perjantai 9. joulukuuta 2011

Dubai vol. 1

Dodiiin! Nyt tulee niitä Dubaikuvia. Tässä pläjäyksessä on havaittavissa lähinnä vain sisällä kauppakeskuksessa otettuja kuvia. Ruoka on lähellä sydäntäni ja ilmeisesti myös kameraa, koska suurin osa kuvista koskee roskaruoka-annoksia. Cheddar-ranet ja noh, esim kaikki (terveellisempikin) ruoka oli ta-jut-to-man hyvää! Harmittaa kovin, etten ehtinyt syödä kaikkea mitä oli tarjolla..:D Voin muuten kertoa, ettei mulla ollut kertaakaan matkan aikana nälkä, koska syötiin melkein koko_ajan jotakin. Siis aina kun ähkyltämme pystyttiin. Nyt en mahdu enää kotiovesta sisään.Jos olet snoukkamiehiä- tai miksei naisiakin, kannattaa kokeilla kauppakeskuksen laskettelurinnettä. Vaihtoehtoisesti voit suunnata lomasi Dubain sijasta Suomen lappiin, mikäli lumi kiinnostaa! Itseäni se ei järin kiinnosta, joten laskettelurinne jäi paitsi meikäläisen kaltasesta soheltajasta, joka laskisi tod. näk. pyllymäkeä kohti jonkun haaroväliä.
Niinkin on käynyt.

Sitte pääsinki taivaaseen.. Apua. River Island<3 !!!! Huhhu, en pääse ikinä yli (enkä ulos) tosta kaupasta.

Sellasia shoppailumestoja siellä! Seuraavaan postaukseen tulee vähän..järkevämpiä (?) kuvia kauppakeskuksen ulkopuoleltakin.

Toi miekkonen järkkäs meille nyt juustojen maistelu-illan johon sisältyy myös roséviiniä ja Lidlin glögiä.
Mikäs sen hienompaa. Siispä jatkan maistelujani (ruokateemalla jatketaan) möhömahani kanssa.
Hauskaa iltaa teillekin! :-)

-Ansku

5 kommenttia:

kaisu kirjoitti...

Bongasin tuttuja paikkoja ;)

AnsQ kirjoitti...

Oujeee, siistiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei millanen hintaluokka tuol about oli? Niinkun vähän halvemmis vaatekaupois ja ruoka jne. =D

Mate kirjoitti...

Mall of the Emirates, tuttu paikka. <3 Tykkäsin itse siitä kaikista eniten noista ostoskeskuksista, koska Dubai mall esimerkiksi on aivan liian iso. :D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Vaatteet saman hintasia, ruoka vähän edullisempaa :--)


Mate: Aijjaa :-) Mä tykkäsin Deira City Centrestäki!