lauantai 19. maaliskuuta 2011

Pelottava spurgupäivä


Tässä eilistä vaatetusta. Olen ehkä hieman liiankin (?) innostunut väreistä. Kynsissä keltasta, hameessa oranssia ja pinkki huivi kaiken kukkuraksi. Ei tuo silti pahalta mun silmään näyttänyt!
Ainiin juu, hame on uusi, ostin sen laukunmetsästys-reissulla lohdutukseksi, kun laukkua ei löytynyt. Nyt mulla on hassunvihreä (:D), sähkönsininen ja oranssi vekkihame. Eiköhän nuo ala kohta riittämään.
Ajattelin tilata sen laukun sitten ajallaan jostain nettikaupasta. En ehkä ihan vielä kuitenkaan, vaan koitan "sinnitellä" (voi kauheeta mitä tuskaa) vanhoilla laukuilla vielä melkein kuukauden.
Tässä vielä tarkempaa kuvaa lohdutuspalkinnosta.
Töiden jälkeen  eksyttiin mäkkiin, kun Teemu halusi pehmistä. No. Kielsin sitä ostamasta itselleni moista, koska yritän päästä sokeriherkuista eroon. Yritys taitaa mennä pahemman kerran mönkään, koska tottakai tämä ostaa mullekin pehmiksen. Ihan vaan siksi, että olin sanonut, etten moista halua.
( Teemu, olen ikuisesti vihainen !!!:--D )

Mäkin jälkeen haettiin vielä leffa Makuunin leffarallin kunniaksi ja taas pääsin houkutusten äärelle. En kuitenkaan sortunut, eikä tuo toinenkaan kaikessa kettumaisuudessaan ostanut karkkia. Olin äärimmäisen tyytyväinen itseeni poistuessani Makuunin ovesta ILMAN sitä 700 gramman karkkipussukkaa, josta normaalisti söisin puolet jo matkalla kotiin.

 Jaa viimeisimpänä ja ehkä vähäisimpänäkin ne kirppis ostokset. Mä edelleenkään käsitä miten onnistun ostamaan Valtterista aina ne tylsimmät jutut. :D Näiden lisäksi ostin vielä pari ihan peruspaitaa ja toppia, joita en viitsinyt alkaa kuvaamaan.
 Kaikki nämä plus ne pari toppia irtosi yhteensä kahdella kympillä, joten kamalata ranhanmenoa ei taaskaan tapahtunut ja hyvä niin. :>
Rautatieasemalla tapaa usein mielenkiintoisia tyyppejä, kuten muuallakin Helsingissä. Pysäkillä istuskellessa on ilmeisen hyvä kohde kaiken maailman hörhöjen saaliiksi. Niin kävi tänäänkin.
Istun odottamassa ratikkaa, kunnes viereen taapertaa ei niin hyvässä hapessa oleva mieshenkilö. Mies tokaisee "Mitäs prinsessa?", en vastaa. Mies kysyy uudestaan ja vastaan, että " eikait tässä kuule mitään". Liikauta käsivarttani ja laukun ketju osuu kilahtaen penkin reunaan.
Mies tulee lähemmäs ja alkaa räpeltää ketjua. Mä pidän laukustani hanakasti kiinni, ihan vain varmuuden vuoksi.
Yht' äkkiä mies päästä laukusta irti, kyykistyy, laittaa kämmenensä kiinni maahan ja tokaisee "Joo o, kylmältä se tuntuu"  Epäilemättä kuule..
Mies kurottaa kättään minua kohti. Mietin, että varmaan se haluaa verrata, että kumpi on kuumempi, minä vai maa. Onneksi ratikka tuli juuri oikeaan aikaan ja pääsin sitä miestä karkuun! Hahaa.

Huh. Johan tuli pitkä postaus. Nyt meen kyllä päikkäreille, kun ulkonakin sataa lunta. :-D

Viettäkäähän viihtyisä viikonloppu!<3

-Ansku

16 kommenttia:

Ekaterina kirjoitti...

woooow)
very niice ^^

Jasmine N kirjoitti...

Ihana hame ! Ja kirppisostokset kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko mielestäs kaunis rytkyines?

Ansku kirjoitti...

soft: Thanks :-)

Jasmine.: Noo kiitos :>

Anonyymi: No aiva täydelline oon kaikinpuolin! Varmaan vielä kauniimpi alasti. Täytynee jättää vaatteet kaappiin ens kerralla, kun lähen ulos. :)

Sirpale kirjoitti...

Ihanan mustan hameen ostit<3

Ansku kirjoitti...

Juuu, se on kiva!:>

Carla kirjoitti...

rakastuin sun kenkiin! mistäs e on?

Ansku kirjoitti...

Kampin Lidliä vastapäätä olevasta kekäkaupasta..se oli joku falafeli tai fafala shoes :D ihme kauppa! Siellä on nyt kaikki kai puoleen hintaan,mut noita ei enää ole :s

Hanna ja Anni kirjoitti...

musta on tosi ihanaa, kun toiset immeiset osaa käyttää värejä ! itse oon siinä aivan surkea, seuraava kehittymishaaste siinä siis. toi persikan värinen hamonen on aivan tosi söpö <:

Ansku kirjoitti...

Hiihoo<: Täänks!

sirunen kirjoitti...

Oii ihania värejä oot yhdistäny, ei musta ainakaan yhtään liian värikäs vaan just kiva (: Onko tuo keltainen kynsilakka muuten mistä, näyttää tosi ihanalta!

Ansku kirjoitti...

Aijj kiitokiitos :) Se on hennesiltä, makso 95senttiä :D Sellanen minilakka.

Natalia kirjoitti...

Todella kiva asu!:) Just hyvä määrä värejä sekaisin! Taisin itsekin sovitella tuota hametta jos se on Zarasta:)

Ansku kirjoitti...

Jjuuu sieltä, sieltä se hame on :) Täänks!

Anonyymi kirjoitti...

Heeei!

Missä tuo Valtterikirpputori on? :) Mie olen monta päivää tässä miettiny, mistä mie löydän täällä hyviä kirpputoreja, ku paikat ei vielä oo niin tuttuja! Upeita löytöjä :>

Ansku kirjoitti...

Kiitos! :-) Vallilassahan se!