sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Uusi neule

Iltaa ihanat! Tällä on vietetty rentoa päivää syöden, käyden kahvilla ja joululahjaostoksilla. Nyt tehdään tortilloja, sitten leffaa ja illalla BB-finaali. Aijajaii, olen innoissani siitä, vaikken mikään BB-fani olekaan (enpä..). No en oikeesti ole!

Repäsin ja laitoin isot korvikset. Näköjään korvakin repeää tai vähintäänkin venyy painavan korviksen ansiosta. Ehkä pidäydyn jatkossakin erossa noista.

Housut - Valtteri
Kengät - Forever21
Laukku - Ebay
Korvikset , karva - H&M
Neule - Pimkie


Mulla oli uusi muhkea neule ensimmäistä kertaa päällä ja voi, meistä tulee vielä hyvät frendit. Ostin sen Pimkien alerekistä vissiin kympillä. Uudet kengätkin pääsivät käyttöön ja täytyy todeta, etten fanita niitä ihan yhtä rakkaudella, kuin neuletta. Tuli meinaan se kantapään yläpuolella oleva osa tosi kipeäksi. Mikähän se on..takanilkka? Nilkan takaosa kuitenkin. Ihmisen anatomia hallussa? :DItsestäni paljastuu uusia puolia lähes jokaisella kuvaukerralla, hurjaa. Demonn
 
Ja eikun iloisena hissillä ylös kahville ja kaakaolle :--D 

Nyt kävi käsky syömään! Kokkikolmonen on laittanut kaikki taitonsa peliin ja on saanut paistettua jauhelihaa niitä torttuja varten. Mukava mies tuo Teemu. Menenpä siis lappaamaan kamaa kupuni täytteeksi. Kiitos hei, hyvät illanjatkot! :-)

-Ansku


Ps. Kirjoitin tekstin jo pari tuntia sitten ja luulin julkaisseenikin eli tämä tuli nyt vähän myöhässä ja käyn nyt nuksumaan. Öitä!

10 kommenttia:

BabyJane kirjoitti...

Noi monot on kyllä aika upeat! :) Harmi, etten ite pysy tolpillani tuollasilla koroilla kauaa, ainakaan töissä :P

Anonyymi kirjoitti...

hahhah oot niin hauska ja kauniss :D

http://prettyinblue-youmakemyday.blogspot.com/

Suvi kirjoitti...

Jännä katella näitä kuvia, kun täällä Oulussa on lunta jo varmaan 5 senttiä :D Ja tuntuu, et joka paikka on iha lumessa, ku ulos menee.

Anonyymi kirjoitti...

Paaljo sulla meni dubain reissulla? oliko vaatteet siellä halvempia/kalliimpia ku täällä? yleensäkki millane se hintaluokka oli? Ne kengät oli aiva upeita!oon niin kade ku en ite osaa kävellä tollasilla,pieniki korko nii tuntuu etten osaa :DD

Laura kirjoitti...

Oisko se vaikka akilesjänne? :D
Mut mä tahon kans tollasen neuleen!

AnsQ kirjoitti...

BabyJane: Joo emmäkään koko päivää varmaan jaksais noilla seistä :-)

prettyinblue: Ai no kiitos kai :D

Suvi: hheeeei epparia! Lunta tännekin!

Anonyymi: Siis meni rahaa? Ylipäätään vai shoppailuun? Kyllähän sinne satoja hupeni, siihen kannattaa varautua jos matkalle lähtee. :D
Vaatteet oli mun mielestä ihan täysin saman hintasia kuin täälläkin!

Koroilla kävely on täysin tottumiskysymys :-) Kyllä se alkaa sujua kun vain harjoittelee ja pyytää vaikka kaveria ottamaan videokuvaa siitä korkkarikävelystä, niin huomaa missä mennään vikaan ja mikä jalan asento näyttää hassulta. Niin mä tekisin!
Mungolifessä (siis siinä blogissa) on tosi hyvä juttu nimellä "korkokenkäkoulu" tai jotain sinne päin. Suosittelen lämpimästi korkkarikävelyä harjoitteleville! :-)

Laura: Ainiin olikin, kiitos! :D Juu se on niin mukava<3

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Just oon valvonut tässä ja ettinyt ebaystä juurikin tuollaista samanlaista (alexa-kopio :D ) laukkua. Ja yksi varteenotettava löytyikin mutta kerros nyt mistä olet tämän omasi ostanut?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti tosta korkkarivinkistä,jos sitä joskus oppiski kävelee :) tykkään todella sun blogista!

Dodi kirjoitti...

Olet niin ihana ja sun tyylis!!!!! Inspiroidun täysin :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Heippaa :-) Toi mun on Ebaysta, kuten tossa postauksessakin lukee :D

Anonyymi: Voi kiitos<3 Toivottavasti opit! Ensin vaan matalilla koroilla ja sitten vasta korkeemmille, kyllä se siitä lähtee

Dodi: No voihan kiitos ny kovasti! Samoin kuules itellesi:---)