaimellisesti kannata ottaa! ;) Kun pari kertaa päivässä klikkaan satunnaisen blogin kommentteihin, sieltä löydyt. Väkisinkin herää kysymys miten joku JAKSAA, huh!

Ansku kirjoitti...

Mulla on toi laukku ruskeana ja siitä tullua aivan lemppari! :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: :-DD jepjep, kyllähän säkin jaksat ?

Ansku: Joo se on ihan muksa, vaikka vaikee pitää kiinni jotenkin.. Siis kun siinä on ne nepit vai mitä onkaan :D