torstai 25. marraskuuta 2010

Balls

Heimoro!

Hyi yök mikä viikko mulla on ollut. Tää päivä käsitti mm. työhaastattelun ja kaupoilla hengailun.
JA IHAN HEMMETIN HYVÄN LÖYDÖN! Siitä enemmän tossa alhaalla..
Ja vähän muustakin.
Kuten Zaran ja Lindexin mekkojen kuolaamisesta..
Ja kengistä..
 Yritin ottaa niitä kuuluisia asukuvia, mutta eihän siitä mitään tullu
Mulla oli toi söpö karvahattu, jossa on pallerotkin<3
Fiilistelin Stockan valoja ja näyteikkunoita
Tiettekö mitä. Mulla olis nyt vähän "tunnustettavaa". En ole pitänyt Monkista ja Weekdaystä niin paljon kuin "pitäisi". Tuntuu, että kaikki "fanittaa kybällä" noita kyseisiä kauppoja, mutta jostain syystä mä en ole lämmennyt niille ja sen takia on ollut jotenkin syyllinen ja erittäin epämuodikas olo.  Naurakaa vaan. :D
Mutta! Tänään elämäni sai muodikkaamman suunnan ( nyt mietitte, että mitä helvettiä?) kun tajusin Monkin ja Weekdayn viehättävyyden. Siis apua. Löysin noista kaupoista ties kuinka paljon sellasia juttuja, joita oon kissojen ja koirien ja hamstereiden kanssa koittanut löytää Ginoista ja Henkkamaukoista!

"Herääminen" alkoi astuessani Weekdayhin. Se oli kuulkaa hurja hetki. Tuntui, että haluan kaiken sieltä! Tohkeissani hypistelin jos jonkin moista rättiä ja sitten.. sitten mä löysin nämä

Jep. Ne samat tossukat, jotka Emmi (ja varmasti moni muukin) omistaa. Ja joista on tosiaan huomattavasti parempia kuvia siellä Emmin blogissa. :) Ja vielä puoleen hintaan! Miettikää! Eihän noita vaan voinut jättää kauppaan.

Mussuttakaa vaan, ettei noi mulle sovi tai että ne lyhentää jalkoja älyttömästi (minkä ne oikeestikin tekevät). Ei kiinnosta. Oon rakastunu. Tui. Huomenna koitan saada noista kuvaa jalassa.

Mun olisi tehnyt mieli halia ja pussailla noita heti kaupasta poistuttuani. Poikkesin kuitenkin vielä Hennesille ja Lindexiin. Lindexistä löytyi rintakoruja ja lörttöpaita ja Hennesiltä mukaan tarttui rusettisormus ja rusettivyö pikkujouluja varten.
Mitäs työ tykkäätte?

-Ansku

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Oih, oikein ihania!

Noi kengät täytyy ehkä itsekkin kotiuttaa heh. =)

Anonyymi kirjoitti...

Mun blogissa on haaste sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun blogissa on haaste sulle :)

PÄIVI kirjoitti...

Oi, ihana jouluinen Helsinki!

http://www.sesitaja.blogspot.com/

AnsQ kirjoitti...

PÄIVI: Juu siellä oli sievää. :)

AnsQ kirjoitti...

Uniqua: Oi kiitos, toteutan!:)