torstai 11. marraskuuta 2010

Ei juoda

"Eihän siellä laivalla juoda sentään alkoholia?" kysyi äiti, kun kerroin sille meneväni risteilylle. "joo ei" : D
Siis ei tietenkään.
Kuuntelen täällä LCMDF:ää Yleäksältä ja pakkaan laukkua ihan ku olisin johonki kauaskin menossa.
JÄNNÄÄ. Ikinä ennen en ole Ruottissa ollu. Oon niin innoissani! 8>


Ja kauanko mulla kesti lisätä noi kuvat. Joku 2 tuntia. Ehdin jo pakata laukunkin so i'm ready to go!
Jos nyt ensin vaikka menisin nukkumaan ja huomenna sitten töistä suoraa matkaan.

Ja hei. Mitä mieltä kalsareista? Mää tykkään :D

-Ansku

6 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kivaa matkaa=) Ite olin tos pari viikkoo sitte ruotsis;)

Anonyymi kirjoitti...

Käytä noita "kalsareita" jonkuj hieman pelkikstetymmän asun kans, niin ne tulee enemmän oikeuksiinsa ja näyttää muutenkin paremmille. :)
Muutenki mun mielestä voisit joskus kokeilla yksinkertasta asua, koska sulla yleensa (..aina) kauheasti erilaisia koruja, laseja jne. ja ne saa muuten kivan asun, niiiiiin latistumaan. :D

Sulla on kyllä silmää vaatteille ja ajatuksen tasolla osaat myös yhdistää, mut käytännös on viel harjotettavaa. Joku asu, joka näyttää huippumallilla hyvälle, niin ei välttämättä näytä sulla, koska sulla on suomalaisittain leveä lantio.
Ja pakko sanoa, että monelle sopii nuo monenlaiset lasit, mutta koska sulla on kapeat kasvot ja pienet silmät, niin ne saa sun pään näyttämään pitkulaiselle ja silmät kirpuille. :-D

Kokeile joskus sellasta asua, jossa sun mahtava kroppa tulee oikeuksiinsa, eikä joko tuu liikaa esiin jostain kohdasta ja jää jostain kohdasta kadoksiin liian härpäkkeen sekaan.

Mun mielestä olis ihana nähdä sulla joskus hiukset ponnarilla, yksvärinen paita päällä siistien farkkujen kans. :D Kuulostaa ehkä tylsälle, mut laitat vaikka vyön näkyviin ja jonku pienen kaulakorun, niin sun parhaat puolet korostuu

Apua, kuulostan kauhealle ihmiselle, joka yrittää päsmäröidä. :-D Tarkotus ei siis oo tuputaa, haukkua eikä varsinkaan pakottaa, vaan yritän vinkata ja antaa ideaa.
Selvennän kuitenkin, että oot just se suomalainen bloggari jolta käyn ottaas tyylivinkkiä ja se, joka piristää postauksillaan aina mun päiviä. :)

Hyvää Tukholman reissua, pitäkää hauskaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Keksi kerrankin jotain omaa kun tuntuu että matkit Saran ja Jannin tyylejä aivan liikaa. Myöskin tämä blogi on vähän laimea, ei oikein kerro mitään, jotenkin vaan toimimaton.

AnsQ kirjoitti...

Maarit: Kiitos. Joo oli kivaa! 8)

Anonymi: Jepa! Mun pitäis vähentää tota härpäkkeiden käyttöä, mutta jotenkin en vaan osaa :D Enkä myöskään tiedä mitä tän kropan kanssa pitäisi pukeutua, joten kiitti vinkistä! Ihana kommentti, kiiitoskiitos. Luin koko kommentin mielenkiinnolla, mutta en jaksa joka kohtaan vastata, koska tulin tosiaan just sieltä risteilyltä, enkä nukkunut viime yönä ollenkaan. Nukkumaan - >

jahasjahas, vielä yks kommentti..:D

Anonyymi: Kaikkia ei voi miellyttää. :) Tai välttämättä ketään, haha.

Puenkin huomenna vaikka läpinäkyvästä muovista tehdyn haalarin, niin enpähän ainakaan matki Saraa ja Jannia :) Tai sitten voisin kokeilla juhlamokka-paketeista tehtyä hametta..

WE INSPIRE US kirjoitti...

Kiva asu =)

tykkään sun parkasta =) Se on ihanaaaa!

AnsQ kirjoitti...

Oij tack ( ainut sana jonka osaan ruotsiks xD) !