maanantai 13. joulukuuta 2010

Tiadotus

MOI

Melkein unohdin tän. Eli ei mulla muuta asiaa oikeestaan ole kuin se, että osallistukaa TÄHÄN ! Törkysen hyveli arvonta siellä nii!
T. mie

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Joulun kunniaksi mäkin halusin muistaa teitä lukijoita pienellä yllärillä..."

Mikä meni ohi tossa lukijoita-sanas? Bloggaajat järkkää näitä omille lukijoilleen, ei kaikelle kansalle. Onhan se ihan perseestä, jos voittaja on sellanen joka sattuu kerran piipahtamaan tuolla sivustolla palkinnon toivossa.

Jee

Ansku kirjoitti...

JEEE :) Minnan postauksessahan tosiaan luki, että omassa blogissaan kilpailusta mainitseminen on plussa, joten en nyt nää tuossa merkinnässä mitään väärää? :-D

Anonyymi kirjoitti...

Iteasias bloggaajat järjestää noita usein myös siks että sais lisää lukijoita - eli esim just näin kun toisessa blogissa linkitetään, niin ihmiset menee kattoo ja osa voi ihastua blogiin ja jäädä lukijaks.. :)

Ansku kirjoitti...

Noniin aivan, toi kuulostaa ihan järkeenkäypältä :p

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kommentoit koko ajan ihan jokaiseen blogiin?!

Ansku kirjoitti...

Siksi ku minusta on kovin mukavaa kommentoida ihan_jokaiseen blogiin. Jokseenkin koskettavaa miten joku jaksaa harrastaa tämmöstä salapoliisityötä :)

Anonyymi kirjoitti...

mä oon kans huomannu että minkä tahansa blogin kommentteja ku lukee ni sinähän siellä olet jonkun turhanpäiväsen kommentin laittanu (se menni tyyppi on melkeen yhtä paha ku sinä)

säälittävää huomion kerjäämistä

Anonyymi kirjoitti...

Teet postauksia vähän turhankin usein ja kuvat latautuvat liiankin nopesti! Mutta näin joulun alla en ole ilkeä anonyymi, vaan loistava blogi mutta tosiaan postailehan! Hyvää joulua sinne teille ja ooooikein railakasta uutta vuotta ;) Juhlitaan kunnolla!

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Ikävää että se miten kommentoin ihan jokaiseen blogiin (:D) häiritsee sinua noin paljon. Hauskaa joulua ja parempaa mieltä sulle :)

Anonyymi: Omg, pitää varmaan tehdä asialle jotain. : D Hei mutta kivakiva tänks ja samoin sinne! :-)