maanantai 1. marraskuuta 2010

Vähän oon taukoa pidellyt. Ei vaan oo inspannut postata, kun kuvien siirtäminen on niin perkeleen vaikeeta. :D Ja niistä tulee ihan mössöä tänne laitettaessa. En tykkää enkä ymmärrä miten kuvan kääntäminen ja palvelmeen lataus voi huonontaa kuvaa näin paljon?!

Vähän kuvia eräältä lauantailta
 Vähäsen oon rakastunu mun salkkuun
Ja kaikkeen pitsiseen. Äidin mielestä on kamalaakin hirveämpää, että kuljen syksyllä pitsipaidassa, mut mutsi hei, se on muotii ny :D
Mulle kuuluu kivaa. Huomenna mennään katsomaan sitä Manskun kämppää, enkä millään jaksais odottaa siihen saakka ! :)

Tosin yksi epäkiva asia jopa mun elämässä on. Se on meinaan se, miten kovasti vanhat ja niin no, nuoretkin kauhistelee mun sukkahousujen käyttöä näin syksyllä. Etenkin noita revittyjä, mutta siis sukkiksia ihan yleisestikin.
EIHÄN SUKKAPÖKSYJÄ VOI KÄYTTÄÄ SYKSYLLÄ/TALVELLA.
Voi kuulkaas kun voi. Käytän niitä pakkasillakin. Lämmittävätkin paremmin, kuin esim farkut. Mikä siinä on niin vaikeeta tajuta? Onko muut talvisukkistelijat huomanneet samaa?

Palatakseni lauantaihin..
Mä löysin takin! Jota en yhtään tarvitsisi..Ja joka sopii vain ja ainoastaan housujen kanssa käytettäväksi (Mun mielestä.)
Mutta hei toi oli vesipestävä! Tollasten "villakankaisten" takkien lapuissa yleensä lukee kemiallinen pesu, mutta ei kyseisen yksilön. Saattaiskohan johtua siitä, ettei takissa ole ollenkaan villaa.. :D Mutta oi, ei pesulalaskuja!

Myös seuraavat kuvat olivat osa viikonloppua
Nelliinankin mainostavat ruisnapit. MMM
Ja uutuusjuomat, joista en niin kovin välittänyt. Oletin, että noista sais kaverin useammallekin viikonlopulle. Näin alustavasti voin kuitenkin kertoa, että ystävyys loppui aika lyhyeen.
Mutta tän kanssa me ollaan best friends edelleen. Halpaa ja hyvää hopeashampoota.(kertokaa joku, että miten nää kuvat saa terävemmiksi!!)

Jepulisss! Hauskaa maanantai-illan jatkoa. :)

-Ansku

11 kommenttia:

Maia kirjoitti...

Koitappas ladata Flickriin kuvat ja sieltä sit siirrät blogiin niin pitäis pysyy terävinä :)

Elena kirjoitti...

Haha, hyvä tietää! Mutta olipas drinkerolla ainakin mieleen painuva mainos...joka yllättävän nopeasti katosi ruudusta...;)

http://shhhguesswhat.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

Maia: Oon käyttänytkin sitä. Mutta mulla loppui heti kuvatila sieltä. Etten siis saanu ladattua enää kuviani sinne. Pyllystä! : D

Elena: Haha joo, mainosten takiahan mä ton oikeestaan ostinkin : D

Anniina kirjoitti...

Itteki ostin yhet noita molempia ja en kyl käsitä miten ne pysty oleen niin pahoja! Petyin urakalla koska kyseessä oli kuitenkin mun lempirinkit 8(

Riikka kirjoitti...

Mä ainakin käytän sukkiksia talvellakin, varsinkin jos ei tarvii olla paljon ulkona.. Parit vaan päällekäin niin hyvin pärjää. Ja pitsi<3

AnsQ kirjoitti...

Anniina: No sepä siinä! En tiennyt, että niistä edes voi tehdä noin pahoja! ISO BUU

Riikka: Jee ollaan samiksii! :p hii

Kiraz- kirjoitti...

Mulla on melkein kaikki blogin kuvat photobucketissa eikä multa ole vielä kertaakaan tila loppunut kesken sekä kuvien terävyys säilyy. Omasta puolestani suosittelen lämpimästi, vaikka aika monet photobucketia dissaakin : )

Iris kirjoitti...

Toi 4reasons on mun mielestä ihan skeidaa muihin hopeashampoisiin verrattuna. Puhun nyt vaan omasta kokemuksesta, en tiiä sit jeesaaks sulla...

AnsQ kirjoitti...

Kiraz-: Ookei. Kiitti infosta :) Täytynee illalla katsoa, josko oppisin sitä käyttämään :)

Iris: Aijjaa. :o kyllä toi hinta-laatu-suhteeltaan on ollut oikein ok mulla. Oon kuullut, että jotkut hopeashampoot tekee tukan hetkessä lilaksi! En mä ainakaan sitä halua, joten toi tehokkuus tai "tehottomuus" on hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

jos sulla on vahingossa päällä ohjelma jossa sun täytyy itte kuva tarkentaa. Laita pääälle se missä on AUTOMAATTINEN TARKENNUS. Mul on kyl eri kamera mut en sit tiiä :)

AnsQ kirjoitti...

Joo mulle on käynyt joskus vahingossa juuri noin, että on ollut manuaalilla, vaikka piti olla automaatilla : D Mutta ei toi nyt siitä ole :)