sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tätä ette minusta tienneet

Tellu  heitti superhypermuksalla haasteella, jossa mun tulee kertoa 7 paljastusta itsestäni. Minä kovana listojen laatijana tartun haasteeseen tyytyväisin mielin. Kiitti Tellu!


1. Meillä petään pyykkiä vain muutaman kerran kuukudessa..Hyyi, ällöä. :D

2. Voisin joskus ottaa silarit (ihan vaan pari desiä). En nyt ihan heti huomenna kuitenkaan, mutta joskus (silloin kun on rahaa:D). Olen katsonut paikan ja kirurgin jo valmiiksi. Ja kyllä, tiedän riskeistä. Voi olla, että fiksuinta olisi mennä leikkaukseen vasta lasten jälkeen, mutta saa nyt nähdä menenkö ikinä, koskaan, milloinkaan.

3. Mulla menee suihkureissuun tunti. Ennen varsinaista suihkuun menoa poistan silmämeikit vanulla ja silmämeikin poistoaineella. Sitten mä menen suihkuun ja lorottelen sitä vettä ainakin puoli tuntia. Pesen suihkun aikana myös hampaat. Suihkun jälkeen rasvaan naaman ja kropan, sekä heitän hiuksiin jos jonkin sortin jätettävää hoitoainetta yms. Sitten se tunti jo menikin. :D
Tämän takia en ikinä (!) käy aamuisin ennen töitä suihkussa.


4. Katon vauvaohjelmia ihan kybällä. Lopussa täytyy aina itkeä, kun se vauva syntyy. :D

5. Mulle kävi ala-asteella maailman ehkä noloin juttu.
Meidän koulussa oli sellainen tapa, että kun mennään ruokasaliin, niin kengät jätetään siihen eteiseen. Yhtenä kertana ruokailun jälkeen huomasin, etteivät mun kengät olleetkaan siinä mihin olin ne jättänyt. Menin melkein itku kurkussa selitämään opettajalle, että joku on varastanut kenkäni sillä välin kun olin syömässä. Kenkiä etsittiin kissojen ja koirien kanssa varmaan pari tuntia ja soitettiin äitille, että sen pitä hakea mut koulusta, koska enhän mä ilman kenkiä voisi kotiin tallustella.
Noo, koko episodin jälkeen satuttiin vielä käymään siinä ruokasalin "kenkäparkissa" ja silloin mulla välähti. Eihän mulla ollutkaan niitä liloja lenkkareita, vaan nuo punaiset saappaat, jotka ovat just tasan tarkkaan siinä mihin ne jätin. Nyt ne lojui yksinäisinä ruokalan edustalla, kun muut olivat hakeneet omansa pois.
Olin nolo lapsi, mutta eipähän tarvinut menn tunnille. :D


6. Hiilariton dieettini on pitänyt muutaman viikon ajan aika (YLLÄTTÄVÄN) hyvin ja oon laihtunut 2,5 kg, vaikka olen syönyt ehkä vähän normaalia enemmänkin.


7. Mulla on vaatehuoneen täysien rekkejen ja hyllyjen lisäksi vaatteita vielä makkarissa ja vaatehuoneen LATTIALLA. Hyi minua. Mutta hei mä sentään välillä ravistan niitä parvekkeella.

Sellasta hurjaa! Leikkiin mukaan haastan http://rewindandplayagain.blogspot.com (ääk, mä unohdin nimen) ja Oprin. :)

4 kommenttia:

rewind and play again kirjoitti...

hahaa, nimi on Hanna :D pitäisi munkin pistää hiilariton päälle ! jos haluaisit avautua siitä tänne blogin puolelle enemmän niin mielenkiinnolla lukisin sun ruokavaliosta, fiiliksista ja kaikesta siihen liittyvästä :-)

AnsQ kirjoitti...

Juu mä avauduin sun kommenttiboksiin. Niinpäs olikin, nyt muistan! :D

ruxu kirjoitti...

täh laihutakko sää?
sis tuolla ettet syö hiilareita..?
ei kai sun pidä?:) ainaki nuista kuvista saa sen kuvan että oot ennemmin laiha kuin lihava :)

AnsQ kirjoitti...

Noo laihdutan ja laihdutan..enemmänkin tää on tämmönen elämäntapa-muutos. :) Ei ihminen tarvii niin paljon hiilareita, kuin "normaalisti" tulisi syötyä. Mä en ole todellakaan laiha. :D Aikalailla laihan ja lihavan keskellä eli siinä normaalipainossa muutaman turhan rasvakilon ja nesteiden kanssa. Eli en mitenkään rajusti laihduta, muutaman kilon vaan. :)