maanantai 12. joulukuuta 2011

Dubain shoppailut vol 2.

Pinkki mekko - Forever21,  neule - Forever21,  toppi - Forever21,  mekko - Forever21,  inkkaritopit - Topshop,  mekko - Topshop,  neule - Pimkie,  ristipaita - Forever21,  musta mekko - H&M,  rintsikat - ?,  kukkamekko - Topshop

Ansku <3 ketjuliikkeet? Vihdoin sain otettua kuvat (lähes pimeässä kylläkin) lopuistakin ostoksista. Olkaanne hyvät!  Näiden lisäksi hommasin mustat farkut Berskasta ja mustan läpikuultavan maksihameen. En saanut niistä kunnon kuvia, joten ne jäi tästä pois.
Nyt häippäsen takavasemmalle, eikun oikeestaan etuoikealle vai mikä se oli. Hyvää tai ainakin siedettävää maanantaita kaikille. :D

-Ansku

12 kommenttia:

Beanna kirjoitti...

Ihana toi ristipaita! =)

Anniina kirjoitti...

Toi pinkki mekko...ah mitä rakkautta!♥

Petra kirjoitti...

Aivan täydellinen tuo viimeinen kukkamekko! :-)

Taru kirjoitti...

se ompi fföreverista ;)!

AnsQ kirjoitti...

Beanna: Oujeee kiitti!

Anniina: Kiitooos :-) Halpakin oli!

Petra: kiitokset! :> Siinä on kyljissä halkiot<3

Taru: Ai juma, jaa sieltä! Se sitten on mainio kauppa se. Kiitti tiedosta :-)

JANSKU kirjoitti...

Ihania ostoksia !! Ajattelin, jos osaisit vähän neuvoa tai suositella Dubain ''must'' -paikkoja? Oon menossa tammikuun loppu puolella reilun viikon ajaks, nii olis kiva jo valmiiks tietää vähäsen :-)
Kiitos etukäteen!

Anniina kirjoitti...

Ihastuin kans tohon ristipaitaan, tosi hienon näkönen. Niinkun noi kaikki muutkin, mun on kans PÄÄSTÄVÄ etelään ja shopattava itteni tainnoksiin 8)

Riikka kirjoitti...

Oooh, toi ristipaita on täydellinen! Ja oot muutenkin tehnyt älyttömän kivoja ostoksia. En oo kateellinen :D

Rose kirjoitti...

Heips ihanainen Ansku!
Osaatko sanoa mimmoinen hintataso Dubaissa oli/on? :) Kuluiko rahaa paljon? Ihania löytöjä olet tehnyt, vitsit kun nyt pääsis ulkomaille shoppailee....

Ihanaa joulunodotusta!

http://no-blackouts.blogspot.com

AnsQ kirjoitti...

JANSKU: Voee hitsi. Hiitos !

Siellä on just sillon sellaset "shopping festarit" eli alennuksia joka puolella hulluna! Eli sillon ainakin on halpaa, hyvän ajankohdan valitsit lomalle ;)

Niin mutta niistä paikoista..No Dubai Mallin ja Burj Kalifan "välissä" tai siinä huudeilla on sellanen valtava allas, missä on se vesishow joka ilta puolen tunnin välein. Ihan huikee juttu, käy kattoo!
Toinen on siinä lähellä (meet sitä siltaa sen altaan yli) oleva Karma Cafe!<3 Sieltä saa alkoholiakin, mitä ei monesta paikasta lohkeekaan! Sieltä saa<3

Jumeirah Beach on kiva kanssa. Oiekestaan se ranta on tosi pitkä ja siinä on tavallaan useempikin eri ranta. Me tykättiin siitä mikä oli lähimpänä sitä luksushotellia (http://www.tropicalisland.de/united_arab_emirates/dubai/jumeirah_beach/images/DXB%20Dubai%20Jumeirah%20Beach%20-%20Burj%20Al%20Arab%20Hotel%20with%20white%20sandy%20beach%20and%20sunshade%2001%203008x2000.jpg).

Hmmm mitäs muuta.. kannattaa kierrellä niitä rantoja ja shoppailla ja SYÖDÄ paljon monen laisissa paikoissa. Jos tykkäät roskaruoasta (:D kuten eräs) on ostareiden food courtit kova sana. Niissä voi olla kyllä ruuhkaa ja vaikeuksia löytää istumapaikkaa ja pöytää..

Maailman korkein rakennus on se Bujr Kalifa, johon kannattaa mennä käymään! Huikee sekin. Onpas nyt huikeeta. :D Maksaa 100dirhamia eli n20e, mutta on sen arvosta. Näköälatasanne on kerroksessa 129, sinne korkeimmalle 140. kerrokseen ei pääse.

En nyt jaksa keksiä muita paikkoja. Toi on niin shoppailumesta, oijoi! Tuli ikävä:D

Anniina: No se on kyllä ehottomasti yks parhaita asioita mitä tiedän! :D kiitosss

Riikka: ;D Haa, kiitos!

Rose: No moikkeli! :-)

Ihan suomihinnat vaatteissa, roskaruoka vähän halvempaa kuin täällä :D Aika "normaalit" hinnat muuten. Mitä nyt kulta on siellä halvempaa kuulemma.

Kiitos ja sulle myös!<3

Suvi kirjoitti...

IHANIA juttuja! etenki inkkaritopit :>

JANSKU kirjoitti...

Unohin kokonaa kiittää noista neuvoista! En tiennykkää tollasista shopping festareista, hyvä ajankohta siis! Kirjotin kaiken päiväkirjan takakanteen muistiin ;-)