maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kesäkenkiä

Miksi Jelly Polly Pop-biisin pitää olla niin kertakaikkisen karmiva Täti Moonikan melodiasta matkittu rallatus?!
Ja miksi ennen idolsin jatkoon pääsijöiden julkistamista kaikkien lasten pitää kirkua siellä taustalla omien lemppariehdokkaidensa nimeä sen hiljasen(jonka siis pitäisi_olla hiljainen) "rumpujenpärinää"-kohdan aikana. Se on vaan niin raivostuttavaaaa, en kestä.
Hieman negatiivisuutta havaitavissa täällä joo, mutta antakaa anteeksi; mä oon tulossa kipeäksi. Päätä särkee, on ihan vetelä olo ja mahakin kipeä. Parasta tässä on se, etten vaan voi olla tällä viikolla töistä pois. Se ei kertakaikkiaan vetele.

Tulin oikeastaan vain valittamaan ja päivittelemään paria kämästä asukuvaa (lol). Juu ja muutamaa kenkäparia, joiden olemassaolon olin varhaisdementian uhrina unhottanut (mummin käyttämä sana:D) kaapin ylähyllylle.
Kai se on myönnettävä, että se on ihan kiva juttu, että välillä tulee kylmä ja luminen talvi. Sitten voi keväällä löytää kaapistaan jotain..ikäänkuin "uutta" ja unohtunutta.
 Valkoiset kultaisilla soljilla - Rare, käärmekorot - Nelly.com, Vaaleat kiilakorot - H&M, vaaleat solmittavat sandaalit - H&M

Juu ei mulla muuta nyt. Pitäis varmaan alkaa katsoa leffaa mörrimöykyn kanssa.<3 Ihkua.

-Ansku

PS. LAITTAKAA LISÄÄ KYSYMYKSIÄ ALLA OLEVAAN POSTAUKSEEN, JOOKOSTA JOO

6 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Ihania kenkiäääääää! :D<3

NooranElämää kirjoitti...

Ihana laukku! :)

Nella kirjoitti...

Moikka! Tää on ihana blogi, oot aina niin pirtee ja iloinen, ja se huokuu blogistasikin:)

Aattelin kysäistä, että voisitkos tehdä jotain kämppäpostausta? Olis kiva nähdä kuinka "boheemisti" sä asustat, kun sun tyyli on niin upea ja persoonallinen. Ei tarvii olla mikään sisustuslehden aukeamalta pöllitty koti, enkä usko että sulla sellaista onkaan, ainakaan tyylis perusteella:) Tuntuu, että joka toisella bloggarilla on nykyisin vähän liiankin tällätty koti, eikä enää kodin näköinen edes:/ Ehkä sun kotis vois olla poikkeus joka vahvistais säännön?:D

AnsQ kirjoitti...

Nella: No moippeli! Kiitos kiva<3
Meijän koti on oikeesti aika ruma..Muuten se olis ok, mutta toi avokeittiö tuossa on vaan niin creepy..:D
Mutta! Pitää katsoa, josko jossain vaiheessa tekisin jotain asuntojuttua. Meillä on aika keskeneräistä vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu, mistä tuo valkoinen pitkä paita on, on niin hienot yksityiskohdat että olisi kiva saada itsellekkin jos vielä jostain löytyy? :)

Tiia kirjoitti...

Todella upeita nuo kengät :)