lauantai 16. huhtikuuta 2011

Hups, tein vahingossa tilauksen Asokselle

Mä en yhtään tiedä miten tuo sininen mekko toimii mun päällä, vai toimiiko mitenkään. Vähän jännittää!
Tuota laukkua oon kuolannut jo viikkoja, joten sen olis myös paree olla hyvä, kun  sen vihdoin tilasin. Kumpa nää nyt tulis vaan pian. Mielellään jo ensi viikon aikana. Kiitti moi, I love u Asos.

Nyt nuksuilemaan, niin jaksan aamulla herätä penkomaan Nadjan pöytää..:p

-Ansku

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuules, mää loukkaannuin ihan sikana tosta mitä sanoit Kantsusta Nadjan blogiin, kun sanoit jotain noista ihmisistä Kantsusta :D et taida tuntea yhtään nuorta Kantsulaista, ja oletko edes käynyt Kantsun vanhalla puolella, vai vaan juna-aseman lähistöllä? Koska voin sanoa, että mäkin vihaan Kantsun juna-aseman lähistöä, mutta kun menee vanhaan Kannelmäkeen niin siellä on ihan erilaista! Vanhoja, värikkäitä kerrostaloja, kauniita ja värikkäitä rivitaloja, puita ja vihreää! Varsinkin Mätäjoki (kaunis nimi eiks jee) on aivan mahtava kesällä, sairaasti nurmikkoa ja puita ja ankkoja. Mut joo, kiva blogi muuten!

AnsQ kirjoitti...

Anteeksi nyt. Ei tollasesta tartte loukkaantua :) Itseasiassa mun hyvä ystävä asuu Kannelmäessä, eli ei tietenkään kaikki ihmiset oo alkoholisti-piripäitä sielläkään. Mutta kyllä just siinä asemalla (mun kaveri asuu siis 200m raiteilta) on aika kreisiä aina.. :D
Okei, uskon, että siellä kauempana on viihtyisämpää! Tääänkss :>

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kyllä myöntää, että Nadjan postaus Kantsun ankeudesta ei ollut kyllä kovinkaan kiva asukkaiden kannalta, mutta mitä järkeä on vetää hernettä nenään yhden ihmisen mielipiteen takia? Kyllä varmaan jokaisella meistä on paikkoja, joista ei pidä niin paljon.

Minna kirjoitti...

itekki tein tilauksen tosin sormustilauksen:D

Anonyymi kirjoitti...

Oon anonyymi joka kommentoi tosta ihan eka tähän, ja voin sanoa että en vetänyt hernettä nenään :-) näetkö oikeasti ärsyyntymisen merkkejä tossa viestissä, sinä toinen arvoisa nyymi? Muutenkin toi "loukkaantuminen" oli ihan vaan vitsillä sanottu. Mä höpäjän kaikille, ja nyt höpäsin Kantsusta. Mitä väliä?

AnsQ kirjoitti...

Eii nii mitää väliä. Saahan sitä aina höpötellä :D

Minna: UII kuulostaa ihanalta 8)