torstai 24. maaliskuuta 2011

Glitteristä kotiutettua

Eilen oli niin outo päivä. Istuin bussissa, kun joku mies halusi istua viereeni.
Mies alkoi rupatella niitä näitä, mutta sitten kun hän oli muutaman minuutin jankannut haluavansa mun numeron meinasi mennä hermo.. Sen jälkeen tämä alkoi nojailemaan päätää mun olkapäähän ja kysyi "saanko tehdä näin" vastasin tylysti, että et todellakaan. :D Ja sitten oli viellä pakko naurahtaa ääneen, että "voi luoja sä oot pimee".
En siis mitenkään ilkeästi tuota sanonut, muttakun se oli! Tai sitten pelottavan epätoivoinen.

Koko matkan jutustelin sen pojan kanssa ja rautatientorille päästyämme se sanoi vaan, että moikka ja hyvää jatkoa. Mutisi se siihen vielä "harmi kun sä oot varattu"a, mutta ignoorasin sen lauseen kokonaan. :D
Toivotin hyvät jatkot ja lupasin moikata, jos törmätään joskus.
Elämäni oudoin bussimatka. Tai se tyyppi lähinnä..Se esitteli jotain jäätävää arpeaakin käsivarren sisäpuolella. Kuulemma oli lyönyt nyrkin vahingossa lasin läpi..
Joo siis kyllähän mullakin on välillä ollut tapana ihan vaan vahingossa murjaista jostain lasi rikki ja saada käteen käärmeen(:D) muotoinen arpi? Perus !

Meni vähän aiheen vierestä, mutta oli pakko kertoa, haha.
Nonnis! Nyt niihin Glitterin alennettuihin koruihin. Koruja oli vaikeaa kuvata, joten taustat ja kuvat on ehkä vähän hassuja.
 Tämäkin on kaulakoru, eikä panta
 Uusista koruista täynnä olevaa pussukkaa kanniskellessani hokasin, että tarvitsen paljon yksinkertaisia yläosia lisää. Ihan perus toppeja ja teeppareita, joiden kanssa voin sitten käyttää noita koruja. :)

Unohdin esitellä viime viikonlopun lemppareimman Valtsu-löydön, joten näette sen nyt!
Jos vähän liioitellaan, niin voisin kuvailla tuntemuksiani takin löytymishetkellä seuraavanlaisesti: Apua, tossa on toi takki mitä katsoin jo kaupassa 49,90e hintaan ja nyt se on tossa ihan uutena, laput paikallaan ja voi juukelispuukelis mun on pakko saada se.
Kysyin hintaa. 15 euroa. - joo, passaa. 
Ostin takin ja lähdin tyytyväisenä kotia kohti, vaikka tuo jäikin ainoaksi löydöksi siltä reissulta.
Vieläkin on sellanen olo, että tekisi mieli laulaa hallejujaa ja kiittää jumalaa tästä, hahaa.. :-D 

Tuo takin malli ei varsinaisesti sovi mun kropalle, kun on hartioita leventävää sorttia ja omaan hartioita ihan tarpeeksi omasta takaakin. Mutta kuulkaa sou what.

-Ansku

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haha, se on aina hauska huomata, et maailma TOSIAAN on pullollaan erilaisia ihmisiä! Ja missäs muuallakaan niihin persooniin törmäis, ku buseeis. ;)

Ja KUULE neiti, älä nyt vaan rupee kehittelemään mitään hartiakompleksia, kun mun mielestä (mun mielipidehän se tärkein on... :D) sulla on ihanan siro yläkroppa, just kadehdittava. kelpaa käyttää tuubitoppeja jopa tollasten korujen kans! :)

AnsQ kirjoitti...

Jep , niin on! :D Busseissa kyllä tapaa kaikenlaista :-)

No kiitos. Mutta ei todellakaan ole. :D Mulla ei ole löllökäsivarsia tai tissejä, mutta leveet luut rinnassa

Anonyymi kirjoitti...

mulle on käynyt lähes samallalailla :D matka kesti mulla kaksi tuntia ja oli jotain ihan järkyttävää kun jätkä ei uskonut vaikka monta kertaa sanoin että ei kiinnosta, niin väkisin vaan istui vieressä :D yääk. hei paljonko oli hintaa tuolla ihanalla sormuksella, onko tossa nyt sitten lilaa vai mikä väri onkaan :)?

AnsQ kirjoitti...

Voi ei : D ! Hmm en muista, mutta ei se paljoa maksanut, kun oli -75% alessa siellä Keskuskadulla. :-)

Tellu kirjoitti...

Magee takki! Meillä on sulle huippujännä haaste! 8)

AnsQ kirjoitti...

Ui beibe, tänkjuu :--)

Soile kirjoitti...

Voi että, mäkin tahdon uusia koruja! :(
niin ja ihana toi sun banneri :)
käy katsomassa jos haluat :> http://www.shokingpink.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

Voi kiitos :)) Mäkinj haluan lisää, haha :D Juu mä käyn!

Nea kirjoitti...

Heipppuli!
Saatoin(ehkä..) lukasta sun koko blogin eilisen päivän aikana :D Jäin jotenkin koukkuun. No nyt ainakin oon kärryillä kaikesta ja ajattelin jäädä seurailemaaan tuleviakin postauksia!:)

AnsQ kirjoitti...

Haha ihana :D Nonnis, kiva kuulla ja jä ihmeessä! :-)