maanantai 4. huhtikuuta 2011

Teemun uudet pöksyt

Käytiin muutama viikko sitten ostamassa Teemulle punaiset housut, koska mun mielestä sen oli saatava sellaiset. Ensinhän sen piti ihan periaatteesta vastustaa ajatusta, mutta lopulta antoi periksi. Ja hyvä niin, koska noihan on kivat!

Mulla viime viikonloppu meni ehkä kivemmin kuin koskaan. Näin uusia ja vanhoja kavereita, kirppistelin ja kävin Tikrussa (hyi) sekä lehvassa. Hanselmin kanssa käytiin tsekkaamassa Elokuu ulos ja ihan hyvähän se oli, mikäli tykkää yleensä sen kaltaisista leffoista.

Huomenna olisi luvassa vaatehuoneen siivousta. Hurjaa! Ajattelin, että voisin kartoittaa mun kesätakki- ja bleiseri-tilannetta ja poimia lemppareimmat tänne näytille? Jos kiinnostaa?
Teen sen tylsyyksissäni eniveis, joten ihan sama, vaikkei kiinnostaisikaan. :D

Äsken katsoin Saimin enkeleitä ja kaikki tytöt siinä oli älyttömän kauniita. En osaa sanoa lemppariani vielä, mutta eiköhän sekin tässä katselukertojen lisääntyessä kehkeydy!
Samalla yritin silittää housuja huomiseksi, mutta heti kun olin saanut rypyt pois toiselta puolelta, niin ne jumankauta siirtyi pöksyjen takapuolelle, vaikka olin niin kovasti venyttänyt sitä suoraksi ettei niitä ryppyjä tulisi. Väitän, että vika on silitysraudassa eikä silittäjässä. Olkoon sitten ryppyiset!

Nyt luvassa olisi meilien kirjoittelua ja Asoksen laukkuvalikoiman läpi käyntiä. Mitähän sieltä mahtaa löytyä..

-Ansku

10 kommenttia:

Uino kirjoitti...

hei jos löytyy mun näköisiä bleisereitå kokoa 34'/36 niin ilmoittele :D olen hyvin kiinnostunut!!!!!! laita kuvia niin ostelen sulta

AnsQ kirjoitti...

Okeipokei, selevä Uinoaino :D

Lis kirjoitti...

Heh mun poikaystävä on ostanut noi housut jo beigenä, tummansinisenä ja punasena :D olin positiivisesti yllättyny et se osti punaset :) ja hienothan ne on!

AnsQ kirjoitti...

Nonnii, kyllä sun mies osaa! :D

maaya kirjoitti...

Kiitos kommentista, se näytti hyvältä ja myös maistui siltä :)
Mä en tiedä oonko mä jotenkin vainoharhainen, mutta mulle tuli susta ensimmäisenä mieleen Alexa Chung! Ehkä te ootte vähän samannäkösiä? Tai sitten oon vain nähnyt Alexasta jonkun samantyyppisen kuvan punaisessa bleiserissä :D

Minna kirjoitti...

oootte sulosen näkösiä:D! ihanaa ku molemmilla punasta!

AnsQ kirjoitti...

Hii, hii kiitos :D

Minna kirjoitti...

Ihanan pirteä ja keväinen bleiseri. :)

Uino kirjoitti...

mä täällä koko ajan odottelen milloin tyhjentelet kaappejas :D tulee hieman hullu olo :((

AnsQ kirjoitti...

Minna: Kiitti!

Uino: Voe pojat xDD