lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kirppiskierros ja eilinen naama

Hiphei. Olin eilen Tigerissä rellestämässä ja kittasin juomia kovaa tahtia, kun puoleen hintaan sai. Nyt on pää kipiä. Mutta se ei edes haittaa. Tuntuu, että oon tulossa hulluksi, kun on jotenkin niin hyvä fiilis. Jotenkin seesteinen olo eikä mikään voi pilata sitä. Johtuukohan se keväästä vai olenko todellakin hulluksi tullut.

Näin muuten eilen kiimasia pupuja. Haha. Mua alkoi vähän säälittämään, kun se tyttöpupu juoksi sitä poikaa karkuun kun tämä yritti "hypätä sen selkään". :D Olis nyt antanut sille.
Pupujen lisääntymis-asioista eiliseen naamaan;
Ja tähän aamuun..
Lähdin heti ylös päästyäni kirppiskierrokselle. Onneksi kirput oli vielä silloin auki. Mun herääminen tapahtui meinaan kohtalaisen myöhään. 
Ginan uudenveroinen jakku, clutch ja lehti yhteensä 8e. Ei paha!

Ratikalla körötellessäni tein ällistyttävän havainnon. Keskusta oli ihan liian täynnä ihmisiä! Pelottavan täynnä. Ihan kuin muurahais keossa on murkkuja, niin oli ihmisiä siellä. Huisia. Onhan siellä niitä vaalijuttuja ja hullarit. Nekö ihmisiä viehättää? - Ilmeisesti. Näin myös yhden parhaimman näkösistä ei-julkkis miehistä. Onneksi tajusin kuitenkin pitää suuni kiinni kuolan erityksen lisääntyessä. Ilmeisesti ihmisvilinä ei ole pelkästään ahdistava juttu, vaan siinä on jotain hyvääkin. :D

-Ansku

3 kommenttia:

mari kirjoitti...

tosi ihana toi clutch! ♥

http://charmantrobe.blogspot.com/

Hemuli kirjoitti...

Toi kieli kuva oli just söpö :D
(Ei en oo "lepakko"..xD)

Minna kirjoitti...

Siisti hattu! Kauniita kuvia susta! ♥