maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kukkasukkikset pannaan?

Pääsiäsen ohjelma on ollut lähinnä puistoissa istuskelua, jonka seurauksena nyt vuotaa nokka ja kurkussakin on jotain vikaa tai siltä ainakin tuntuu. Teen vähän väriä sellasta "KRRRR" ääntä, koska se auttaa kurkkukipuun. Oikeesti! :D Kyllä me tänään saatiin tehtyä vähän muutakin kuin puistossa loikoilua onneksi. Tultiin meinaan juuri Teemun vanhemmilta pääsiäis-päivälliseltä, jossa päällä oli läskintävät kukkasukkahousut(<3) ja kunnon kesämekko. Ei silti ollut kylmä edes.
"montas minuuttia vielä.."
Mekko näytti tältä. Ostin sen joskus hennesin aleista muutamalla eurolla. Pelkästään tuolla tarkeni ihan hyvin päivällä, joten takki sai luvan lentää kassiin.
 
Mur, mää lyön teitii!
Olipahan tyttömäinen asu. Voiko paksumpi jalkaiset käyttää tuollaisia sukkiksia vai pitäiskö ne jättää suosiolla laihoille? En haluaisi. :D Mun äiti pamahti sinne Teemun vanhemmille kanssa ja sillä oli 5 minuutin välein jotain valitettavaa tuosta asusta. Se on aina sama juttu. Puet mitä puet, niin äiti ei tykkää. Onhan se nyt hirveetä kun paksulla tytöllä on vaaleet sukkahousut. Tosin ei se äidin mielipide ole ikinä mun vaatevalintoja muuttanut.. Mä lähden miettimään huomiselle vaatteita ja ehkä voisin syödä (TAAS) lisää..

-Ansku

Ps. Jessss, huomenna kampaaja-kaveri tulee meille joten saadaan nää mun raivostuttavasti näkökykyä heikentävät karvat lyhyemmiksi

Pps. Nii  joo ja Asoksen pakettikin saisi mun puolesta saapua! Se lähti jo viikko sitten tulemaan.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootpas hurjan kaunis tossa neloskuvassa! :):)

AnsQ kirjoitti...

Pyhpahh kiiitos! <3

Jasmine. kirjoitti...

Tosi kivat noi sukkahousut ja asu muutenkin, ei noi ainakaan mun mielestä mitenkään leventävältä näytä.(:

Joan kirjoitti...

Et sää oo mikää paksu tyttö :D Sano äitilles että hiljaa :D

Anonyymi kirjoitti...

En mäkään sua paksuksi kuvailis! :o

Mutta toi on kyllä inhottaa kun oma äiti keksii jotain valitettavaa. Mun äiti valittaa, että ostan liian pieniä vaatteita. Sen on jotenkin tosi vaikea hyväksyä sitä että olen kokoa 34-36 ja täten myös käytän sen kokoisia vaatteita. :D Nykyään se on vähän rauhoittunut, mutta kyllä sieltä silti pääsee niitä pahalta tuntuvia kommentteja aina silloin tällöin. :<

Sirpale kirjoitti...

Et ole todellakaan mikään paksu tyttö vaan nätin hoikka:) Ja kaiken lisäksi noi sukkikset sopii sulle hyvin;) Uskaltaisinpa itsekkin laittaa, ku musta taitaa olla se mun väri ><

Anonyymi kirjoitti...

http://fromlacetostuds.blogspot.com/2011/04/hups-tein-vahingossa-tilauksen.html

tuliks tän postauksen laukku jo. voitko laittaa siitä paljon kuvia ja et millanen on, onko vetoketjua ja minkälaista nahkaa? ehkä vähän rakastuin.

Anonyymi kirjoitti...

asos laukku tullut jo laita kuvia pliis :)

Suvi kirjoitti...

Mulla on toi sama mekko, ostin viime kesänä aleista kanssa yhtiä häitä varten:) Se on vaan sillee, että se menee mulle just päälle ja jos laitan siihen vyön niin se yläosa sojottaa kivasti :D Harmi, että mulla se ei laskeudu noin nätisti kun sulla. Ihana asu! =)

AnsQ kirjoitti...

Jasmine: Aijjaa no mut hyvä! Kiitos:--)

Joan: Niin mä sanonki aina kun se avaa suunsa xD

Anonyymi: Jaa no kiitos, mut on mulla aika paksut reidet :p Höh, ikävä äiti sullakin! Tosin mun äidin kommenteilla ei ole mulla mitään painoarvoa. Siis että ei mulla tule paha mieli sen sanomisista, kun se on aina valittanut tolleen niin oon tottunut. Muutenkin se valittaa vaikka ei olisi aihettakaan :D

Sirpale: No höpöpö kiitos :> Laita ihmeessä jotkut eriväriset sukkikset, niillä saa mun mielestä kivasti muutettua asuja. Tottakai sulle sopii!

Anonyymit: Juuu onha se tullu! Laitan myöhemmin kuvia lisää

Suvi: Tänksjuu! :) Höh. Voithan koittaa muokata sitä jotenkin ompelemalla tai jotai? :p

Natalia kirjoitti...

Ei ole paksut jalat! Ja asu näyttä upealta. Nuo värit etenkin sopivat ihan älyttömän hyvin hiuksiisi:)

Eli sukkikset ja mekko ehdottomasti käyttöön vielä!

AnsQ kirjoitti...

Hihii kiitos ny! Juu sovitaan niin :>>